Kiskanclikmi benimkisi?

Slm Arkadaslar günlerdir aklima bir konu takildi sizlerle paylasmak fikirlerinizi almak istedim.konuyu anlamak icin kisaca kendimden bahsedeyim.7 senelik evliyim cokta mutluyum sükür.sorunum iki defa hamile kaldim ama malesef ikisinide kaybetim:( bu aralar hem arkadaslarim dan hem akraba cevremde hamileler var Allah im tüm isteyenlere nasip etsin insallah deyip onlarin sevinclerini paylasiyorum.ama gecenlerde hamile olan akrabam beni görünce hemen karnin üstünü kapatarak benimle konusunca eve gitigimde bir saat gibi aglama krizlerim tutu.ayni sekilde eltim ile ayni zamanda evlendik ve o ücüncüye hamile onun adina cok sevindim.ikinci cocugu kücük oldugu icin esimin kucagina vererek al size teseli olsun karnimdakini büyütene kadar sizde kalsin diye konusunca onlar evlerine gitiklerinde bende odaya gecip saatlerce gene agladim.beni sürekli arayan arkadaslarim hamile olduktan sonra arada bir arar oldular.buda benim zoruma gidiyor.benim yasadigim bu ruh halim kiskanclikmi hem onlarin adina seviniyorum.hemde onlarin hallerini kafama takip agliyorum Allah im kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.bunada sükür deyip sabrediyoruz.bu arada uzun oldu hakinizi helal edin.
O eltin var ya tam bir salak...
Uzulme rabbim sana da nasip eder insallah hayirlisiyla.
Kiskanclik degil aksine cok iyi niyetli oldugunu dusunuyorum.
Sadece seninde olmasini istiyorsun bu cok insani bir duygu.
Cevrendekiler garip.

O eltin var ya tam bir salak...
Uzulme rabbim sana da nasip eder insallah hayirlisiyla.
Kiskanclik degil aksine cok iyi niyetli oldugunu dusunuyorum.
Sadece seninde olmasini istiyorsun bu cok insani bir duygu.
Cevrendekiler garip.
Allah razi olsun canim.Allah biliyor ki hamile oldugunu duydugum kisilerle sevindim Allah saglikla kucaklarina versin diye dualar etim.ben düsük yaptigimda bana dogum yaptirdilar bagira bagira Allah im kimseye yasatma diye agladim.Allah a havale etim herkesi ❤

Allah razi olsun canim.Allah biliyor ki hamile oldugunu duydugum kisilerle sevindim Allah saglikla kucaklarina versin diye dualar etim.ben düsük yaptigimda bana dogum yaptirdilar bagira bagira Allah im kimseye yasatma diye agladim.Allah a havale etim herkesi ❤
Insallah bu kotu deneyimlerin sana guzellikle geri donecektir.
Bak bende cok dusuk yaptim.
Senin gibi bir tane de normal ölü dogum yaptim.
Simdi iki cocuk annesiyim.
Vardir bir hayir oyle diyelim.❤

Insallah bu kotu deneyimlerin sana guzellikle geri donecektir.
Bak bende cok dusuk yaptim.
Senin gibi bir tane de normal ölü dogum yaptim.
Simdi iki cocuk annesiyim.
Vardir bir hayir oyle diyelim.❤
Allah im evlatlarini korusun canim. Kayiplarimiz hic unutulmaz ama ne güzelki Allah im cektigin acilara dünyalar tatlisi deselli vermis sükür.Cennet kapisina biraktigimiz meleklerimizede kavusuruz insallah ❤

Slm Arkadaslar günlerdir aklima bir konu takildi sizlerle paylasmak fikirlerinizi almak istedim.konuyu anlamak icin kisaca kendimden bahsedeyim.7 senelik evliyim cokta mutluyum sükür.sorunum iki defa hamile kaldim ama malesef ikisinide kaybetim:KK43: bu aralar hem arkadaslarim dan hem akraba cevremde hamileler var Allah im tüm isteyenlere nasip etsin insallah deyip onlarin sevinclerini paylasiyorum.ama gecenlerde hamile olan akrabam beni görünce hemen karnin üstünü kapatarak benimle konusunca eve gitigimde bir saat gibi aglama krizlerim tutu.ayni sekilde eltim ile ayni zamanda evlendik ve o ücüncüye hamile onun adina cok sevindim.ikinci cocugu kücük oldugu icin esimin kucagina vererek al size teseli olsun karnimdakini büyütene kadar sizde kalsin diye konusunca onlar evlerine gitiklerinde bende odaya gecip saatlerce gene agladim.beni sürekli arayan arkadaslarim hamile olduktan sonra arada bir arar oldular.buda benim zoruma gidiyor.benim yasadigim bu ruh halim kiskanclikmi hem onlarin adina seviniyorum.hemde onlarin hallerini kafama takip agliyorum Allah im kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.bunada sükür deyip sabrediyoruz.bu arada uzun oldu hakinizi helal edin.
En başta çocuk mevzusunda etrafa dillendirmeniz hata olmuyor diye. Malesef insanımız böyle biz düşünmüyoruz diyecektiniz. Eltinizede o lafa cevaben bakacağın kadar doğur sende ben neden bakayım senin çocuğuna diyip gulecektin. Uzulmenizi anlıyorum ama etrafında böyle imalar yapmasinada nasıl izin veriyorsunuz hayret ediyorum

Slm Arkadaslar günlerdir aklima bir konu takildi sizlerle paylasmak fikirlerinizi almak istedim.konuyu anlamak icin kisaca kendimden bahsedeyim.7 senelik evliyim cokta mutluyum sükür.sorunum iki defa hamile kaldim ama malesef ikisinide kaybetim:KK43: bu aralar hem arkadaslarim dan hem akraba cevremde hamileler var Allah im tüm isteyenlere nasip etsin insallah deyip onlarin sevinclerini paylasiyorum.ama gecenlerde hamile olan akrabam beni görünce hemen karnin üstünü kapatarak benimle konusunca eve gitigimde bir saat gibi aglama krizlerim tutu.ayni sekilde eltim ile ayni zamanda evlendik ve o ücüncüye hamile onun adina cok sevindim.ikinci cocugu kücük oldugu icin esimin kucagina vererek al size teseli olsun karnimdakini büyütene kadar sizde kalsin diye konusunca onlar evlerine gitiklerinde bende odaya gecip saatlerce gene agladim.beni sürekli arayan arkadaslarim hamile olduktan sonra arada bir arar oldular.buda benim zoruma gidiyor.benim yasadigim bu ruh halim kiskanclikmi hem onlarin adina seviniyorum.hemde onlarin hallerini kafama takip agliyorum Allah im kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.bunada sükür deyip sabrediyoruz.bu arada uzun oldu hakinizi helal edin.
Kıskançlık değil ki hissettikleriniz. Çocuğu olmayan birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Mesela ben kendim isteyerek etrafımdaki çocuk sahibi arkadaşlarımla iletişimimi kestim. Çünkü onlarda benimle aynı sizin eltiniz gibi konuştular. Sizde eltinizle filan aranıza mesafe koyun. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin

kiskanclik degil, etrafinizdakilerin davranislari normal degil...

En başta çocuk mevzusunda etrafa dillendirmeniz hata olmuyor diye. Malesef insanımız böyle biz düşünmüyoruz diyecektiniz. Eltinizede o lafa cevaben bakacağın kadar doğur sende ben neden bakayım senin çocuğuna diyip gulecektin. Uzulmenizi anlıyorum ama etrafında böyle imalar yapmasinada nasıl izin veriyorsunuz hayret ediyorum
Ilk baslarda olur insallah hayirlisi diyordum aradan 7 sene olunca artik hayirlisi demeye basladim.Eltimede ayni sizin dediginiz gibi herkes kendi cocuguna baksin diye cevaplarim oldu.ama onlar gidince onun söylediklerine oturup agladim Allah büyüktür canim.Allah im kimseye aratmasin cocuk arabasina bakip bakip Allah im banada nasip et diye ic cekmek.

Eltinizin yaptığı cahillik,dengesizlik ve kötülük .Kesinlikle iyi niyetli değil.Sizi çok iyi anlıyorum ben ben de çocuğumun olmayacağını öğrendiğim zaman değişik bir ruh haline bürünmüştüm,asla kıskançlık değildi ama adlandıramadığım bir duygu.Doktorum bana çocuk için tüp bebekle bile imkansız olduğunu söylemişti..Şimdi ikizlerim Allah bağışlarla 13 yaşındalar..Bazı insanlar kötülükle besleniyor,uzak kalın o tiplerden.Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun size ve tüm isteyenlere 🙏

Back
X