• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
hayatta neler neler olurken buda dert mi? abartıyor muyum ? çok mu kıskancım yoksa kısıtlanıyor muyum?
nerdeyse 7 yıllık bir ilişki ve biz 4 ay sonra evleneceğiz. ben hemcinslerimin %99 olduğu bir bölümde okuyorum ve Onunda tüm çalışma arkadaşları ve öğrencileri kadın. ben kendimden yaşça büyük birine (mecbur olmadıkça) soru bile sormuyorum , teşekkür etmiyorum kısacası hiç bir iletişimim yok. ama o spora gittiğinde kadınlar olabilir, odasını yaşıtı bekar bir kadınla paylaşıyor( hadi buna bir şey demedim kendisinden kaynaklanmadığı için) . Ben şuan bunları ağlayarak yazıyorum. Ben karaktersiz miyim de bu şekil bir muamele görürken o -Ben erkeğim ben konuşabilirim ama sen konuşamazsın diyor. bakın erkeklerle konuşmak derdinde değilim böyle bir şeyinde eksikliğini hissetmiyorum fakat gördüğüm muamele artık zoruma gidiyor. Bunu anlatmaya çalışınca benim iş ortamım böyle, para kazanmam gerek, başka ne yapabilirim, bana güvenmiyor musun diyor.
ne yapsam ne desem bilmiyorum.bide adam okumuş etmiş .kendime acıyorum.
aranızda bu şekil dertleri olan var mı?

Ha bir de 7 yıllık ilişkiymiş siz 7 yıl böyle mi yaşadınız? Neleri kaçırmışsınızdır kim bilir... hayatı ertelemişsiniz, doyasıya yaşayamamışsınızdır, evlenerek de tüm sana bu yapılanları onaylayıp ömür boyu seve seve çekerim demiş olacaksın onu da bil

hayatta neler neler olurken buda dert mi? abartıyor muyum ? çok mu kıskancım yoksa kısıtlanıyor muyum?
nerdeyse 7 yıllık bir ilişki ve biz 4 ay sonra evleneceğiz. ben hemcinslerimin %99 olduğu bir bölümde okuyorum ve Onunda tüm çalışma arkadaşları ve öğrencileri kadın. ben kendimden yaşça büyük birine (mecbur olmadıkça) soru bile sormuyorum , teşekkür etmiyorum kısacası hiç bir iletişimim yok. ama o spora gittiğinde kadınlar olabilir, odasını yaşıtı bekar bir kadınla paylaşıyor( hadi buna bir şey demedim kendisinden kaynaklanmadığı için) . Ben şuan bunları ağlayarak yazıyorum. Ben karaktersiz miyim de bu şekil bir muamele görürken o -Ben erkeğim ben konuşabilirim ama sen konuşamazsın diyor. bakın erkeklerle konuşmak derdinde değilim böyle bir şeyinde eksikliğini hissetmiyorum fakat gördüğüm muamele artık zoruma gidiyor. Bunu anlatmaya çalışınca benim iş ortamım böyle, para kazanmam gerek, başka ne yapabilirim, bana güvenmiyor musun diyor.
ne yapsam ne desem bilmiyorum.bide adam okumuş etmiş .kendime acıyorum.
aranızda bu şekil dertleri olan var mı?

Neden neden neden?
Bunu neden yapıyorsunuz? Şunu babanız istese, kimseyle konuşmak yok teşekkür bile etmeyeceksin dese olur mu öyle şey dersiniz ama sevgili diyince tamam.

Bir erkeğe teşekkür bile etmemenizi gururla anlatmanız da çok garip. Bütün erkekler sizi yemek için beklemiyor, emin olun. Bütün kadınların da onu beklemediği gibi.
Neresinden tutsan elinde kalır, garip bir ilişki. Bütün izinleri siz vermişsiniz ama. 7 yıldır da bu adama katlanıp evlenmeyi bile düşünüyorsunuz. Kendi düşen ağlamaz.

Ben böyle bi adamla değil sevgili olmak selamlasmam bile. Büyük konuşacağım tek şeyde özgürlüğümdur.

• Beğen
Reactions: KV_
Nasil yani diyelim berisi size kapi acti yada yol verdi teşekkür etmiyorsunuz sevgiliniz istemiyor diye oyle mi

Size insan gibi davranmayan birisiyle evlenmek neden? Mecbur musunuz, neden bu cesareti ona veriyorsunuz?

bu ne yahu!
hadi adam öz güvensiz hasta siz ??
seven insan kıskanır dan bunu mu anlıyorsunuz??
evet adam aşkından ölüyor belliki.
koskoca 7 yıl yetmemiş birde önünüzdeki yıllar..
hakkınızda hayırlısı.

ben olsam böyle bir adama güvenmem,demek ki kendisi selam verdiği her kadına başka gözle bakıyor ki size selam veren her erkekte başka gözle bakacak sanıyor.

Bunları okuyunca bana bir gülmedir geliyor hey allahım ya. Konu acma bari. Utanmıyo musun kendine yaptığın muameleye. . Şahsen ben utanırım kendimi indirdiğim seviyeden. Bu arada sorunun büyüģü sevgilinde değil sende. Buna emin ol. Durumunuzun adı da kıskançlık değil. Namusuna dil uzatmak. Okuyoruz çalışıyoruz yaşıyoruz. Tabiki karşı cinsle beraber. Kişi kendinden bilir işi. Benim nişanlım böyle bi seye kalkışsa sapık olduğuna hükmederim.

Yok ya erkekmiş yaparmış hangi devirdeyiz yahu bu mantık da neyin nesi?Böyle düşünüyor olsa bile bunu dile getirmesi ćok yanlış.Kendini ezdirme eşitiz her konuda diyebilirsin mesela.

Back
X