- 6 Mart 2022
- 16
- -2
- 1
- 38
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm