- Konu Sahibi Yusufumfatmam
Hamile akrabanızın karınızı kapatması abes gelmedi sen üzülürsün diye yapmıştır bende bebek isteyen bir arkadaşım olsa belki içten içe üzülür diye pek görünmek istemezdim tamamen iyi niyetle.Ama eltiniz tam bir gerizekalı teselli olsun ne demek ne kadar ayıp çocuğu gönderip keyif yapacak birde teselli diyo işte bu insanlar çok tehlikeli siz kıskançlık yapmıyorsunuz kesinlikle.Uzulmeyin her şeyin zamanı var bende ilk bebeğimi kaybettim 2.si sağlıklı oldu sukur hemde 37 yaşında doğum yaptim.yasiniz kaç bilmiyorum ama doktora gittiniz mi belki pıhtılaşma sorununuz falan var kontrol ettirin kendinizi birşey varsa tedavinizi olun yakın arkadaşlarımdan hic çocuğu olmaz denilip çocuğu olan var Allah sağlıkla isteyen herkese nasip etsin lütfen insanlara takilmayın içiniz rahat olsun elinizle de çok goruşmeyinSlm Arkadaslar günlerdir aklima bir konu takildi sizlerle paylasmak fikirlerinizi almak istedim.konuyu anlamak icin kisaca kendimden bahsedeyim.7 senelik evliyim cokta mutluyum sükür.sorunum iki defa hamile kaldim ama malesef ikisinide kaybetimbu aralar hem arkadaslarim dan hem akraba cevremde hamileler var Allah im tüm isteyenlere nasip etsin insallah deyip onlarin sevinclerini paylasiyorum.ama gecenlerde hamile olan akrabam beni görünce hemen karnin üstünü kapatarak benimle konusunca eve gitigimde bir saat gibi aglama krizlerim tutu.ayni sekilde eltim ile ayni zamanda evlendik ve o ücüncüye hamile onun adina cok sevindim.ikinci cocugu kücük oldugu icin esimin kucagina vererek al size teseli olsun karnimdakini büyütene kadar sizde kalsin diye konusunca onlar evlerine gitiklerinde bende odaya gecip saatlerce gene agladim.beni sürekli arayan arkadaslarim hamile olduktan sonra arada bir arar oldular.buda benim zoruma gidiyor.benim yasadigim bu ruh halim kiskanclikmi hem onlarin adina seviniyorum.hemde onlarin hallerini kafama takip agliyorum Allah im kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.bunada sükür deyip sabrediyoruz.bu arada uzun oldu hakinizi helal edin.