kıskançlıkk:(((

eysevgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19
3
34
merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum sorunum şu ki 5 yıllık bir ilişkim var ve ben çok kıskancım ayrı şehirlerde yaşıyoruz sürekli erkek arkadaşımın facebook unu kontrol ediyorum bir kız arkadaşına istek gönderse sinir oluyorum bana yardımcı olurmusunuz ve kıskandığımı maleesef ona çok belli ederim ne yapmalıyım bundan vazgeçmek için sizce..

Kiskanclik bogucu bir duygu, surekli karsinizdakini kontrol etmeniz de o kisiyi bunaltabilir. Belki de biraz rahatlamayi deneyebilirsiniz. Yapacak olan her halukarda yapacaktir. Bu nedenle partnerinizi kontrol etmek yerine onunla gecirdiginiz zamanlarin kalitesini arttirin.iyi bir sevgili olarak elinizden geleni yapin kalitenizden odun vermeyin. Kizlar aklinda yokken kafasina sokmus olmayin.

Bu kadar üstüne düşmene gerek yok biraz rahat bırak kıskandığını da belli etme

arkadaşım güven sorunun var bence bide eğer aranızda en ufak bi guvenzilik varsa evlenince çok büyük sorunlarolur aranızda.güveniyorum ana kiskancim diyorsanızbbence bir an evvel kendinizi duzeltin fazla kiskanclik iyi sonuçlar dogurmaz çünkü

Kıskanın kıskanın, siz kıskanınca aldatmıyorlar sanki.
Bu kadar güvensizken ilişki sürdürmek niye?

merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum sorunum şu ki 5 yıllık bir ilişkim var ve ben çok kıskancım ayrı şehirlerde yaşıyoruz sürekli erkek arkadaşımın facebook unu kontrol ediyorum bir kız arkadaşına istek gönderse sinir oluyorum bana yardımcı olurmusunuz ve kıskandığımı maleesef ona çok belli ederim ne yapmalıyım bundan vazgeçmek için sizce..
daha önce aynı şehirden bi sevgilin oldu bu? belki de özünde kıskanç biri değilsindir. sevgilin uzaktayken ona güvenemiyosundur belki de. bir diğer sebep de önceleri sevgilinin senin güvenini sarsan davranışlarda bulunması olabilir.. eğer sevgililerine karşı her zaman kıskanç biri olduysan, yapıcak bişi yok sanırım.

Her insan sevdiğini kıskanır bunda ne var ki kıskanmasan sorun vardır bence :KK66:

Ben kıskançlığı sevgilim tarafından kıskanılmayı sevmem kıskanmam da .. Çünkü güvensizlik gibi geliyor bana ..

spora falan gidiyorum aslında güven az sanırım ondan o bana göre çok rahat face şifresi falan var ama mesela ben değiştiriyorum hiç bakıp sormaz neden değiştin diye ve birazda ilgisiz bende ilgisiz davranınca iyice uzaklaşıyor sanki

Bu kadar üstüne düşmene gerek yok biraz rahat bırak kıskandığını da belli etme
en büyük dileğim istiyorum ki rahat olayım bende o beni kıskansın bende başka şeyle aklımı meşgul edemiyorum ki düşünmekten acaba diyorum watsapp tan falan başkalarıyla konuşuyormu sordum bir kere merak etme falan dedi güldü her yönden takip etmen lazım falan dedi öyle takıldı bana

X