Kıskandım,haksız mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi chip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

chip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
138
67
123
Diğer
Merhaba arkadaşlar ,
10 yıllık evliyiz, 5 yaşında bir oğlumuz var ve ikimizde 30 yaşındayız. Ilk önce eşimi ve evliliğimi biraz anlatayım ki yorum yapmanız daha kolay olsun. Eşim çok iyidir, hani iyinin de iyisi. Kavga tartışma olmaz mı olur tabi ama çok önemli şeyler değil. Şuana kadar güvenimi sarsacak hiçbir hareketi olmadı, gözü dışarıda bir insan değil, gözümün içine bakar ve 10 yıla rağmen canım cicim modundan hiç çıkmadık. Bir dediğimi ikiletmez, eli bol, gönlü zengin , bana güvenir. Kız arkadaşlarımla dışarı çıkarım, gece 3-4 e kadar eğleniriz , birşey demez. O çıktığı zaman saat 1 i geçirmez.ama belirli mekanlarımız vardır gitmek için ve oralarda tanırlar bizi , yani kimsenin ters bir hareket yapma şansı istese de olamaz zaten . Eşimin işi için yurt dışına gitmesi gerekiyordu 4-5 aylığına ve gideceği yerde turistik, gününü gün edebileceği bir yer, bütün evli- bekar iş arkadaşları hep yanlız gitmeyi tercih ediyorlar. Eşim bizsiz gidemeyeceğini söyleyip, beni ve oğlumu da kapsayan bir anlaşma yapmış patronla ve beraber gidicez nasipse.

Gelelim konuya , eşim geçtiğimiz günlerde bana ve en yakın arkadaşıma yemek ısmarlamak istedi, tabi o gelmiycek , biz arkadaşımla gidicez restoranta ama eşimin kartından ödiycem , neyse dün gidelim dedik, sonrasında da malum c.tesi gecesi eğlenmeye gideriz dedik. Ama buarada eşim aradı çok yakın arkadaşımız olan bir çiftte o eğlence mekanına gelecekmiş, ben de geleyim mi , orda buluşalım mı diye sordu, tamam dedim. Arkadaşımla restoranta gittik, masamızı rezerve ettirmiş eşim, kocaman bir buket de çiçek duruyor masada , üzerinde ki kartta " her geçen gün seni daha çok seviyorum, hayatımdan hiç çıkma, seni çok seviyorum " yazıyor
Mutlu oldum tabi, aradalım teşekkür ettim. Yedik içtik. Kalkma vakti geldiğinde , arkadaşımın bir arkadaşı geldi oraya ve biz hep beraber kalkıp, diğer mekana geçtik. Bu yeni gelen kızı daha önce 1 kere görmüştüm, 23 yaşında evli ve çok güzel ve sempatik bir kız.eşimi aradım, biz geldik diye, 10 dk sonra eşim ve abi diye hitap ettiğimiz bir arkadaşımız var, beraber geldiler.

Kızlar acil çıkmam lazım yazdıklarım boşa gitmesin, devamını döndüğümde yazıcım. Konu biraz uzun kusura bakmayın :(

Yarıda bıraktığım için çok özür dilerim ,neyse devam ediyorum .

Eşim ve o abi geldiler. Biz 3 bayan , dikdörtgen bir masanın uzun kenarına yan yana sıralanmıştık, masalar yüksek bar masalarından . Eşim geldi öptü beni , işte merhaba, selam faslı. Abi benim karşıma gelecek şekilde durdu masada , eşimde karşı çaprazıma, yani o kızla karşı karşıya gelecek şekilde . Ilk önce önemsemedim, sonuçta diğer çift gelecek arkadaşı da bekliyoruz, bi şekilde dolacak masa ama onlar baya geciktiler ve biz hemen hemen 1 saat bu şekilde eğlendik, eşim 1 kere geldi yanıma , niye orda duruyorsun, gelsene yanıma dedim, oradan yüzünü görüyorum işte dedi, geçti yine oraya , ben sinir olmaya başladım. Arkadaşlar geldiler , bu yine kaldı orda. Fotoğraf çekilecek, hepimiz bir tarafa doğru kayıp yanaşınca , kızla yan yana denk geldi. Iyice sinirlendim ama hala çaktırmıyorum. Normal şartlarda eşim 1 saniye ayrılmaz dibimden, hep yan yana, el ele , dururuz, sarılır, dans ederiz birlikte vs. Yanımızda kim olursa olsun, 10 senedir hep böyle ama ! Neyse biz oraya geldiğimizde saat 22: 30 du, gece 1 de benm yakın arkadaşım ve kız gitmek için kalktılar. Eşimde onlarla çıktı , arkadaşımın arabasında almam gereken eşyalarım vardı, onları alıp, bizim araca koyacaktı. Gitti geldi, beyefendi o saatten sonra geçti benim yanıma oturdu, tamamen sinirlerim zıpladı, hayır eski yerine geçse yine birşey demiycem. Diğer çift arkadaşın eşi anladı benim bozulduğumu, o arada anlattım ben ona , o da " ben de şaşırdım, bu adam senin dibinden ayrılmaz, ben de aranız bozuk , o yüzden orda duruyor zannettim " dedi ama o kız için olabileceğine ihtimal vermedi, senin eşin öyle bir insan değil, saçmalama dedi.sonra ben eşime söyledim neden keyfimin kaçtığını, çok kızdı, sen niye benim yanıma gelmedin dedi. Ben bi ara dışarı çıktım , ağladım sinirden, arkadaş konuşmuş, " eşinin yanında durman lazımdı, niye onca saat orda durdun demiş. Benim ki de " arkadaşları vardı rahat rahat eğlensin , dans etsin diye demiş. Bugün yemeğe gittiğimiz arkadaşımı aradım , ona da söyledim, içinden ne geçtiğini ne düşündüğünü sordum, o da aynı şekilde " asla senin gibi düşünmedim, içini bozma sen ama ben de neden senin yanında durmuyor diye düşündüm " dedi.

Şimdi küstük tabi, konuşmuyoruz. Evden yürüttüğüm bir işim var ve dün o kızdan bir iş almıştım. Bugün arkadaşımla konuşurken , iyi bir bahane bulup , işi iptal edeceğimi, almayacağımı söyledim. Şimdi sizce ben kıskanmakta haksız mıyım ? 3 saat gelmedi yanıma , onlar gitti, sabahın 4 üne kadar dibimde durdu , hemde küs küs.

Son düzenleme:
yeni gelen kızı kıskandınız benim anladığım o ama nasıl kıskandınız merak ettim :51:

ama bu olmadı arkadaş. tamamlayınca göndereydin. burası günlük bölümü değil ki:19:

nası bi heyecanla ay ne kibar adammış diyerek konuyu okuyordum ki sonunda :53: böyle oldum.

valla konunun sonunu aşerdim şurda gelsede anlatsa arkadaş :52:

ay çok merak ettim ne oldu acaba:26:

ortada konu bile yokken 2. sayfayı doldurduk, demek konu olsa neler olacakmış :27:

konu sahibi keşke zamanın olduğunda yazsaydın tamamını :27:

Yaaa olmadı bu ama keşke tamamını görmeden okumayaydım :(:(

Çiçekler anlamını yitirdi galiba. :26:
Bugün tamamlansa konu bari çok merak ettim. :106:

Back
X