Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenince noluyomus da duzeliyomusBenim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen![]()
Daha beter olacak, haberi yok. Taslara vuracak kafayi haberi yok.evlenince noluyomus da duzeliyomus![]()
Ve sen bunu diyen bi adami sevip evlenicen. Pessss artik. Seni de 3. Sayfa haberlerinde gormezsek iyi yani.Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
en dikkat etmesi gereken zamanda kendini ayan beyan belli eden biri, evlenince iyice azitir.. ama affetmeye hazir kizlarimiz bunu anlamiyorlar.. yok dugun stresi, yok askerlik depresyonu; kiliflar hep hazir.. ulan adam sorunlu iste, bari bahane bulmayin..Daha beter olacak, haberi yok. Taslara vuracak kafayi haberi yok.
O zaman bu hayata razı olmayacaksın, güzel kızım. Her şey senin elinde. İnsanın kendine ettiğini kötülüğü başka kimse edemez.
Allah ım sana geliyorumm. Koca dayağına bile kadınların susmaması gerektiğini öğrendiği bi çağdayız canım benim o kim hangi hakla sana şiddet uyguluyormuş. Böyle konular gördükçe sinirleniyorum ya. Hayır yani kimki o kimm. Biraz kendinin değerini bil ve bildir. Yoksa yarın bir gün evlensen bu adam öldürmeye bile kalkar seni sen de susarsın. İkinizdede o potansiyeli gördüm ben.
benimde böyle takıntılı oldugum bi cocuk vardı 16 / 17 yaslarındayken ama o beni kıskanmıyodu tam tersine sallamıyodu hatta begenmediğini falan dile getiriyodu ki ben gerçekten ona fazlaydım asıl o cok tipsizdi hala ona nasıl aşık oldugumu düşünür cevabını bulamam sonunda ben bu salagı hayatımdan çıkarttım attım sonra cok koştu peşimden bana yaptklarnın aynısını bende ona yaşattm kaç yıl geçti hala köpek gibi mesj atıyo seni seviyorum diye ama iş işten geçti zaten iyikide olmamıs ben daha iyilerine layıktım...Şuanki sevgilimde çok kıskanç bende ondan şikayetciyim aslında benmde korkularm var senin gibi acaba evlendğmzde beni eve kapatrmı falan diye ama seninki gibi psikopat değil ben brz daha baskınım tabi evlenince işler değişebilr orasını ayrı konu:)
Uzerine kuma alacak o kizida hey allahim delirecem yaane oluyor bu genc kizlarimiza yarabbi sen islah et
![]()
istediğim hayat bu değil demişsin daha nesini uzatıyorsun ki, adam evli bile değilken sana bu kadar şiddet,baskı uyguluyor eminim evlenince nasılsa karım diye daha fazlasını yapar. Ömrün boyu kucağında çocuğunla mutsuz olmak yerine şimdi bikaç ay ağla daha iyi canım. Eminim böyle kocalar 100de5 oranda flndır iyi birini bulma şansın daha fazla yani.
Dayaklik canim tedavi ise yaramazahhh verecekler elime boylesini nasil oluyomus iskence gosterecem
ayarlarimla oynadi resmen yaa
![]()
en dikkat etmesi gereken zamanda kendini ayan beyan belli eden biri, evlenince iyice azitir.. ama affetmeye hazir kizlarimiz bunu anlamiyorlar.. yok dugun stresi, yok askerlik depresyonu; kiliflar hep hazir.. ulan adam sorunlu iste, bari bahane bulmayin..
Benim esimde aynen öyle dedi yok sonra seni bunaltmam bilmem ne ama daha asiri kiskanc oldu evlenince ..
Ne yaptin sen.
Okul mu ben mi ne demek.
Okulunu nasil birakirsin sen.
Bu kiskanclik simdi hosuna gidebilir, sen bi evlen ayni eve gir onndan sonra gorurum seni.
Sen yok yere hem kariyer sahibi olmayi hem de bi adamin vasfi altinda ezilmeye mahkumsun.
Bu arada bu kadar kiskanclik cok sevdiginden degil, hükmetmek istemedinden.
Simdi bu yazdiklarima kizacaksin ama evlen ve 3 ayı gecir. Sonra buraya gel yaz. Anlican ama gec olacak.
senin yazdıklarını okuyunca kuzenimmi bu dedim bir an aynı sıkıntıları yaşadı kıza cehennem gibi günler geçirtti askere gittiğinde yine durmadı daha beter sıktı şimdi bıraktı kuzenim rahata erdi evlenince daha beter olur iyi düşün derim![]()
Ve sen bunu diyen bi adami sevip evlenicen. Pessss artik. Seni de 3. Sayfa haberlerinde gormezsek iyi yani.