Kıskançlıklarına göz yummalı mıyım?

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
2 senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım akrep burcu kimseye güvenmez zaten ve çok kıskançtır.İlişkimizin başından beri beni kıskançlıklarıyla boğuyor onu sevdiğim için,onunla mutlu olduğum için susuyorum.

Ben zaman geçtikçe beni iyice tanır bana güvenir,düzelir sanarken o zaman geçtikçe daha da kıskanç,şüpheci bir insan olmaya başladı.Çünkü artık bana güveniyor ama güvendiği için korkuyor,söylediğim gibi güven sorunları var...

Artılarına eksilerine bakıyorum işin içinden çıkamıyorum kızlar.Şuan için ciddi,ileriye dönük düşünüyoruz.Sonunda ne olur bilemem tabi ama planlarımız evlilik yönünde.Ama işin kötüsü o böyle planlar yapmaya başladıktan sonra beni iyice kısıtlar oldu.

Eve 17.00'da gelicekmişim,çok ekstrem durumlarda 20.00'da evde olacakmışım.Bugün eve söylediği saatten 20 dk geç geldim diye kıyameti koparttı.Sen beni umursamıyorsundan girdi beni sevmiyorsundan çıktı.Bana nasıl güvenmezsin diyorum o zamanda sen bir kızsın,başına bir şey gelir diyerek geleneksel erkek savunmaları yapıyor.Avukat gibi de çenesi var,laf yetiştiremiyorum artık.

Herkesten kıskanıyor beni,en yakın arkadaşımın nişanlısından bile!

Bunlar yüzünden ayrılmayı düşünüyorum ama çok fazla iyi olduğu tarafları da var.Özellikle günümüzde sadık,romantik,ince ruhlu bunlara rağmen bir de oldukça yakışıklı birisini bulmak çok zor.Kıskançlığı hariç her yönden benim yıllardır hayalini kurduğum erkek tipi kendisi.Aslında onu tanıyana kadar ilişkilerimde kıskanılmak hoşuma giderdi hatta kıskandırmak için de uğraşırdım diğer sevgililerimi.Ama hiç güzel bir duygu değilmiş,benim ailem bile bana bu kadar karışmıyor.Kendimi köle gibi hissediyorum,kafese atılmış gibi hissediyorum.

Ciddi şeyler düşünmesi de beni korkuttu,evlilik fobim var benim.Ayrıca bir şey olmadan o şeyle ilgili plan yapmayı,hayal kurmayı sevmem,beklentilerimi düşük tutarım hep.Ama sevgilim ciddi planlar yaptığından beri kafam çok karıştı.Çıkmazdayım,ne yapmalıyım bilmiyorum.

Sizce kıskançlığına göz yumup diğer olumlu yönlerini hesaba katıp susmalı mıyım,yoksa artık bu ilişkiyi bitirmeli miyim?Bu şekilde çok kıskanç bir sevgilisi olup da evlenince düzelenler var mı?Ya da böyle bir insanı yola getirebilen var mı?Nasıl bu huyunu düzeltirim bilmiyorum...:26:

2 senelik ilişkim var, dediğin sorunları ben de yaşıyorum. Seviyorum, seviliyorum hem de deli gibi. Ama neden böyle bilemiyorum. Gerçi böyle değil mesela ailemin yanına giderim 2-3 gün telefon edemem hiç dert etmez, anlayışla karşılar. Ama sokakta yürürken o sana baktı vs diye konuşur ben farkında bile değilim halbuki..Telefonuma mesaj gelir hemen okur, facebookumu dondurmuştum, benden habersiz açıp bakar. Her seferinde kavga ederiz bu yüzden ama çözümü ben bulamadım... Hoş bugüne kadar sözlerinde hep haklı çıktı. Normalde görüşmemi istemediği bir kız arkadaşım vardı hep ona güvenmiyorum derdi onda bile haklı çıktı:26:Bence bir orta yol bulmaya çalışın canım. Gerçi kelin merhemi olsa kendine sürer ama

Evet bir de söylediklerin de haklı çıkıyorlar ya o bana da oldu kaç kere.Bunları sürekli hatırlatıyor bana böyle kıskandığı durumlarda.
Ailemin yanında bari rahat bıraksa keşke,onu da yapmıyor benimki.Babamla beraber tatile çıktık 3 günlüğüne burnumdan getirdi sen gerçekten babanla mısın diyor,her dk arıyor mesaj atıyor.Annemleyken de kaç kez yaptı en son annem kavga etti onunla şuanda ilişkimizi de hiç desteklemiyor.:26:

Ne yapıcağımı bilemiyorum artık aşk ve mantık arasında kaldım.Korkuyorum evlenirsek daha başka kıskançlık sorunları yaparsa diye

Kız arkadaşlarımla bile görüşmem ona batıyor,evden okula okuldan eve gideyim istiyor ki ailemden ayrı yaşıyorum 22 yaşındayım böyle özgürlüğümü kısıtlaması beni soğutuyor.Olurda ilerde evlenmezsek,kötü bir şekilde ayrılırsak ömrümün en güzel yıllarını onun yüzünden kısıtlamış,harcamış olucam:26:

Canım bilmiyorum ki seninki de çok kıskançmış :26: Ailenin yanında anlayışlı olması gerekir bence. Sonuçta ileride yüzlerine bakacak öyle değil mi açık açık konuşman en mantıklısı derim :44: Mesela benim sevgilim askerdi geçen yıl bende ailemden ayrı, tek yaşıyorum neyse ona ders çalışacağımı söyledim, telefonu kapattıktan sonra kuzenim aramıştı. Benim evin yakınındaymış yanıma gel görüşelim dedi hazırlanıp çıkana kadar sevgilime haber verememiştim saat de akşam 9u geçmişti. Neyse kuzenim arkadaşını bekliyordu sevgilim aradı. mesgule atıyorum tekrar arıyor, en sonunda kuzenimin yanında açmak zorunda kalmıştım baya kızmıştı, sen ne karıştırıyorsun demişti. Ayrılıyorduk neredeyse. Dışardan bakınca haksızdım ama açık açık konuştuk. Eğer ilerde eşim olcaksan bana güvenmeyi öğrenmelisin dedim. O da benim böyle durumlarda ona haber vermemi istedi. Konu tatlıya bağlanmıştı

Keşke düzelse canım,kaç kere açık açık konuştum onunla gayet mantıklıca anlattım bazen tamam diyor bir gün bitmeden eski haline geri dönüyor.Ayrılalım da diyemiyorum çünkü bu lafı bir kere söylersem komple bitircez artık pişman olsak da özlesek de.Bu şekilde anlaştık.

Ne yapıcağımı bilemez durumdayım.Kötü bir tabir olucak ama herkesin eli şeyinde benim üstüme atlıyacağını sanıyor Ne zaman yolda yürüsek bir ton sinir stres,herkes bize bakıyor diye tribe giriyor.Sınıfımdan erkeklerle derslerle ilgili bile konuşmama izin vermiyor.60-70 yaşındaki apart sahibinden kıskanıyor:26:

Ailelerimiz de karışık.Onun ailesi benden benim ailem ondan nefret ediyor,arkadaşlarm doğal olarak onu hiç sevmiyorlar,çünkü eskisi gibi gezemiyorum,eğlenemiyorum.O ise komple kendi arkadaşlarıyla bozuştu.Bir tanesi bana teklif etmişti,hepsinin böyle bir şey yapabilceğini düşünüyor,kimseyle görüşmüyor,okula ya da iş yerine gidiyor sadece.Ne olcak sonumuz bilmiyorum,ama çok korkuyorum ve bunaldım bu aralar.

Sanki eski ikizbalik yazmış bunları gibi okudum..
4 yıl bitecek ilişkimizde Nisan ayında.. 3 yıldır da nişanlıyız..
Düğüne 45 gün kala ayrıldık..
Evimiz düğünümüz nikah günümüz gelinliğim bile hazırken..
Temelinde yatan sebep kıskançlık ve ondan doğan diğer sorunlardı..
Korktum yapamayacağımı düşündüm..
Sonra barıştık ve hiçbir şey değişmemişti..
1,5 sene önce yine evlenmemize yakın yok dedim, 4 duvar arasına mahkum yaşayamam ben
ailem bu kadar sıkmadı beni
huzur ihtiyacım olan en önemli şey ama mümkün değil
ailemle gittiğim tatiller hatta avm deyken bile gerçekten onlar mı var yanında başka kim var niye ses yok/var
anlatsam roman olur derler ya
neler yaşadığımı tahmin dahi edemezsin
çünkü tüm bunların sonu hakarete küfre varıyordu..
7 ay ayrı kaldık..
barıştık yine devam ediyor..
çalıştığım iş marketlerde oluyordu ve hayal gücünü zorlasan bile neler söylediği aklına gelmez..
sonra bir gün ne olduysa o adam gitti..
bambaşka biri vardı karşımda, kendi kuzenimden hatta kendi kardeşinden kıskanan adam gitmişti
kısa bir süredir tanıdğı arkadaşının motoruyla beni eve bırakmasını bile teklif ediyordu
10dkda bir ararken önceden şimdi normal insanlar gibi işim var dediğimde 2 saat aramadığı oluyor
ilk zamanlarda garip geldi yadırgadım, acaba beni hayatının merkezi yapan insan şimdi benden vaz mı geçiyordu?
çünkü bu benim için uçurumdan itilmek gibi olurdu..
oysa ki hiç de öyle değil, hala deli gibi seviyor, hala gözümün içine bakıyor ne istiyorum diye..
şimdi çok mutlu ve huzurluyuz, çok şey atlattık.
bütün olumlu olumsuz özelliklerini bir araya getirdiğimde 10a 1 bile olsa bu kıskançlık fazlasında çok sorun sıkıntı doğuruyor
şayet öyle devam ediyor olsaydı ben bir gelecek kuramazdım onunla..
iyi düşün taşın, çok zordur kıskançlığın aşırısı..
Hakkında en iyisi neyse o olur umarım..

dip not : sanki senin ilişkinde hiç sorun yokmuş gibi düşünürdüm yorumlarından nedense
şimdi üzüldüm böyle olduğuna

Beni gerçekten çok iyi anlıyorsun canım,teşekkürler iyi dileklerin için.İlk kez ilişkimle ilgili bir konu açıyorum çünkü,bu kez gerçekten dolduğum için.Bugün benimle 20 dk geç gelmemin kavgasını edişi,söylediği laflar artık sabrımı taşırdı çünkü:26:

Birbirimizi gerçekten seviyoruz ama bu sevgi yeter mi her şeye bilmiyorum şu aralar.Biz 2 senedir hiç gelecek planları kurmazdık,anı yaşardık,ilişkimizin gidişiyle ilgili konuşmuyorduk.Son zamanlarda benimle bu konularda konuşmaya başladı,işlerimizi yoluna kurduğumuzda evlenmek istediğini söyledi.Buna çok sevinmem gerekir normalde ama işte şartları çok ağır geliyor bana.Bundan sonra nereye gittiğime,kaçta evde olcağıma,kimlerle konuşacağıma daha fazla karışıcak çünkü.Normalde de çok kıskançtı ama artık kıskançlık boyutlarını aştı,şizofrenlik-paranoyaklık gibi tavırlar sergiliyor.

Yoruldum kendimi kanıtlayıp durmaktan,inatçı ve hırslı bir insan olmasam çoktan bitirirdim bu ilişkiyi.Özgürlüğüme çok düşkünümdür çünkü ben,ilk kez bir insanı bu kadar karıştırıyorum hayatıma.Bu ilişkiyi bitirirsem de bir daha karşıma böyle dürüst şekilde sevebilen bir insan çıkar mı bilmiyorum.

Senin ilişkinin düzelmesine çok sevindim,gereksiz yere kıskanılmak çok kötü bir şey çünkü.Birbirinizi kaybediceğinizi anlayınca ve özleyince demek ki değişmeye karar vermiş sevgilin.Bizim sorunumuz bu sanırım,hiç 1 günden fazla ayrıldığımız olmadı,çok şiddetli kavgalar bile etsek yine mesajlaştık,aradık birbirimizi konuştuk.Birbirimizin kıymetini anlamamıza fırsat olmadı hiç.Bu yüzden sevgilim de ben de ilişkimiz biterse neler hissederiz neler kaybederiz bilmiyoruz.Belki uzun bir ayrılık benim sevgilimi de değiştirir ama birbirimize sözümüz var,ayrılamayız-ayrılırsak barışmıycaz ne olursa olsun.:26:

Bir süre daha sabretcem sanırım,ama en çok ileride bu günlerimi esir gibi geçirdiğim için pişman olmaktan korkuyorum.Şu güne kadar hiç büyük bir pişmanlık yaşamadım,hep mantığımı dinledim çünkü.Şimdi kalbimi dinlemek beni korkutuyor.

bence büyük bir sorun. hayatını cehenneme çevirebilir bu durum , göz yummamalısın.

Doğru söylüyorsun,ne kadar tepki göstersem de kavga etsem de mantıklıca konuşsam da fayda etmiyor işte.Bazen düzelmiş gibi yapıyor,bu kadar müdahale etmiyeceğini söylüyor,aradan kısa bir süre geçince eski haline geri dönüyor.

Daha ne kadar konuşabilirim onu değiştirmek için bilmiyorum.İnsanlar belli bir yaştan sonra değişmezler kolay kolay.Onun da huyu bu sanırım.Geriye sadece ayrılmak kalıyor,ama bu da zor bir karar benim için işte.
Sürekli değişebilceğini umuyorum,düzelsin artık istiyorum:44:

Bunu çok iyi anlayabiliyorum çünkü biz de o ilk 2.5 sene boyunca 1 gün dahi ayrı geçirmedik
Kavga kıyamette olsa telefon konuşmaları msjlar devam etti
O sözleri biz de çok verdik, şu olursa biter bu olursa görüşmeyiz bir daha gibi ancak
bende de seninki gibi bir durum vardı
özgürlüğüme düşkünüm evet ama

Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
İnan istemem artık

diye bir şarkı sözü var.. hep o geldi aklıma..

Sabret, inan ki bugüne dek aynı hayatıma kimseyi bu kadar dahil etmedim ve müdahale etmesine izin vermedim
Sabır öyle önemliymiş ki onu anladım ben bu ilişkide.. Fedakarlık sabır özveri..
Bir süre de olsa ayrı kalmayı deneyin, abartmadan tabi bizimki biraz mecburi bir süreçti..
Sizin ailelerle ilgili de sıkıntı varmış da ailen hep mi böyleydi ona karşı?
Mesela benim annem babam da çok tepkililerdi fakat öncesinde oğlum diye severlerdi..
Böyle seven insanlar zamanla alışacak diye düşündüm ve umduğum gibi de oldu..
İnşallah senin ilişkinde olumlu ya da olumsuz bir sonuca varır..
Belirsizlik kötüdür.. Zaman geçip gidiyor

Babam şimdilik bilmek istemiyor canım onu,hayatımda birisi olduğunu biliyor sadece ama bir şey sormuyor tipik kız babası.Annemse başlarda seviyordu fakat geçen yaz tatilinde iyice farketti onun beni nasıl boğduğunu.Bir keresinde akşam annem,annemin en yakın arkadaşı ve ben oturuyoruz balkonda sevgilim aradı bir türlü inanmadı evde oluşuma ve annemin yanımda olduğuna,o gün çok sinirlendi ver o telefonu dedi çıkıştı sevgilime,benim kızım yalancı mı diye.O günden sonra annem hiç istemiyor onu.Sen böyle kısıtlanmaya gelemezsin diyor haklı olarak.

Onun ailesi de ben zamanında onu üzdüm biraz tüm bunlardan dolayı beni sevmiyorlar.

Ve o şarkı sözü çok doğru benim içinde.Ben onun yerine başka birisini koyamam,onun bıraktığı boşluk başkasıyla dolamaz.İlk kez birisine karşı böyle içten ve dürüst oldum çünkü,rol yapmadım hiç bir zaman.Ben duygularımı belli etmekten nefret ederim ama onunlayken hıçkıra hıçkıra ağlayabiliyorum,sinirden her yeri rahatça dağıtabiliyorum,hayatımla ilgili nerdeyse her şeyi anlatabiliyorum.Bu rahatlığı kimsede bulamam.

Ayrıca kıskançlığını saymazsam bana kendimi çok özel hissettiriyor,kadın ruhundan anlıyor.En önemlisi de birbirimizin bakışından neler hissettiğimizi anlıyoruz artık.İlişkide en önemli şeylerden birisi de birbirini doğru şekilde tanımaktır çünkü.

Ama işte ayrı kalmayı teklif edemem,o direk başka birisinden etkileniyorum ve kararsızım diye düşünür.Çok şüpheci çünkü.Aradan zaman geçse barışsak bile hep o anla ilgili aklında soru işaretleri olur.

Bilmiyorum ne yapmalıyım dua ediyorum biraz daha anlayışlı olsun beni biraz daha serbest bıraksın diye.Çünkü böyle yaptıkça ben yalan söylemeye başlıyorum kız arkadaşlarımla bile olsam evdeyim diyorum,sevmiyorum yalan söylemeyi ki yalanımı yakalarsa daha beter durumlara da düşerim.

Biraz daha sabredicem sanırım,bu yıl çok üzerime gelmezse katlanıcam seneye de her şey rayına oturucak.Umarım senin ki gibi bir mutlu sona ulaşabilirim.Çok korkuyorum sabretmeme değmezse diye:26:

Annem ve babamla ilgili yaşadıklarım da aynı..
Aileler çok önemli, bizim tüm sorunlarımız ortadan aileler de öğrenip onay verince ortadan kalktı
Ya inanmayacaksın belki, sadece laf olsun diye söylediğimi düşüneceksin ama dürüstüm
Yani sana moral olsun diye söylemiyorum bunları emin ol
Ağlamak bağırmak ... hepsi yaşadığım hissettiğim şeyler..
işte o ayrı kalma konusunda bizimki mecburi olduğu için etkili oldu belki de..
Çalışıyor mu erkek arkadaşın yoğun mu merak ettim maddi olarak rahat mı?
Bir gelecek kurarsanız şartları imkanları yeterli mi?
Ah o dualar.. Sabahlara kadar az mı gözyaşı döktüm, az mı yalvardım..
Değer mi değmez mi kısmını yaşamadan bilemiyorsun..
ya şimdi bitirirsin (ki bunu yapmayacağını biliyorum, yapma da zaten) ilerde acaba devam etse miydim dersin
bu da senin yapına ters -bence-
ya da sabır ve dualarla yaşayarak görürsün, düzelip değiştiğinde de,
iyi ki dayanmışım dersin...
umarım çok üzülmez kırılmazsın ve bir an önce her şey yoluna girer, dönemseldir sadece..

İnşallah söylediğin gibi olur canım,yazdığın şeyler gerçekten o kadar moral verdi ki.Aşırı kıskançlık sorunlarının hep ilişki bitirdiğini düşünürdüm sense bunun tersini kanıtladın benim için.Gerçekten sabredip deniyeceğim dediğin gibi zaten bitirirsem hep aklımda acabalar olucak çünkü.Umarım hep mutlu gider ilişkin ve biz de sizin gibi olabiliriz.

Erkek arkadaşımın maddi durumu iyi sayılmaz ailesinden destek görmüyor kendisi çalışıp açıktan okuyor ama asıl istediğimiz onun bu sene pmyo sınavını kazanması,eğer kazanır da polis olursa o okula devam ederken biz de nişanlanmış ya da evlenmiş olucaz ben de seneye okulu bitiriyorum 2 sene sonra öğretmenliğe başlıcam.Polis olursa askerlik sorunu olmayacağı için rahat olucaz.Planlarımız bu şekilde bu sene o sınava giricek yazın da sonuçları belli olucak.

Eğer sınavı kazanamazsa zaten yine zor olucak bizim için her şey.Sadece birbirimize olan sevgimiz devam ettiriyor bizim ilişkimizi hala,aslında çıkmaz sokaklarda yürüyoruz onunla.Ailelerden de destek görceğimizi sanmıyorum.Polislik haricinde onun bir planı daha varmış ama net olmadığı için benimle paylaşmıyor boşuna umutlanmam için.Bense sadece polis olsun istiyorum o zaman yoluna giricek pek çok şey bizim için.

Sabretmem gerekicek sanırım tüm bunlara rağmen ben hayatında olmazsam zaten o sınava da girceğini sanmıyorum.Sınav için ona destek olmam lazım.Keşke beni bu kadar yıpratmasa ama:26:

Genelde hep olumsuz yorumlar yapılıyor burada ne yazık ki
Ayrıl boşan bırak denir.. Ben diyemem öyle bişey..
O insanın maddi manevi yaşadıklarını bilemezsin..
Kendin yaşasan dahi bu iyi/kötü örnek olur belki ama her şey aynı olacak diye de bi kaide yoktur
Senin inşallah bizim gibi düzelir.
İş durumunu sorma sebebim şuydu açıkçası,
maddi sıkıntılardan, bi işinin olmamasından ya da istediği işi yapmadığından çıkabiliyor bu tarz problemler
bizim sorunlarımızı aştığımız dönem onun işini yoluna koymaya başlamasıyla birlikte değişti
Bana sarmaya vakit bulamamaya başladı :)
Çünkü hayat mücadelesi ve bir gelecek kurma çabası olunca normal ve mantıklı düşünüyor oldu.
Ne zaman dertleşmek istersen ben çok sık buralarda oluyorum, kesinlikle 24 saat yazabilirsin tereddütsüz.
Ben senin çok aklı başında mantıklı ve olgun olduğunu hissetmiştim her zaman
yaşlarınızı bilmesem de..
En doğru kararı verecek olan sensin ve bu senin hayatın.. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz..
Ailelerimiz bizim iyiliğimizi ister elbet fakat bu da bir gerçek ki ;
biz mutlu ve huzurluysak, onlar bizden daha mutlu..

Çok teşekkür ederim canım,sen de aynı şekilde ne zaman istersen özelden bana ulaşabilirsin,ben de senin yorumlarını çok beğeniyorum,kendi fikirlerime çok yakın buluyorum seni zaten.

Galiba söylediğin gibi hayatıyla ilgili şuan net bir yolu yok,bu onu sinirlendiriyor ve bana sarıyor inşallah güzel bir iş bulunca bu davranışları düzelir.

Ve evet,insanlar genelde direk ayrıl şeklinde yorumlarda bulunuyorlar burada,dramdan hoşlanıyor çoğu kişi,sinir oluyorum öyle insanlara keşke herkes senin gibi mantıklı,destekleyici yorumlarda bulunsa.Senin söylediklerini yapıp sabredicem o sınav sonuçlanana kadar.Söylediğin gibi bir daha gelmiyeceğim dünyaya gerçek sevgiyi bulmuşken kaybetmek istemem.

Tekrardan teşekkür ederim güzel fikirlerin için,umarım sen de hep mutlu olursun

iyi dinle beni canım, Akrep burcuyum, hicbir zamann en yakınımdakine tam güvenemedim hep bir süphe kardesimden süphe anamdan süphe.. her yerde kafamda beynimi delik deşik eden şüpheler..
3 yıllık iliskim var. 3 yılda bilmem kaç milyon kez adamın emdiği sütü burnundan getirdim, hic aldatmadıgı halde, hic kızlarla konusmaz bile hic konusmadıgı halde perisan ettim adamı.. Niye güvenmediğim için mi? E hayır o benim canım kanım! Ölürüm öldürürüm o istesin yeterki ama şu şeytan yokmu ah şeytan en güvendiğim anlarda en uysallaştığım anlarda enseme çöküveriyor adamın telefonunu maillerini delik deşik ediyorum arıyorum arıyorum hep biseyler arıyorum.. Okadar asabiyim ki, en ufak birseyden alevler cıkabiliyor üzerimden kıskanclık degil bu hastalık.. Elde olmayan caresiz yapılan birsey.. Kısıtlamalarım cok devamlı gözümün üstünde olması tek istediğim bu. Utanmasam eve kitliycem adamı imkanım olsa vallahide billahide kitlerim.
Suan askerde anılarını anlatıyor arayıp bana kuduruyorum deli oluyorum bende istemiyorum böyle olsun ama olmuyor..
Ama cokda sadık bi insanım asla yanlışım olmaz iyi yönümde bu..
Kendiside aynı zaten hava kararınca dısarı cıkmama izin vermez, arkadaslarıma sınır koyar, kimle görüsme dediyse haklı cıktı ilk basta kısıtlamaları için cok kavga ettim onunla ama haklı cıktı! Anlattıgın ne varsa bende fazlası var, kendiside benim gibi cok kıskanctır ama anlasıyoruz bi sekilde, kıskanclık gercekten bi süre sonra dozunu aştıktan sonra katlanılmaz hale geliyor eziyete dönüşüyor ama yapacak birsey yok seviyormusun onu böyle kabulleneceksin arkadasım. Düzelmez düzelmiycek, bunu kabul et.Kendini kandırma o adam böyle devam edecek. Belki evlenince seni eve kapatacak calısmanı istemiycek bunları göz önünde bulundur her adımını ona göre at..
Sana güvenmediğinden inanmadıgından degill Akrep burcu cok pis bi burc cok şüpheci.. Onun elinde degil süpheci olması...
[/FONT]

Doğru bir yorumda bulunmuşsun canım,dediğin gibi elinden bir şey gelmiyor sanırım.Ve evet nerdeyse beni eve kilitliyecek.Evlenirsek çalışmama asla müdahale ettirmem ama sanırım bir çok konuda ona uymak zorunda kalıcam,fakat beni bazen çok bunaltıyor işte.Benim burcum da terazi özgürlüğüme çok düşkünüm en zor anlaşan burçlarız:26:

benim burcum Akrep bende özgürlüğüme düskünümdür iliskide yöneten olmak isterim, oda başak burcu her zaman kendi dediği olsun ister ite kalka şu günlere geldik cok sükür benimkide cok kıskanc soluduğum havadan nem kapar

Ben de hiç kıskanç değilim işte bu yüzden de zor geliyor bana biraz.Ben hiç kısıtlamazken onun sürekli beni kısıtlaması beni üzüyor.Gerçi dediğin gibi sadık bir burç kendisi de benim dışımda birisiyle gezmez,takılmaz.Ama ben o da arada arkadaşlarıyla gezsin ben de gezeyim istiyorum ama değişmez sanırım.

Ve evet söylediğin gibi yönetmek istiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…