• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

Hiç kıskanılmayan bir kadın olarak çok kıskanılmak nasıl bir duygu anlatınsanıza... :)
Benim kocam da da kıskançlığın k si yok ya adam kıskançlık huyu dağıtılırken napıyordu acabaa hahaha :)
Şimdi ben o kadar rahat olunca kıskanılanların hayatları sıkıcı geliyor. Hiç bir şeye izin vermiyor çünkü eşleri. Öyle bir hayata okeysen devam et yoksa zor :/

Telefonunu yanlışlıkla biri çaldırıp kapatsa, ola ki o da erkek olsa bittin o zaman direk aldatma şüphesi. Kısknaçlık normal de, aşırısı güvensizlik ve ilişkiyi feci zedeliyor.

Telefonunu yanlışlıkla biri çaldırıp kapatsa, ola ki o da erkek olsa bittin o zaman direk aldatma şüphesi. Kısknaçlık normal de, aşırısı güvensizlik ve ilişkiyi feci zedeliyor.
güvensizlik de değil o boyuta gelmedi gelmezde sanırım ama açık açık her defasında dile getiriyo giyme sürme

Hiç kıskanılmayan bir kadın olarak çok kıskanılmak nasıl bir duygu anlatınsanıza... :)
Benim kocam da da kıskançlığın k si yok ya adam kıskançlık huyu dağıtılırken napıyordu acabaa hahaha :)
Şimdi ben o kadar rahat olunca kıskanılanların hayatları sıkıcı geliyor. Hiç bir şeye izin vermiyor çünkü eşleri. Öyle bir hayata okeysen devam et yoksa zor :/
bir arkadsımda aynı hatta o kıskansa diye gözünün içine bakıyorum boşver der...

Bugün ne giydiğin, yarın kiminle konuştuğun derken, dikkat et ertesi gün benden izinsin evden çıkmaya dönmesin olay.

Bunlar soğumak için yeterli nedenler bence. Beni asıl şaşırtan ebeveynler benzer kısıtlamaları koyunca asileşen kızlarımız, erkekler aynı şeyi yaptığında sevgi gösterisi gibi algılamaları.

yani bana göre özgüven eksikliği ya da kendi yaptığı bir şeyin başına geleceği düşüncesi.

yani ne diyor açık giyinme herkes bakar,çünkü kendisi açık giyinenlere bakıyor.ya da makyaj yapma bakarlar çünkü aynısını o başkasına yapıyor.gibi gibi..

konu sahibi yanlış anlama senin sevgilin için demiyorum genel olarak böyle geliyor bana.sanki ben başka kadınlara bakıyorsam onlar da benim sevgilime,eşime bakar temkinli olmalıyım düşüncesi ve bunun getirdiği özgüven eksikliği kıskançlığın temeli gibi.

yani bana göre özgüven eksikliği ya da kendi yaptığı bir şeyin başına geleceği düşüncesi.

yani ne diyor açık giyinme herkes bakar,çünkü kendisi açık giyinenlere bakıyor.ya da makyaj yapma bakarlar çünkü aynısını o başkasına yapıyor.gibi gibi..

konu sahibi yanlış anlama senin sevgilin için demiyorum genel olarak böyle geliyor bana.sanki ben başka kadınlara bakıyorsam onlar da benim sevgilime,eşime bakar temkinli olmalıyım düşüncesi ve bunun getirdiği özgüven eksikliği kıskançlığın temeli gibi.
o ddediğin kısmı bende irdeledim kendi içimde acaba acaba dedimm yüzüne de dedimm... ama yok.. anlamıyormusum ben..

peki rahatsızlık derecesinde açık giyinip makyaj mı yapıyorsun ya da ilk tanıtığınızda da aynımıydın
hayır ilk tanıdıgında byleydim ama inanırmısınız açık giyinen de biri olmadım hiç... biraz kısa etek biraz yakası açık ekstra hiçbieyim yoktur.. ama o bylr inatlaştıkca sanki ben daha çok giyinesim geliyoo sürresim geliyo

kıskançlığın fazlası hastalıktır cnm bnu unutma. ayy benm kuzenimn eşi dha nişanlı bile değillerken aşırı kıskanıyordu kızı bırak bakkala gitmeyi kapı önüne çıkamıyordu kız. hele kuzenimizin düğünü vardı. kız abiye giyip saçlarını yaptırdı diye tüm düğün akşamı kızı ağlatmıştı mesajlarıyla. neyse sonra evlendiler. anam evlendiklerinin haftası kız eve girmek bilmedi. oğlan bıraktı karışmayı. fingirim atıyor şimdi kız resmen :D

kıskançlığın fazlası hastalıktır cnm bnu unutma. ayy benm kuzenimn eşi dha nişanlı bile değillerken aşırı kıskanıyordu kızı bırak bakkala gitmeyi kapı önüne çıkamıyordu kız. hele kuzenimizin düğünü vardı. kız abiye giyip saçlarını yaptırdı diye tüm düğün akşamı kızı ağlatmıştı mesajlarıyla. neyse sonra evlendiler. anam evlendiklerinin haftası kız eve girmek bilmedi. oğlan bıraktı karışmayı. fingirim atıyor şimdi kız resmen :KK70:
:D buda iyiyimişşş enteresanlar zamnında canını yak yak yak sonra.. amaçları ne ne sityolar ki

:KK70: buda iyiyimişşş enteresanlar zamnında canını yak yak yak sonra.. amaçları ne ne sityolar ki
ay vallahi blmyrm cnm resmen çocuk heralde ben nasılsa tapusunu aldım şimdi ne yaparsa yapsın demiştir. brde bebişleri oldu. halen kız geziyor. annesigilden çıkmıyor kız :D

hayır ilk tanıdıgında byleydim ama inanırmısınız açık giyinen de biri olmadım hiç... biraz kısa etek biraz yakası açık ekstra hiçbieyim yoktur.. ama o bylr inatlaştıkca sanki ben daha çok giyinesim geliyoo sürresim geliyo
sen beni böyle sevdin niye değiştirmeye çalışıyorsun diye sorsana

Back
X