kıskandım ben de yazacağım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
Oğlum 4 aylık oldu ama ben de paylaşmak istedim.

Uzun ve zorlu geçen hamileliğimin sonuna nihayet gelmiştim. her geçen gün heyecanım artıyor ve daha fazla sabırsızlanıyordum. Kasık ağrılarımdan ve idrar yolu enfeksiyorum yüzünden sürekli erken doğum ihtimalimin olduğunu söylüyolardı ve biz her an tetikteydik. Nitekim hiç de öyle olmadı. Hamileliğimin 40. haftasına girdim bebeğim hala gelmiyor, 41 e girdim hala yok. Beyefendinin keyfi yerinde olacakki hiç gelesi yoktu. Daha fazla dayanamayıp doktora gittim. Doktor bana bebeğimin iri olduğunu ve normal doğumun zor olacağını söyledi. Ama ben denemek istiyordum. Saat 11:00 di ve bana suni sancı verilmeye başladılar. saat 12:00 oldu herhangi bir sancı hissetmiyordum hala. Sonra hemşireler geldi ve suni sancının damlasını çoğalttılar. Dakikada 14 damla veriyorlardı ve ben yavaş yavaş sancıları hissetmeye başladım. geldiler açılmamı kontrol ettiler 5 cm olmuştu. Gittikçe sancım çoğalıyordu. Saat 13:00 gibi geldiler açılmam hala 5 cm di. ama bi aksilik vardı sanki. Bize NST de bi ışık sarı olursa haber verin dediler ve gittiler yeniden. sonra doktorum geldi. Suni sancıma baktı ve hemşirelere kızdı. kafayı yedirteceksiniz 14 damla verilirmi 8 damla yeter diye. Gerçekten dayanılamayacak sancılarım gelmeye başlamıştı. Sonra doktorum açılmama baktı 8 cm olmuştu. Benim serumumu 8 damlaya indirdiler. Ama benim sancılarım 3 dk ya inmişti. Doktor doğumhaneyi hazırlayın doğuma çok az kalmış dedi.

Biraz süre geçtikten sonra hemşirelerin sarı olunca haber verin dedikleri ışık kırmızı oluverdi ve NST den inanılmaz derece yüksek sesler geliyordu. Annem kapıya koşarken hemşireler koşarak içeri girdiler. Acil doktoru çağırdılar ve beni apar topar doğumhaneye aldılar. NST hala bağlıydı ve bana hiçbirşey söylemiyorlardı. açılmama baktılar 8 cm. fakat NSTden gelen sesler daha fazla yükselmeye başladı. bebeği kaybediyoruz sezeryana alıyoruz ekibi toplayın dediler. herkes koşuşturmaya başladı. artık sancılarımı hissetmemeye başlamıştım. doktorum sancıya başlamadan önce sezeryan olabilir ekip hazır olsun demesine rağmen hemşireler kimseye haber vermemişti... Ne anestezi uzmanı vardı ne çocuk doktoru. telefon açtılar tahminen 10 dk içinde geldi herkez. Ama hepsi çok telaşlıydı ve NST den gelen sesler dayanılacak gibş değildi. Çabuk olun diye bağırıyordum ben ve o sırada uyumuşum. 45 dk sonra kendime geldim şükürler olsun ki bebeğim sapasağlamdı. Kerata kordonu boğazına dolamış o yüzden inememiş bi türlü aşağıya.

kendime geldiğimde bebeğimi kucağıma verdiler o an herşeye bedeldi. O kadar büyük mutluluğu hayatta hiç bir şey veremez insana. Şükürler olsun şimdi sapasağlam oğlum. Rabbim herkese tattırsın inşallah. Çok güzel bi duyguymuş.

çok teşekür ederim arkadaşlar... Rabbim sizlerinkinide hayırısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah...

gözünaydın allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla.bizde o günleri bir görebilsek

Şükür kavuşmuşsun yavruna. Allah uzun -sağıklı ömürler versin.

canımm ya inan okurkenn gözlerim dolduu :çok üzgünüm::çok üzgünüm: nasılda heyecanlı dakilalar yaşatmışlar sana öyle kötükedihüso neyseki sağ sağlim bebişini kucağına almışsınn Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahh Şeniz

çok geçmiş olsun epey zorlu bir doğum olmuş ama dediğin gibi sonucu güzel Allah analı babalı sağlık içinde büyütsün inşallah

çok geçmiş olsun epey zorlu bir doğum olmuş ama dediğin gibi sonucu güzel Allah analı babalı sağlık içinde büyütsün inşallah

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

sesninkininde gelmeye pek niyeti yok anlaşılan... 41 hafta olmuşsun sen de... ne heyecanlısındır şimdi... sürekli sancımmı geldi, suyummu geldi düşünür durursun...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben öylydim de...a.s.a.s. sağsalim gelir inşallah... Allah yardımcınız olsun hepinizin...:1hug:

zorlu bir doğum geçirmişsin ama bebişin kucağında ya sağlıklı ya.Allahanalı babalı büyütsün canım.mutluluklarr:nazar:

canım arkadaşım çok güzel anlatmışsın yeni gördüm ben bu konuyu kaçırmışım gözlerim doldu valla kendi doğum yaptığım günler geldi aklıma
Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı

canım arkadaşım çok güzel anlatmışsın yeni gördüm ben bu konuyu kaçırmışım gözlerim doldu valla kendi doğum yaptığım günler geldi aklıma
Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı

sağol canım... şimdi kucağımızda ya Allahıma binlerce şükürler olsun..
sabahın köründe kaldırsa bile, beni görünce gülümsüyor ya dünyalara bedel o an...
hergün bişey öğreniyor, hergün farklı şeyler yapıyor...:emir_bebek:
Allahım sen isteyen herkeze ver... kimseye yokluğunu yaşatma.. kimseyi evladıyla sınama yarabbim... sen büyüksün..

inana ikinci paragrafı okurken gözyaşlarımı tutamadım.oğlumun doğumu geldi aklıma o iğrenç ses tekrar yankılandı sanki kulaklarımda :43: Allah kimseye yaşatmasın seni çok iyi anlıyorum.neyseki sizde mutlu sonla kavuşmuşsunuz birbirinize Allah bir daha korkusunu yaşatmasın. sağlıklı sıhhatli eylesin canım.:71:

öncelikle çok geçmiş olsun cnm vede tabiki tebrik ediyorum inan soluksuz okudum ama neyseki sonu güzel bitmiş.Allah evladınızı size bağışlasın:emir_bebek:

teşekkür ederim kızlar... şimdi okuyunca yine gözlerim doldu...
şu an 31 aylık olduk teyzeleri...ve biliyo musunuz ben bu doğum hikayemi yazarken meğer hamileymişim... oğlum 5,5 aylık olunca öğrendim... ve 7 aylık doğum yaptım... o tam bir rezaletti boş küvez bulamaığımız için devlet hastanesine gittik çok zor anlar yaşadım gerçekten... korku filmi gibiydi..
çok şükür atlattık hepsini kızım 21 aylık oldu şimdi...
darısı tüm bebek bekleyenlerin başına... inşallah herkes bebeğini sağsalim kucağına alır...

hayirli olsun allah anali babali büyütsün ben su ilac olayina cok takildim 8 damla yerine nasil 14 damla verirler ve nasil olurda hemsireler kimseye haber vermez bu cocuk oyuncagimi caninizi emanet ediyosunuz onlara böyle dikkatsizlige ve aptalliklara hic tahamülüm yok sanirim benim basima böle bisey gelseydi hastaneden cikmadan önce bu konu hakkinda doktorla konusurdum

Back
X