kıskançlıktan kuduruyorum ...

Diyorum ya konu sahibinin konuları hepsi birbirinden olay

Canım kemiğini kırmışsin, allah korusun verem olmamissin Adam evde kös kös oturup ne yapcak. Kardeşiyle gülüşmesnin de abes ne tarafi var? Sen ayağını kırdın diye hayata mi küssün yani.

yalnız o konunun başlığı da bu konuyla paralel
o konuda: bir dükkan açtı beni unuttu diyor
bu konuda da: kardeşi geldi dükkana beni unuttu diyor, adam 7/24 bunu pışpışlayacak

Aymen zaten bu konusunu okuyunca direk aklıma geldi. Düzenli olarak hemen hergün eşi ile ilgili konu acıyor zaten.

Aynen kocam ayakkabımı beğenmedi kocam hep video izliyor , kocamın telini kıracagim , kocamın dükkanı benim de değilmi , kocam kardesi ile espri yapıyor kocam gelip ayağım üf olmuş öpmedi
kocası okusa ne düşünür acaba.?
dumur olur herhalde adamcağız

Adamcagiz kendine dukkan ve telefon uzerine bir hayat kurmus ne yapsin baska turlu kurtulamiyor demekki...
Aynen kocam ayakkabımı beğenmedi kocam hep video izliyor , kocamın telini kıracagim , kocamın dükkanı benim de değilmi , kocam kardesi ile espri yapıyor kocam gelip ayağım üf olmuş öpmedi

Adam kafasını dinlemek sizden uzaklaşmak istiyor anlasanıza. Sizin yanınızda demek ki mutlu olamıyor kendini rahat hissetmiyor ki kk daki kadınların genel görüşü sizin rahat ettirmediğiniz yönünde o zaman daha ne hala sorguluyorsunuz. İstemiyor işte adam hem ne işi var o kadar kadının içinde napacak yani.

adami o kdar bogmussun ki eve gelmk istemiyo sanirim.ya ayagini burkmussn gecmis olsun oncelikle ama bu kdr abarticak basinda beklicek bi durum goremedm ben.allah dermansz dert vermesin.ayrica yalniz da degilmissin.ne yapsinki evde..esinin yasam alanina bu kdar mudahale etme bnce....

Keşke yuvada büyümüş biriyle evlenseydiniz. Hiç böyle büyük dertleriniz olmazdı.
Duyan da adam dükkanı hatun doldurmuş onlarla gülüşüyor sanacak.
Pesss vallahi de billahi de pes.

Karısının ayağı kopmuş bence gelmeliydi

Aaaaa utanmaz her8fe bak bide kardesiyle espirilesiyormuss
ne kadan ayip nr kadan ayippp

Nasil bir bencilliktir bu
aile seferber olmus hala ne derdindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…