- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
level atlamışGeçmiş olsun.
Evde yalnız olup çağırsanız ve gelmese sonuna kadar haklısınız diyeceğim ama bu durumda haklılık payınız yok.
Kıskançlık dediğiniz şeyi abartmışsınız, kıskançlık değil bu, boyut atlamış.
Diyorum ya konu sahibinin konuları hepsi birbirinden olayEvet o sunuz. Bu konunuzu okuyunca anımsadım. Adama bütün gün içinde bulunacağı ofisin esyalarını seçme yetkisi bile vermiyor. Kardeşi ile gitti diye olay yaratıyorsunuz. Merak eden arkadaşlar için konu burada.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bi-dukkan-acti-diye-beni-unuttu.861488/
Eşinizin sürekli telefonla uğraşmasının nedeni belki de sizin şu anlamsız tavırlarınızdır öyle kaçıyordur adam. Bunalmıştır.
Ne level atlaması Nirvana'ya ulaşmış resmen.
Tmm işte bnm sorunum bu bu mal kiskcligi nasl ynecegm
yalnız o konunun başlığı da bu konuyla paralel
o konuda: bir dükkan açtı beni unuttu diyor
bu konuda da: kardeşi geldi dükkana beni unuttu diyor, adam 7/24 bunu pışpışlayacak
Diyorum ya konu sahibinin konuları hepsi birbirinden olay
kocası okusa ne düşünür acaba.?Aynen kocam ayakkabımı beğenmedi kocam hep video izliyor , kocamın telini kıracagim , kocamın dükkanı benim de değilmi , kocam kardesi ile espri yapıyor kocam gelip ayağım üf olmuş öpmedi
Aynen kocam ayakkabımı beğenmedi kocam hep video izliyor , kocamın telini kıracagim , kocamın dükkanı benim de değilmi , kocam kardesi ile espri yapıyor kocam gelip ayağım üf olmuş öpmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?