Kiskanilan

Kikanilan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
11
1
6
35
Arkadaslar benm bi görüncem var düşman başına bende gorumceyim ama hiç bi zamn gelinimizi kiskanmadim bu çok tuhaf biri ben işten ayrıldım görüncem sırf ben çalışıyorum die ise girdi kendisi psikolojik hap kullanıo çocuğumu annesinden kıskanıo ona bakmasını istemio eşimi kıskanıo bakışları bi tuhaf igneleyici lafları var ne yapmalıyım yorum bekliorum

Sana ne zararı var bu görümcenin orayı anlamadım ?

Arkadaslar benm bi görüncem var düşman başına bende gorumceyim ama hiç bi zamn gelinimizi kiskanmadim bu çok tuhaf biri ben işten ayrıldım görüncem sırf ben çalışıyorum die ise girdi kendisi psikolojik hap kullanıo çocuğumu annesinden kıskanıo ona bakmasını istemio eşimi kıskanıo bakışları bi tuhaf igneleyici lafları var ne yapmalıyım yorum bekliorum
Konuyu anlamadim

Onun anesi benim kayın Validem oraya gidip gelmem onun için sorun oluyo benden yana sıkıntı yok zaten uzak durmak mümkün değil çünkü sürekli oda orda oluyo olmasida onmli değil ama ben bu kişiye nasıl davrancagimi şaşırdım yani umursamiorum o sorun umursuyorum oda sorun...

Olabilir ben ne yapiyim sizce? Çok yakın olmalımiyim? Görüncem le böyle insanlardan uzak durmammi gerekio

Allah başka dert vermesin.
Eviniz köyünüz ayrı değil mi?
Ee sorun ne ? Istemezse istemesin gitmenizi gidince size kötü mü davranıyor?
Hem herkes calişabilir bunun sizinle ne alakası var ?

Yani Teşekkürler cevabınız için görmezlikten geliorum zaten üzülüyorum aslında kendisi için başkalarının mutluluğundan mutsuz olan insan..

Tabikide herkez çalışabilir ama benim görüncem çalışmayı sevmezdi sever oldu benim yaptığım herseyi önce kıyaslandı sevmediğini şöledi şimdi sever oldu yoksa tabikide onun ekmeği bnden gitmio benin kide ondan gelmio

Tabikide herkez çalışabilir ama benim görüncem çalışmayı sevmezdi sever oldu benim yaptığım herseyi önce kıyaslandı sevmediğini şöledi şimdi sever oldu yoksa tabikide onun ekmeği bnden gitmio benin kide ondan gelmio
Neden bu kadar bozuk bir tarzda yazıyorsunuz?
Lütfen Türkçemizi düzgün kullan. Tamam klavyeden kaynaklı bazı harfler kullanılabilir. Mesela ı yerine i gibi. Ama bu nedir?

Görümcenizi rahat bırakın ne yaparsa yapsın. Siz yengesiniz sizi örnek alıyordur belki. Iyi örnek olmaya çalışın. Bu arada yaşlarınız kaç? Çok yaş farkı var mı aranızda neden sizi kıskansın ki?

Peki kusura bakmayın klavyeden kaynaklı benim 25 onun 32 o büyük benden ben ☺rahat bırakıyorum zaten o beni bırakmıyor peki siz neden bu kadar rahatsız oldunuz görümcemisiniz? Bende başta belirttim bende görünceyim ama böyle değilim die

Çalışmanızı mı kıskanıyor görümce?
İyi bir şey değil mi?
Çalışmak güzel bir olaydır.

çıktım eminim
İşte konu da bu.
Ben de anlamadım.
İşi kıskanmayı,işten çıkınca görümcenin rahat etmesini.
Ben işimden ayrıldım benim onun bunun iyi olmasını istemeyen biri tabikide kıskanır senin benim mutluğumdan mutsuz olan tek kişi at gözlüğü takmış koşuyor.

Back
X