• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandıgım bayan iş arkadaşı

benimhikayemhuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
16
-2
1
38
Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm

Sevgilinize güvenmiyorsunuz yoksa yanında kaç kız olursa olsun ister dünya güzelleri olsun ister cirkin olsun bakmazdı demek o potansiyeli görüyorsunuz sevgilinizde.
senelerdir bayanlarin cok oldugu ortamda beraber calisiyor ama sanirim guvenmiyorum cunku calisanlariyla cok gereksiz fazlaca samimi

Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm
Kafası karışan adamdan ne umuyorsunuz.İki ilgi görünce adamın şaftı kayacaksa bu adamla ömür geçer mi.

Siz güvenmiyorsunuz. Sevgiliniz her kuyruk sallayana gidecek potansiyelde size göre. Sizi değil ilginizi seviyor o zaman. Bu da düzgün bir ilişki mi sizce? Seven insanın kafası karışır mı ya? Benim sevgilim varken yürüyecek erkek kokusunu alsam topuklarım. Keza bilirim sevgilim de öyle yapar. Sizinki biraz... İlginç.

İlişkinde güven yok ki. Sen adama güvenmiyorsun. Suçu kızda bulma bence. Belki kız bilmiyor adamın sevgilisi olduğunu, belki sandığın gibi görmüyor arkadaş olarak görüyor. Ama gidesi olan adamı tutma sal gitsin. Ne hali varsa görsün.

Ne kadar takıntılı ve özgüvensiz bir insansınız..takip ettiği kişilere bakmak falan takip ettiği kızın işyerinden olduğunu nasıl anladınız? Hafiye gibi bir de sevgiliniz izinliyken gidip kızı izlemek falan çok tehlikeli işler bunlar. Ne yani yabancı biri olarak kızın dibine girdiniz de ne tesadüf ssvgilinizden söz ediyordu öyle mi? Bunun için çok yakınında olmanız lazım hiç inandırıcı da değilsiniz iyi bari kelepçe takın evde otursun sevgiliniz ne hakla kızı takip ediyorsunuz paranoyaklık bu

Back
X