- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.146
- 598
- 32
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
1- Şahit olduğun şeylerden güvensizlik oluşmuştur, onu kontrol altında tutunca iyi olacağını düşünür boşuna boğarsın ve bu sandığın gibi durumu iyileştirmez aksine hem daha çok heves ettirir onu hem de kendinden uzaklaştırmış olursun. Yani kendi istediğiyle değil senin zorunla senin yanında duruyor gibi olur bir müddet sonra ve gitmenin yollarını arar, sen de kendini haddinden fazla yıpratmış olursun sonra bu ilişki için her şeyi yaptım neden bunları yaşadım diye dövünürsün
2- Kendine değer vermediğin için bir başkasının da değerine layık görmezsin kendini, beni neden sevsin ki diye düşünür kaybetme korkusu ile üstüne fazla düşersin, ben sevgiyi hak etmiyorum kesin aldatır beni düşüncesi ile paranoyak hale gelir sürekli kontrol altında tutmak istersin kendini buna inandırdığın için
İki şekilde de sağlıklı bir ilişki kuramazsın sonu kötü biter.
Önce kendini seveceksin, sonra seni sen olduğun için seven biriyle ilişkiye başlayacaksın(ve sen de onu o olduğu için seveceksin) böyle olunca zaten ilişkinin hiçbir aşamasında nerdeydin foto at konum at neden geç döndün tarzı bir moda girmiyorsun, gerek olmuyor buna.
2- Kendine değer vermediğin için bir başkasının da değerine layık görmezsin kendini, beni neden sevsin ki diye düşünür kaybetme korkusu ile üstüne fazla düşersin, ben sevgiyi hak etmiyorum kesin aldatır beni düşüncesi ile paranoyak hale gelir sürekli kontrol altında tutmak istersin kendini buna inandırdığın için
İki şekilde de sağlıklı bir ilişki kuramazsın sonu kötü biter.
Önce kendini seveceksin, sonra seni sen olduğun için seven biriyle ilişkiye başlayacaksın(ve sen de onu o olduğu için seveceksin) böyle olunca zaten ilişkinin hiçbir aşamasında nerdeydin foto at konum at neden geç döndün tarzı bir moda girmiyorsun, gerek olmuyor buna.