Kıskançmışım

Cancan4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
17
2
27
Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?

Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?

Birşey yapma sen zararlı çıkarsın , neden olmasın 4 yıldır pekala da dost olunuyormuş baksana.

bazıları var arkadasıyla sevgılısınden daha ıyı gecındıgını soyluyor
boşver kıskanc der tabi hele de cıdden bırsey yoksa aralarında sen gozunde dusersın

Neden olmuyormuş? Benimde var arkadaşım çok severiz birbirimizi. Evlendi şimdi eşi ilede çok iyi arkadaşım bir kere sorun yapmadı hatta küsmüştük o barıştırdı.

Sevgilinin sosyal hayatına müdahale etmemelisin. Kadın erkek dost olabilir, olmuşta gördüğün gibi.

Haklısınız ama sevgilimin evine gidiyo bazı eşyalarını Unutuyo.bende haliyle içten içe kıskanıyorum

Ben kızın iyi niyetine inanmıyorum.Sevgilim her konuda yanında oluyo_Olmasına bi şey demiyorum ama arada beni ihmal ettiğide oluyo.

Kızın davranışlarından anlarsın canım gözlemle bakalım her kadın hisseder kötü birşey olsa sezgilerimiz çok kuvvetli maşaallah benimde eşimin vardı çok samimi kız arkadaşları hele biriyle acayip sıkıfıkılardı bendede hiç kıskançlık yoktu birlikde gezerdik nişanlıyken eğlenirdik resimler çekilirdik birgün birkaç bayan resmi görüp beni gazladılarkiii yinede birşey geçmedi aklımdan çünkü o zamanlar nişanlım olan eşim ayyy arkadaşım aşkıma bak çok güzel değilmi derdi oda valla güzel kankim ne yalan söylicem oğlum turnayı gözünden vurdun derdi bunu aklından başka birşey geçiren kadın demez 2. Si eşim bana hediye alırken ondan fikir alırmış oda gerçekden herşeyin en kaliteli markalısını aldırırmış bunuda sanırsam aldırmaz aklı başka düşüncede olan bayan neyseki dostluklarımız uzun yıllar sürdü hiç başkalarının dediği gazladığı gibi olmadı iyikide olmamış şimdi rahmetli oldu en iyi biz kadınlar anlarız unutma sen basıl hissedersen odur

Kız arkadasa karsi degilim ama surekli konusuyorsa evine gidip geliyorsa bende rahatsız olurdum herseyinde bi sınırı var bence benimde cok sevdigim erkek arkadasim vardi her gun veya aksam muhabbet ederdik telde bikac saat boyunca hemde gorusurduk disarda gorusurduk ama evlendim tutup surekli gorusup bulusmuyorum simdi yanlış

kızın davranışı ile de alakalı kıskanma hakkınız.
kız fazla samimi muhabbetler mi yapıyor canım cicim gibi süslü kelimelerle mi konuşuyor buna da bağlı aslında.
eğer bu tip gereksiz cici yaklaşımlar yoksa biraz daha rahat olsanız iyi olur bence.
nihayetinde 4 yıllık bir dostluk söz konusu.
hem şöyle düşünün, sevgili olacak olsalardı 4 yılda olurlardı :)

Cok yakin 2 tane erkek arkadasim var liseden

Esim biz sevgiliyken basta rahatsız oluyodu ama tanidikca o da cok sevdi simdi onlar da cok yakin, ben demesem o der annenlere gittigimiz zaman cocuklarla da goruselim diye.

kadin ve erkek tabi ki dost olabilir
Iki tarafta nerde durmasi gerektiğini bildiği surece tabi
Nasil ki her kadinla dost olunmuyosa her erkekle de olunmaz . Kisilerin tavırları belirleyici olur burda

Bence kizi tanimaya arkadas olmaya calisin , zaten ikisininde hayatinda kimse yokken dost olmayi secmis iki insan bunlar ,
hayatına siz girdikten sonra tehdit olarak gormeyin bence.

Kız sürekli bi şeyler danışıyor sevgilime.Süslü laflar etmiyor.Mesela bi kıyafet alıcak onu bile soruyo hangisini alsam diye.

seninkinin yine 1 taneymiş benim eski erkek arkadaşımın samimi olduğu arkadaşlarının çoğu kızdı :) biriyle konuşmasa diğeriyle konuşuyordu, öğrenci evinde kalıyordu 2 erkek arkadaşıyla beraber onların kız arkadaşları gelip kalıyordu o kızların başka arkadaşları gelip kalıyordu falan bende hiç gidemiyorum öyle ailemden izin alıp, o yüzden tüm akşam kafamda kurup kurup kavga ediyordum. sonra yine ben kıskanç oluyordum çok normal gelip kalsalar ne olacak diyordu :)

dediğin gibi sürekli mesajlaşma evine gidip gelme kalma durumları varsa kıskanmakta haklısın ama normal seviyede bir arkadaşlıkları varsa hiç dert etme kendine. hem onlar uzun süredir arkadaşlarmış zaten o kıza karşı bir şey düşünse senle değilde onunla beraber olurdu :KK66:

seninkinin yine 1 taneymiş benim eski erkek arkadaşımın samimi olduğu arkadaşlarının çoğu kızdı :) biriyle konuşmasa diğeriyle konuşuyordu, öğrenci evinde kalıyordu 2 erkek arkadaşıyla beraber onların kız arkadaşları gelip kalıyordu o kızların başka arkadaşları gelip kalıyordu falan bende hiç gidemiyorum öyle ailemden izin alıp, o yüzden tüm akşam kafamda kurup kurup kavga ediyordum. sonra yine ben kıskanç oluyordum çok normal gelip kalsalar ne olacak diyordu :)

dediğin gibi sürekli mesajlaşma evine gidip gelme kalma durumları varsa kıskanmakta haklısın ama normal seviyede bir arkadaşlıkları varsa hiç dert etme kendine. hem onlar uzun süredir arkadaşlarmış zaten o kıza karşı bir şey düşünse senle değilde onunla beraber olurdu :KK66:
Zaten bunların durumda öyle.Bende aileden dolayı gidemiyorum ama geenın bi vakti o kız gidebiliyo.Ben gidemeyince başka kimsede gitsin istemiyorum.Sanırım ben fazla kıskançlık yapıyorum.Sevgilim de vazgeçemiceğini söylüyo arkadaşından.

X