• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Merhaba arkadaşlar , işim dolayısıyla katılmam gereken bir seminer var. Nişanlım gitmemden yana değil seminer şehir dışında olduğundan dolayı. Bir kaç gündür bu konuda tartışmalarımız oluyor.Dengesiz davranıyor bir an ikna ediyorum bir kaç saat sonrada vazgeçip gitmeni istemiyorum diyor.Beyin olarak çok Yoruldum gerçekten..

beraber gidin ya da zorunlu değilse gitmeyin

Bence gidin sonucta is geregi keyfi gotmiyorsun hayir yani simdi gitmeseniz ilerde bu kiskancliklarin ardi arkasi kesilmez ki

Daha evlenmeden başlamış kısıtlamalar. Yol yakın. Düzeltirim diye düşünme derim seminere sana güvenmediğinden gitmeni istemiyor. Sorsan çevreye güvenmiyorum der. Kariyerin var mis çok dengesiz davranırsa bas totosuna tekmeyi

Zaten gidicem ama bu davranışı benim bütün enerjimi alıyor bir anda modum düşüyor. Çok fazla gitmek istiyorum onun bu şekilde davranması bütün şevkimi kırıyor gerçekten. Hayır tatil vb birşey olsa anlayacağım ama konu iş yani.

Maaşını alırken de karışmıyorsa harcamana veya karışmayacaksa sözünü dinle
Maaşına ses çıkarmayıp seminere laf ediyorsa SANANE de

Daha evlenmeden başlamış kısıtlamalar. Yol yakın. Düzeltirim diye düşünme derim seminere sana güvenmediğinden gitmeni istemiyor. Sorsan çevreye güvenmiyorum der. Kariyerin var mis çok dengesiz davranırsa bas totosuna tekmeyi
Aynen dediğiniz gibi bana güvendiğini söylüyor fakat bu durum onu strese sokuyormuş. Aklı bende kalırmış.

Nasıl başlarsa öyle gider bence bu işler. O yüzden şimdiden kırın bu tavrını çünkü bu kıskançlık değil özgüvensizlik ve size de hakaret. Ne yapacağınızı düşünüyor ki istemiyor, bunu sorun derim.

o zaman eşinizi ikna edin.

şimdi eşinizin kaygıları ne olabilir?

sizin aldatma riskiniz mi?
yoksa orda kendinizi koruyamayacağınızı mı düşünüyor?
yoksa iş arkadaşlarınıza mı güvenmiyor?

önce sebebini bulun sonra bi yol çizin

Merhaba arkadaşlar , işim dolayısıyla katılmam gereken bir seminer var. Nişanlım gitmemden yana değil seminer şehir dışında olduğundan dolayı. Bir kaç gündür bu konuda tartışmalarımız oluyor.Dengesiz davranıyor bir an ikna ediyorum bir kaç saat sonrada vazgeçip gitmeni istemiyorum diyor.Beyin olarak çok Yoruldum gerçekten..
Anlaşıp bı daha önüne ısıtıp ısıtıp koyuyorsa acaba birileri kulağına kar suyu mu kaçırıyor ki

O da gelsin, en azından (nişalının) beynine biraz oksijen gider.

Ben yerinizde olsam
bu konuda bir engellemede bulunmaya hakkı bile olamaz

o zaman eşinizi ikna edin.

şimdi eşinizin kaygıları ne olabilir?

sizin aldatma riskiniz mi?
yoksa orda kendinizi koruyamayacağınızı mı düşünüyor?
yoksa iş arkadaşlarınıza mı güvenmiyor?

önce sebebini bulun sonra bi yol çizin

Şöyle bişey sanırım bence nişanlım beni olduğumdan daha güzel buluyor. Kendime göre o kadar da güzel değilim ama beraberken de başkalarının bana bakışlarını yakaladığında çıldırır. Aşırı derecede kıskanç biri mesela makyaj yaptığımda ilgi çektiğimi düşünüyor ve sürekli birilerinin dikkatini çekiyor olman düşüncesi beni çok kötü etkiliyor diyor. Yani normal şartlarda da aşırı derecede kıskanç biri. Sanırım gideceğim yerde bulunan birilerinin dikkatini çekicek olmam durumunu düşünüyor ve bu sebeple böyle yapıyor. Not: amacım kesinlikle kendimi övmek değil dediğim gibi bence o beni sevdiği için olduğumdan güzel buluyor yoksa standart biriyim.

Back
X