• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlıktan yoruldum artık

daha önce hiç terk edilmedim 23 yaşındayım şuan 4,5 yıldır bu ilişkim sürüyor ve daha önce 2 kere daha ilişkim oldu biri 1 yıl sürdü diğeride 5 ay kadar ilk ilişkimdi ve daha aşkı filan bilmiyordum ozamanlar konuyu anlamaşşınız siz sanırım ben kendi içimde çok sorun yaşıyorum o zaten gerekni yapıyor bende yapıyorum onun beynini yemiyorum kendiminkini yiyorum

E, edilmeyeceğinin garantisi var mı? Böyle bir ilişki çok sağlıksız, her ne kadar güveniyorum desen de karşı tarafa zerre güven aşılamadığın, baskı kurduğun bir ilişki stili. Hadi karşı tarafa bunu hiç fark ettirmedin kabul edelim (-ki imkansız, bir şekilde hareketlerin, davranışların, bakışlarınla belli ediyorsundur), sana yazık değil mi? Kendi kendine aşamıyorsan terapi alman lazım, bu şekilde ömrün boyunca eziyet çekersin. Sürekli "Ya beğenirse" şüphesiyle yaşadığını sen yazmışsın, bildiğin kendine de eziyet bu karşı tarafa da. Nereye kadar şüpheyle yaşayacaksın, bu kadar şüpheyle yaşayamazsın.

Şöyle düşün, bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil, yazılan başa geliyor, elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a havale edelim, olduğu kadar olmadığı kader gibi yani. Herşeyi kontrol edemezsin, sen önlemini al gerisini Allah'a bırak. Kötü bişey olmaz inşallah . Sakınan göze çöp batar demişler, sen böyle yaptıkça adamın yapmayacaksa bile yapası gelecek.
çok haklısın kimi çok taktıysam oldu yani biri vardı aynı işe başlıcaklardı bi yıl kız boş boş geldi almadılar tabi gıcığım kıza orası başka bi konu benimkine alttan yürüyor bence yada hoşuna gidiyor kızı çok taktım bi yıl gitmedi hep çıktı biyerlerden sonra bıktım düşünmekten bıraktım kız memurluğu kazanıp gitti ama o bi yıl ne kadar saçma ve alttan şey yptı o kız bana anlatsam vakit yetmez gerçekten gelde yeme beynini işte o zamanlar buna çok takıyodum hep takacak bi konum var allaha şükür :(

E, edilmeyeceğinin garantisi var mı? Böyle bir ilişki çok sağlıksız, her ne kadar güveniyorum desen de karşı tarafa zerre güven aşılamadığın, baskı kurduğun bir ilişki stili. Hadi karşı tarafa bunu hiç fark ettirmedin kabul edelim (-ki imkansız, bir şekilde hareketlerin, davranışların, bakışlarınla belli ediyorsundur), sana yazık değil mi? Kendi kendine aşamıyorsan terapi alman lazım, bu şekilde ömrün boyunca eziyet çekersin. Sürekli "Ya beğenirse" şüphesiyle yaşadığını sen yazmışsın, bildiğin kendine de eziyet bu karşı tarafa da. Nereye kadar şüpheyle yaşayacaksın, bu kadar şüpheyle yaşayamazsın.
işte bende yaşamak istemiytorum şuan karşı taraf umrumda değil emin ol kendim düşünmek iistemiyorum çünkü bende bitiyo herşer gerçekten bi uzmanla görüşmem gerek hayal kurup sinirlenen bi insan oldum şu bir buçuk yıldır

işte bende yaşamak istemiytorum şuan karşı taraf umrumda değil emin ol kendim düşünmek iistemiyorum çünkü bende bitiyo herşer gerçekten bi uzmanla görüşmem gerek hayal kurup sinirlenen bi insan oldum şu bir buçuk yıldır

Terapi al araştır iyi bir uzman psikologa git, cidden bana teşekkür edersin.

Bahsettiğiniz durum hiç normal değil. Çevresinde kız kalmadı, konuşamaz zaten demeniz inanın sağlıksız. Ya bu ilişkide size iyi gelmeyen bir şeyler var ya da konuda söylediğiniz gibi takıntılarınız sizi ele geçirmiş. Bu konuda yardım alsanız çok daha rahat bir hayat sürersiniz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşınıza da çok büyük haksızlık ediyorsunuz. Uzun süre daha dayanabileceğini sanmıyorum. Bana birisi böyle davransa hakaret sayar yoluma bakarım.
Allahtan erkek arkadaşınıza güveniyorsunuz ve ondan eminsiniz. Ya olmasaydınız yapacaklarınızı düşünemiyorum. Bu arada hiçbir erkeğe çok güvenmeyin fakat baskı da kurmayın. Kendi edepli bir insansa zaten sizi aldatmaz, değilse de her şekilde yolunu bulur merak etmeyin.
ya yapacak olan yapar zaten benim sorunum onla değil kendimleeeeeeeeeeeeeee anlatamıyormuyum aldatırsa defolur gider zaten kimse bu konuda affedilmeyi hak etmiyor çünkü ben takmak kafamda kurmak istemiyorum sorun bu ya bakarsa beğenirsse diye kendim kuruyorum ve kendime eziyet ediyorum

ya yapacak olan yapar zaten benim sorunum onla değil kendimleeeeeeeeeeeeeee anlatamıyormuyum aldatırsa defolur gider zaten kimse bu konuda affedilmeyi hak etmiyor çünkü ben takmak kafamda kurmak istemiyorum sorun bu ya bakarsa beğenirsse diye kendim kuruyorum ve kendime eziyet ediyorum
Seninki artık kıskançlık olmaktan çıkmış. Yapman gereken şey belli zaten. Yardım alman gerekiyor. Buradaki kimse sana yardımcı olamaz bu konuda ve bu durum yaşamını olumsuz etkiler.

Terapi al araştır iyi bir uzman psikologa git, cidden bana teşekkür edersin.
şuan yorumlardan anladığım kadarıyla kendim düzeltemicem zaten bu durumu belkide bilinç altımdaki bi olay böyle yapmıştır beni çünkü eskden böyle değildim 20 kişilik bi işyerinde yarısı bayandı öyle çelıştı 2 yıl ve hiç bu konuda bi sorun yaşamadım şuan düşünüyorum ya ben o zamnlar nasıl takmıyomuşum diyorum şuan o zamnlar takmadıklarımı bile takıp sinirleniyoum yok yok anlattıkça psikologa gitmem gerektiiğini daha çok anladımşuan

şuan yorumlardan anladığım kadarıyla kendim düzeltemicem zaten bu durumu belkide bilinç altımdaki bi olay böyle yapmıştır beni çünkü eskden böyle değildim 20 kişilik bi işyerinde yarısı bayandı öyle çelıştı 2 yıl ve hiç bu konuda bi sorun yaşamadım şuan düşünüyorum ya ben o zamnlar nasıl takmıyomuşum diyorum şuan o zamnlar takmadıklarımı bile takıp sinirleniyoum yok yok anlattıkça psikologa gitmem gerektiiğini daha çok anladımşuan

Pek çok insan hayatlarını daha kaliteli hale getirmek, düşünce sistemini değiştirmek için psikologlardan destek alıyor. Başa çıkamıyorsun zaten belli ki, yıllardır uğraşmışsın. Yardım alınca hem rahatlar hem de düşünce sistemini değiştirebilirsin. En kısa sürede gidip hayatında yeni bir sayfa açmanı diliyorum. :)

Seninki artık kıskançlık olmaktan çıkmış. Yapman gereken şey belli zaten. Yardım alman gerekiyor. Buradaki kimse sana yardımcı olamaz bu konuda ve bu durum yaşamını olumsuz etkiler.
aynen hep bi yargılı yaklaşıyorlar kime anlatsam burdada görüldüğü gibi benim sorunumu aslında en iyi ben biliyourm sadece neyin buna sebep olduğunu bulmam gerek çünkü bir buçuk yıldır böyleyim bunuda bir uzman bulabilir teşekkür ederimyorumlarınız için

Pek çok insan hayatlarını daha kaliteli hale getirmek, düşünce sistemini değiştirmek için psikologlardan destek alıyor. Başa çıkamıyorsun zaten belli ki, yıllardır uğraşmışsın. Yardım alınca hem rahatlar hem de düşünce sistemini değiştirebilirsin. En kısa sürede gidip hayatında yeni bir sayfa açmanı diliyorum. :)
çok teşekkür ederim dinleyip yorum yaptığın için iyi kötü kendimle yüzleştim sayenizde :)

Tamam işte biz de destek alın diyoruz. Bu uzmanlarla çözülecek bir şey. Biz bir şey yapamayız ki.

arkadaşlar iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim tanımadığım insanlara bişeyler anlatmak iyi geldi kendime itiraf edemediğim şeyleri size açıklamaya çalışırken etmiş oldum uzmanla görüşücem sorunun kaynağını bulucam ve gereksiz şeyleri hayatımın merkezi haline getirmicem Allah hepimize huzur verir umarım :)

hahha estagfurullah ama yengeçler aşırı takıntılı kıskanç oluyorlar ondan demıstım cebremde gördüğüm bu en azından içlerinde çok kuruyorlar herseyı hayal guçlerıyle hayatı kendılerıne zından edıyorlar çok buyutuyorlar herseyı vs tabınyukselenızıe gorede degısır bu her yengeç aynı olamaz

ay bende yengecim ama kıskanç değilim. hemde hiç. rahatsız olduğum şeyler olur ama bişey hissettipim zaman. ve ne hissettiysem doğru çıktı bu zamana kadar.

ama kendi kendime çok düşünürüm attığım adımları. kendime zindan ederim haytı bazen o doğru.
'ben böyle değilim' deme gereği duydum hahaha

ama konusahibi bence bu durumu törpüleyin. vallahi zarar. yarısına kadar okuyabildin.
ne demek kızları temizledim selam veremez konuşamaz. bide üni okuyosunuz.
iş hayatında mecbur hepsi olacak. yapıcak bişey yok

Kendime güveniyorum yazmışsın ama yazdıklarınla çelişkili.

okulunuz bitip de ikiniz de iş hayatına atılınca ne sen onu kadınlardan izole edebileceksin ne de o seni erkeklerden...
o yüzden tavsiyem kendine iyi bir kariyer edinmeye çalış ki sevgilin çalışmak zorunda kalmasın, koyu renk perdeler alırsın kapıyı da üzerine kitler çıkarsın, böylece kızların üzerine atlama ihtimalini tamamen ortadan kaldırmış olursun. ben öyle yaptım içim rahat, arada yemini suyunu veriyorum, günde 15 dk da güneşe tutuyorum d vitamini ihtiyacını karşılıyor.
düşünsene işe gitse her gün otobüste, vapurda kızlarla et ete değecek, hele işyerinde aynı ofiste çalışsa aman tanrım, ortalık sevgililerimizle sevişmek için düz duvara tırmanan kızlarla doluyken bizim asli görevimiz onları korumak olmalı.

okulunuz bitip de ikiniz de iş hayatına atılınca ne sen onu kadınlardan izole edebileceksin ne de o seni erkeklerden...
o yüzden tavsiyem kendine iyi bir kariyer edinmeye çalış ki sevgilin çalışmak zorunda kalmasın, koyu renk perdeler alırsın kapıyı da üzerine kitler çıkarsın, böylece kızların üzerine atlama ihtimalini tamamen ortadan kaldırmış olursun. ben öyle yaptım içim rahat, arada yemini suyunu veriyorum, günde 15 dk da güneşe tutuyorum d vitamini ihtiyacını karşılıyor.
düşünsene işe gitse her gün otobüste, vapurda kızlarla et ete değecek, hele işyerinde aynı ofiste çalışsa aman tanrım, ortalık sevgililerimizle sevişmek için düz duvara tırmanan kızlarla doluyken bizim asli görevimiz onları korumak olmalı.
+1

Bir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum :KK43:
Valla canisi böyle yaşanmaz yanındakine de yazık yani bogalir adam swn önce bı kendine güven ki emin ol yapmak isteyen adam yapar senin o adar sıkıcı olmana rağmen valla böyle yaparak istersin başkalarına gerek yok valla adam yapsa ruhun duymaz haberin ola bu kadarına gerek yok kendini mahvediyor Sun ya az bı sakin lütfen sen kendine bı güven önce derim diyorum ya içinde olan adam her türlü yapar bence o yüzden bı dur dedi kendine senin de illa konuştuğun erkek arkadaslarin vardır yapma öyle o sana öyle yapsa cildirrisi n

Bir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum :KK43:

Etrafındaki kızları temizlemek davranışı doğru bir hareket değil
Zamanı geldiğinde sosyal çevrem senin yüzünden yok oldu krizi ile sana geri döner
Sen yok diyorsun ama bence çok ciddi bir özgüven sorunun var
Kıskançlık yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsam kadınlar için de aynısını düşünüyorum, kıskançlık yetersizlik duygusundan geliyor. Ama görsel ama manevi yetersizlik her ikisi de olabilir. En kötüsü de karşındaki bir gün yeter der. Ben eşimin ikinci evliliğiyim, iki çocuk ve 15 sene evlilikten sonra boşanmış eski eşinden, tek sebep kıskançlık. Bu duygu olduğu gibi kalmıyor, ileride evlenince paranoyaya dönüşüyor, bugün süslendi, acaba nereye gitti, nerdesin resim at sendromları geliyor ve inan bana aşkın hiç bir anlamı kalmıyor. Bu duygu ile baş etmen lazım mutlu olabilmek için

Back
X