KISKANÇLIK..

tugce41

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
74
30
8
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde fenerbahçeye hasta sevgılımden bahsettım hatırlamazsanız kısaca özet gecıyım. Sevgılım deplasmanlara gıdıyor kadıkoyde kı maçlara gıdıyor ama artık o kadar cok abarttı kı sıradan bı voleybol maçı ıcıp ıstanbuldan kalkıp ızmıre gıdıyor. Boyle sureklı fenerbahçelı arakadasları ıle beraber sureklı abı kardeş seklınde dostlukları cok guzel ama durum su kı sevgılım onların yanındayken ne benı takıyor ne de ılıskımızı. Ne yazar ne bısey. Ben deplasman olan maçlara gıdınce de sarj problemı yuzunden 2 gune yakın haber alamıyorum. Bunları ona soyleyınce de bu ıs benım tek eglencem bunu elden alamazsın dıyor. Tamam haklı ama o dısarı gıdınce bana yazmayınca kotu hıssedıyorum cocuk ne zaman bı yere gıtse agzından getırıyorum eve gelınce. Benı cok sevıyor sevgısınden emınım am bu huyum yuzumden benden baskasıyla bısey yapınca delırıp cocugun ustune gıdıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgecerım.herseyı kafama onun dışında kı hayatımda da cok takıyorum. Bırısı bısey desın dusunmekten uyuyamam kafama takarım neredeyse 20 yaşıma gelıcem ama huylarım aynı. Bu bana ılerı zamanda evlılıkte sorun olucak bılıyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan ablalarım olarak fıkırlerınızı beklıyorum.

Son düzenleme:
Sen kendini elbette düzelt kıskançlık dozunda olmalı
Ancak sevgilinin yaptığıda doğru değil elbette hobilerine zaman ayıracak arkadaşlarıyla vakıt gecırecek fakat seni habersiz bırakmadan yapması lazım bulunduğu şehirdeki her maça gitsin amenna ama sürekli il dışına gitmesinin maddi birde külfeti var
Oda kendi sınırlarını yeniden çizmeli

Sen kendini elbette düzelt kıskançlık dozunda olmalı
Ancak sevgilinin yaptığıda doğru değil elbette hobilerine zaman ayıracak arkadaşlarıyla vakıt gecırecek fakat seni habersiz bırakmadan yapması lazım bulunduğu şehirdeki her maça gitsin amenna ama sürekli il dışına gitmesinin maddi birde külfeti var
Oda kendi sınırlarını yeniden çizmeli
bı hafta ıstanbuldayse dıger hafta muhakkak baska yerde. progmımı Fenerbahçe fıksturune gore yapıyorum

bı hafta ıstanbuldayse dıger hafta muhakkak baska yerde. progmımı Fenerbahçe fıksturune gore yapıyorum
Benim eşim fanatik trabzon sporlu kendi yaşadığımız şehirdeki maçların hepsine olmasada bir çoğuna gider
Başka şehirlerde ise beraber evde izleriz
Evlenene kadar en azından bu kıvama gelmesini sağlamalısın
Yoksa sorun yaşarsınız

Benim eşim fanatik trabzon sporlu kendi yaşadığımız şehirdeki maçların hepsine olmasada bir çoğuna gider
Başka şehirlerde ise beraber evde izleriz
Evlenene kadar en azından bu kıvama gelmesini sağlamalısın
Yoksa sorun yaşarsınız
ben evlenınce belkı duzelırım dedı ama belkıı ıste suanlık gozumu boyamaya çalısıyor bende tuttugum takımı sevıyorum Fenerbahce benımde herseyım ama ılıskımızı etkılıyor

Back
X