KISKANÇLIK..

Neredeyse 20 yaşına gelecen demek :)
Hiç bir şey yapaazsın.İnsanların kendi zevkleri hobileri kimse tarafından engellenmemeli.Dışardayken de yazmayı versin nedir.
dalgacı sekılde konuşmak yerıne yorumda bulunmasaydınız daha makbule gecerdı. tesekkurler.

Adamin yasam felsefesi haline gelmis o yüzden ya ben ya mac diyemezsin...kabullenip duruma alışmaktan başka yolun yok...ben de aramam yanimda arkadaslarim varsa veya baska bir ilde baska bir yerdeysem...
malesef kı kuruntularım yuzumden ıcım ıcımı yıyor yazmadan rahat edemıyorum

suan 19 yasındayız ıkımızde hafta sonları beraberız lıg bıttıgı ıcın ama lıg baslayınca durum degısıyor malesef

Yipratmayin kendinizi simdi cozemedginiz sorunlar ilerde dag olacak emeklerim.diyeceksiniz bu seferde bi akillansin konusun devam ediyorsa ayrilin bence

2 gün bir insan nasıl telefonunu şarj edemez
. fıkstur de takımlarda sadece marmara bolgesınde degıl sıvasa gıttıgı de oluyo antepe de. bıtıyor mac sırasında olmuyo ıstanbula gerı gelırken olmuyor. arabalar kendı kıraladıkları otobusler oldugu ıcın hepsınde sarj ımkanı yok.

Yipratmayin kendinizi simdi cozemedginiz sorunlar ilerde dag olacak emeklerim.diyeceksiniz bu seferde bi akillansin konusun devam ediyorsa ayrilin bence
kesınlıkle sımdı bıle emeklerıme yazık dıyorum. o gttıgı deplasmanlarda eglenırken benım burda onu dusunmekten basıma agrılar gırıyor. bunu ona dıyınce de abartıyosun sonucunu alıyorum.

kesınlıkle sımdı bıle emeklerıme yazık dıyorum. o gttıgı deplasmanlarda eglenırken benım burda onu dusunmekten basıma agrılar gırıyor. bunu ona dıyınce de abartıyosun sonucunu alıyorum.
Sizin isiniz.yokmu sizde dusunmeyin baska seylerle.mesgul olun hobi edinin nedir.hu dunya onun.etrafindami.donuyor

Sizin isiniz.yokmu sizde dusunmeyin baska seylerle.mesgul olun hobi edinin nedir.hu dunya onun.etrafindami.donuyor
ya okuluma gıdıyorum tabıkı o zaman derslerım on planda onlarla ugrasıyorum edıyorum ama hıc aklıma getırmıcek trıplere gırmıcek kadar kendımı zaptedemıyorum malesef.

. fıkstur de takımlarda sadece marmara bolgesınde degıl sıvasa gıttıgı de oluyo antepe de. bıtıyor mac sırasında olmuyo ıstanbula gerı gelırken olmuyor. arabalar kendı kıraladıkları otobusler oldugu ıcın hepsınde sarj ımkanı yok.
Küçük şarj aletleri var onları önceden şarj edip yanına alabilir prize takmadan kullanabilir

Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde fenerbahçeye hasta sevgılımden bahsettım hatırlamazsanız kısaca özet gecıyım. Sevgılım deplasmanlara gıdıyor kadıkoyde kı maçlara gıdıyor ama artık o kadar cok abarttı kı sıradan bı voleybol maçı ıcıp ıstanbuldan kalkıp ızmıre gıdıyor. Boyle sureklı fenerbahçelı arakadasları ıle beraber sureklı abı kardeş seklınde dostlukları cok guzel ama durum su kı sevgılım onların yanındayken ne benı takıyor ne de ılıskımızı. Ne yazar ne bısey. Ben deplasman olan maçlara gıdınce de sarj problemı yuzunden 2 gune yakın haber alamıyorum. Bunları ona soyleyınce de bu ıs benım tek eglencem bunu elden alamazsın dıyor. Tamam haklı ama o dısarı gıdınce bana yazmayınca kotu hıssedıyorum cocuk ne zaman bı yere gıtse agzından getırıyorum eve gelınce. Benı cok sevıyor sevgısınden emınım am bu huyum yuzumden benden baskasıyla bısey yapınca delırıp cocugun ustune gıdıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgecerım.herseyı kafama onun dışında kı hayatımda da cok takıyorum. Bırısı bısey desın dusunmekten uyuyamam kafama takarım neredeyse 20 yaşıma gelıcem ama huylarım aynı. Bu bana ılerı zamanda evlılıkte sorun olucak bılıyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan ablalarım olarak fıkırlerınızı beklıyorum.
Sorun sende degil yaptigi yanlis onunda bi hayati var arkadaslariyla falan takilabilir ama 2 gun yazmamak nedir ? Arkadaslariyla degil senle evlencek evlenince de 2 gun haber almamayi goze aliyosan sen bilirsin

Sorun sende degil yaptigi yanlis onunda bi hayati var arkadaslariyla falan takilabilir ama 2 gun yazmamak nedir ? Arkadaslariyla degil senle evlencek evlenince de 2 gun haber almamayi goze aliyosan sen bilirsin
dün akşam belırttım söyledım degısıcem dıyor ama hayurlısı

resimdeki siz misiniz? merak ettim de :KK6: birde sizde alışverişteyken dışardayken gezmedeyken tatildeyken aa şarjım bitti yapın onun gibi bakalım nasılmış belki anlar :confused:

benim eski sevgilimde böyleydi. aşırı fanatikti. otobüsle deplasmana giderlerdi fln. 1 kere şarjı bitmişti. döndüğünde burnundan getirdim :KK76:
normalde takmıyodum ama bi keresinde yolda ona giderken şarjım az kaldı demiştim. o şrj bitmicek diye saçmalamıştı. olmayan bişey için böyle tepki vermişti. bana göre etki-tepki.
siz boşverin. o nasıl davranıyosa öyle davranın. valla bak kafa yormaya değmez. ne hali varsa görsün :KK14:

Back
X