- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
1 yillik sevgilimin eski sevgilisini deliler gibi kiskaniyorum.Buna bir sebepte bizim ilişkimizin başların da irtibata geçip görüsmeleri ve benim yakalamam.Güya yılların hatırına dostca bir görüşme(inanmadım ama inanmak istedim sanırım) Sonrasında kendini af ettirdi.Tabi ben deli gibi bayanı araştırdım sosyal medyadan fln benden tahsilli benden güzel sevimli tatlı geldi bana hep kendimle kıyaslıyorum o daha hoş geliyor 1 yıl oldu sevgilimle bu kadıni hoç unutamıyorum yeminler ettiği halde duygusu hiç bir seyi kalmadığına aklında olmadigina yok hep aklı onda gibi geliyor ortak tanidiklari var arkadşlari var ayni ortamda denk gelme ihtimalleri var zamanında cok sevmişler birbirlerini.Offfffff offffffff kendimi niye bu kadar şansiz değersiz hissediyorum ki ben ya ne yapıcam kızlar bu takıntı dan nasıl kurtulacam yaşlarımız da küçük değil 30 lu yaşlarda insanlarız.Sevgilime artık bu durumu yansıtmamak için bu tür krizlerimde uzaklaşıyorum bir kac gün kendi kendimi harap edip sonra tekrar devam ediyorum.