7 aylık bir ilişki ve 7 ay olmuş sözleneli,nasıl oluyor anlamadım?
Seni öğreniminden bile kıskanan bir adam bu,dersaneye gitmene karışıp surat asıyor.
Daha ortada fol yok yumurta yok,hangi kafayla sizin hayatınıza müdahele etmeye çalışıyor ki?
Böyle adamlar evlendikten sonra daha fena oluyorlar,kk da o kadar çok konu okuduk ki "kıskançlıkla" ilgili,bir göz gezdir istersen.
Daha 7 aylık bir ilişki de bu kadar müdahele olmamalı.
Düzelir mi? Bence düzelmez.
Kuralların olsun.7 aylık derken sözleneli 7 ay yani. O kadar bunalıyorum ki bazen anlatamam ne yapmam gerek?
Kuralların olsun.
Ailenden başka kimseye hesap verme.
Dershaneye de gidersin,sinemaya da gidersin..izin alacağın ve haber vereceğin kişiler sadece ailen olsun.
Ona bu rahatsızlığından bahset bence.
Suratı düşse bile duygularını susturup,
ona ben buyum bunlarla benim ve mutluyum.
Beni bu kadar kısıtlarsan mutsuz olurum ve seni de mutlu edemem
demelisin ve istediğini yapmalısın..kendine özel yaşam alanların olması gerektiğini anlatmalısın.
Anlamıyorsa da vazgeçmelisin ondan..
Hesap vermek olarak görmüyo o bunu işte haber vermek görerek oluyo her gittiği yeri muhakkak haber verir benden de aynısını ister dolmuşa bırakır mesela eve gelmem için dolmuştan indim eve geldim diye haber vermemi ister habersiz bi yere gitmemi istemez kendi de gitmez haber vermek falan tamam da çok bunalıyorum kıskançlığından.
İlk başlarda hoşuma gidiyodu aslında ama benim hoşuma gittikçe o abarttı inanılmaz bi boyuta getirdi ve artık gerçekten sıkılmaya başladım. Bunları söylersem eminim kendi de aynı şeyleri söyleyecek kıyaslama yapacak biraz daha rahat olması gerekiyo.
Zaten hassas nokta o başta bunun adına sahiplenilmek diyoruz, eriyoruz bitiyoruz.
Hehhhh tam sırası diyen erkek milleti başlıyor boğmaya.
Selam kızlar iyi akşamlar.
Ben 7 ay önce sözlendim ve erkek arkadaşım inanılmaz derecede kıskanç. Onun yapmamı istemediği ve benim yapmak istediğim bişi olduğu zaman sen bilirsin senin kararın önemli diyo ama tabi suratı düşüyo hemen öyle olunca da benim içim rahat etmiyo. Ve gerçekten her şeyi kıskanıyo her şeyi mesela dershaneye gideyim diye düşündüm ona bile suratı düştü kıskandı ben anladım. Bunun dışında hiçbir sorunumuz yok inanılmaz ilgilidir sevgisini belli eder sadakatinden de hiç şüphem olmadı ama artık kıskançlığından sıkılmaya başladığımı hissediyorum. Ben de kıskanç yapıda bi insanım ama onun kadar abartılı tepkilerim ve kıskançlıklarım yok. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl aşabiliriz bu durumu?
Valla burda bi tanıdığım var. Ayni bole eşine hayati zindan ediyor. Facebook,evden cikmak,izinsiz alışveriş, hatta tvde yakisikli erkeklwrin kliplerini bilee izlemek yasak. Kiz butun denilenlere uyuyor kole gibi adeta. Bu arada göya çocuğada yasak face,videoklipler falan. Gel görki cocuk gezior tozuyor facede 3 hesabi var kızlarla falan. Hic salladigi yok... yani sizi ole kisitlayan kişiliksiz insanın kendi hayatini diledigi gibi yasadigini biliosunuz dimi...
Ama size laf anlatmaya calisamayacagim cunku bu kiz arkadasimada anlatmaya çalıştığım da saçmalama asla yapmaz o bana tapiyor dior. Ac face e bak diorum. Kizlarla gezdiği yerleri söylüyorum, aama yokk yokkk o beni sevior asla dior. Bende ne yapiorum hak müstahak sana diorum..
kusura bakmayin ama buna izin veren sizsiniz. Sozlunuz die hayatınızı yönetmek zorunda degil. Biraz sesinizi cikarmayi öğrenin ve unutmayın asla değişmeyecek ve gittikçe artacak...
Aslında ümitsiz vaka değil.Yani en azından yapamazsın-edemezsin demiyor,sadece surat asıyor :)
Bırak surat assın.Sen kendi ölçün dahilinde doğru bulduğun şeyleri yapmaya devam et.
İçim rahat etmiyor demişsin.Onun içi sen yapmayınca nasıl rahat ediyorsa,kusura bakmasın yani...
Haber vermek ayrı,izin almak ayrı.Haber vermek bir derece meraklanmaya bağlanabilir.
Onu da izin alma derecesine getirmemeye dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?