• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandıgım bayan iş arkadaşı

Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm
Banka mi çalıştıkları yer?
Zaten gidecegi varsa gider. Doğru insan değil demek ki

Ne kadar takıntılı ve özgüvensiz bir insansınız..takip ettiği kişilere bakmak falan takip ettiği kızın işyerinden olduğunu nasıl anladınız? Hafiye gibi bir de sevgiliniz izinliyken gidip kızı izlemek falan çok tehlikeli işler bunlar. Ne yani yabancı biri olarak kızın dibine girdiniz de ne tesadüf ssvgilinizden söz ediyordu öyle mi? Bunun için çok yakınında olmanız lazım hiç inandırıcı da değilsiniz iyi bari kelepçe takın evde otursun sevgiliniz ne hakla kızı takip ediyorsunuz paranoyaklık bu
valla aynen de tam sevgilimden bahsediyodu kasanin kenarinda birisini bekliyor gibi bekledim sohbetlerini gayet de net duydum.Evet hastalikli bir davranis olabilir ama görup icimi rahatlatnaya calistim galiba

Banka mi çalıştıkları yer?
Zaten gidecegi varsa gider. Doğru insan değil demek ki

Markettir kasa diyince aklima market geldi benim. Yoneticilik yapiyor dedigi de kasiyerleri yonetiyor olabilir.

Konu sahibi başinda nobette tutsaniz orada da yatip kalksaniz kimsenin içindekine engel olamazsiniz. Kendinizi boşuna sıkmayin.

Daha iki gün önce geldiği iş yerinde, yöneticisi olduğu personel karşı cinsi hemen sosyal medyadan ekliyecek kadar sığ ve yüzüne gülene meyil verip, kız arkadaşını boşlayamaya başlayacak kadar güvenilmez bir erkek; kendisine yönetici olarak gelen adamı iki günde diline dolayıp, iş arkadaşlarına yayacak kadar vizyonsuz bir kız ve başkam bir kız yüz verdi diye hemen kız arkadaşını boşayacak karaktersiz sevgilisine kapıyı göstermek yerine , olaydan alakasız diğer kıza saran bir konu sahibi. Nereden baksan leş ve saçmasapan bir ilişki ağı.
Konu sahibi cidden meraktan soruyorum, hayatınızsa hiç mi işiniz gücünüz yok da erkek arkadaşınızdan gizli onun iş yerinde milleti gözetlemeye gidiyorsunuz? Gidin yeryüzündeki tüm bekar kadınların gözüne mil çekin isterseniz kimse göremesin sevgilinizi , bulunmaz hint kumaşı çünkü. Birazcık kendinize saygınız olsun, birazcık kendinizi sevin ya. Üç günlük adamlar için taktik yapıp , diğer kızların peşinde hafiyecilik oynamak ne demek. Kendine yüz veren her kızla aklı karışan adamla nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuzda bizden yardım bekliyorsunuz. Bırakın peşini nereye gidiyorsa gitsin, her yüzüne gülenle aklı karışan, sizin değerinizi bilmeyen, bunu size hissettirmeyen adamdan sevgilide kocada olmaz zaten.

Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm
Sevgili olduğunuzu kız biliyor mu

Burası nasıl bir iş yeri? Hani şu kozmetik dükkanlarından mı bahsediyorsunuz?
Elinizi kolunuzu sallayıp gidebildiğiniz gibi tam da sevgiliniz hakkında konuşmalarına şahit olmuşsunuz. Yani siz kapıdan içeri giriyorsunuz, aynı anda tüm çalışan kızlar toplanmış ve sevgiliniz hakkında mı konuşuyorlardı? Üstelik o saniye sevgilinizin yalanı ortaya çıkıyor. Yani 5 dakika önce veya sonra gitmiş olsanız bu konuşmaya şahit olamayacakmışsınız çok şanslısınız.

Kıskançlıktan kalbinizi ağrıtacak şey nedir ben anlayamadım. Yeni şubeye gelmiş ve kız mağaza sorumlusuysa iletişim için eklemiş gibi. Benim kuzenim de mağaza müdürü ama kendisinden sonraki yetkili kişi eklidir sosyal medyasında.
Ne kadar çirkin ve zehirli düşünceler içindesiniz. Bunlar aynı ortamda ne olur bilemem, kızın ağzı kulaklarına varıyordu falan. Sokaktaki her kız yollu ve sevgilinizin peşinde mi? Bismillah daha ilk iş gününde ilişkiye mi başlamışlar? Belki evli nişanlı veya sevgilisi var kızın, ne hakla zan altında bırakıyorsunuz? Sizin sevgiliniz süper yakışıklı film artisti mi de görür görmez vuruluyor bütün kızlar? Yine yanılmadım yazdığınıza göre ve kızdan size söylediğinin tam tersini duyduğunuza göre sevgiliniz yalancının biriymiş. Adam yalan söylesin ama siz elalemin kızlarına sarın böyle.

Müdür konumundaki birine "ille iş yapmak istiyorsanız buyurun paraları sayın" diyerek bence hafif dalga geçmişler.

Back
X