- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Kusura bakmayın ama bana çok saçma geldi bu. Saçma ve bir o kadar çocukca. Yapmayın Allah aşkınaEltimden 2yil once evlendim.cocuk yapmaya ayni zamanlarda karar vermistik tesaduf.benden epey kucuk.her defasinda abla hamile kalirsan mutlaka beni ara derdi.gecen gun onun hamile oldugunu kaynimin esimi aramasinda ogrendim.isterdimki eltimde beni istesin telefona .buna uzuldum.ve kabul etmek bana zor geliyor ama birazda kiskandim.birdaha esimin akrabalarinin dugununede gitmiycem.sizin cocuk niye yok diye beni uzecekler.
Sagol kardes..Bu kıskançlık gibi dursada mahalle baskisindan kaçış bence niye üstüne vazife olan olmayan sorarki şu çocuk meselesini
allah en kisa zamanda sanada nasip eder inş
Yuzyuze gelince edicem.Hayırlısı olsun belki o da tebrik bekliyordur
Tesekkur ederim malesef yaklasik 10aydir olmuyorYa insanlari neden kafaniza takiyorsunuz ki? Onlar hep konuşur. Çocuk olsa bile kulp takacak baska bir sey bulurlar. Bosverin.
Rabbim en kisa zamanda size de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
Dogrudur tesekkurleraşırı çocukca kıskançlık sizinkisi
Tesekkur ederim :))) evet cocukca bende kendime kiziyorum zatenKusura bakmayın ama bana çok saçma geldi bu. Saçma ve bir o kadar çocukca. Yapmayın Allah aşkına
Onun adına sevinmelisiniz bir bebeği olacak :)
Allah en kısa zamanda da size nasip etsin yavrunuzu kucağınıza almayı.
Sonuçta eşi aramış senin onu tlf isteyip hayırlı olsun demen gerekirdiEltimden 2yil once evlendim.cocuk yapmaya ayni zamanlarda karar vermistik tesaduf.benden epey kucuk.her defasinda abla hamile kalirsan mutlaka beni ara derdi.gecen gun onun hamile oldugunu kaynimin esimi aramasinda ogrendim.isterdimki eltimde beni istesin telefona .buna uzuldum.ve kabul etmek bana zor geliyor ama birazda kiskandim.birdaha esimin akrabalarinin dugununede gitmiycem.sizin cocuk niye yok diye beni uzecekler.
10 ayda olmadi diye olmuyor mu yani sende en az 2 yada 3 sene bekliyor millet olur en kisa surede allahin izniyleTesekkur ederim malesef yaklasik 10aydir olmuyor
Benim hemen oldu ama olmayadabilirdi yıllarca.Bence toplumdan uzaklaşmayın kıskanç damgası yersiniz millet çok acımasız canımYuzyuze gelince edicem.
Evet haklisiniz.yarin mutlaka ariycam.cunku sizler tarafsiz yorum yapiyorsunuz.yuzyuzeyken diycektim ama ariycam yarinSonuçta eşi aramış senin onu tlf isteyip hayırlı olsun demen gerekirdi
Farkindayim ve yas Ilerledikce dahada aceleciyim.bilmezmiyim yillarca evlat bekleyenleri.mozzy .!.:10 ayda olmadi diye olmuyor mu yani sende en az 2 yada 3 sene bekliyor millet olur en kisa surede allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?