kıskanıyormuyum bilmiyorum bir tuhaf haldeyim

:):) siz dilediğiniz gibi anlayabilrisniz.Hamileliğini duyduğumda kendisinden çok sevindiğim arkadaşlarım var çok şükür ve yanlış anlarım diye beni incitmemek adına tek bir sızlanma göstermeyecek kadar duyarlı arkadalarımda Allaha şükür yanıbaşımda..Size başınıza gelsin diye çok ağır bir kelimede söyleyebilrdim ama asla söylemem bu durumu kimse yaşamasın.Düşmanızın bile evlat sahibi olması için yalvarırsınız evlat yolu gözlemek böyle birşeymiş sizde gün gelir anlarsınız o zaman beni.
Beddua ederseniz basiniza gelir zaten...sizin gibi fesat insanlarla muhattab olmayacagim daha fazla..benim evlenicegim bile belli degil hala basina gelsin anlarsin diyorsun.sonrada kimseye beddua etmem diyorsunuz.korkmayin sizin duanizla yasamadigima gore bedduanizla olmem...

Beddua ederseniz basiniza gelir zaten...sizin gibi fesat insanlarla muhattab olmayacagim daha fazla..benim evlenicegim bile belli degil hala basina gelsin anlarsin diyorsun.sonrada kimseye beddua etmem diyorsunuz.korkmayin sizin duanizla yasamadigima gore bedduanizla olmem...

:) siz kendi derdinizle ilgilenin bence boşverin beni.Evli erkelerle birliketlik yaşayarak beddua alırsınız zaten ben beddua etmeye gerk duymam

Canim oncelikle insallah tez zamanda cocuk sahibi olursun. Ama daha 9 aylik evlisin. Endiselenmek, uzulmek icin cok erken. Ben 2,5 yildir evliyim, gebe kalmadim hala. Bende cocuklari cok severim. Su an borclarimiz var diye dusunmuyorum ama yas da 30 a geldi catti. Rabbim uygun zamanda nasip eder diyorum hep. Gercekten cocuk icin uzulmene erken daha. Iliskinize biraz zaman verin. Esinizle bu gunlerin kiymetini bilin. Ilerde cocuk olunca, gezemedik, birlikte vakit geciremedik demezsiniz en azindan. Arkadasinizin aserme durumunda da, eger ki araclari yoksa, gece esinizle gitmelerini anlarim. Ama araclari olmasina ragmen, esinizi arayip hadi birlikte gidelim demesi yersiz olur. Ayrica moralini yuksek tutman gerekiyor. Stres gebeligi onler. Onlarin adina sevinin sadece. Dua edin bol bol. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin. Tedavinizi de ihmal etmeyin.

canım çok teşekkür ederim rabbim sanada banada hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.araçları var bu arada bızımde var ama arabasıyla gece eşimi aldı oyle gıttıler.olmazsa dedıgın gıbı dusunurdum arabaları yok o yuzden derdım ama var

bazı insanlar düşüncesiz malesef
arkadaşlarınız da düşünememiştir biranda
işyerinde çocuğu olmayan bikaç arkadaşım var
ben bebek beklediğimi bile onlara söyleyemedim nispet gibi algılarlar diye
duyup tebrik ettiler kendileri sadece teşekkür ettim
diğer arkadaşlarımla uzun uzun konuşuyorum onlar varken dikkat kesiliyorum

sen de kafana takmamaya çalış canım benim
Allah hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah hayırlı sağlıklı evlat

ne yazıkki insanlar bizim gibi düşünmüyor canım.
çok seviniyorlar haklılarda ve sürekli bebek hakkında konuşuluyor yapacak bişey yok.
bizim de bebek sorunumuz var 7 yıllık evliyiz, 5 tüp bebek denemesi sonuncusu dış gebelik oldu.
çok zor dönemler geçirdik yine de geçireceğiz mecbur.
bu arada geçen aylarda yeni evlenen kız kardeşim hamile kaldı ve whathsap'ta ortak grubumuz var sürekli konuşuruz.
bazen düşünüyorum sürekli bebeğinden bahsederken ablam üzülür diye hiç aklına gelmiyor mu diye.
ama ben hiçbişey diyemem konuşmak isteyen konuşuyor, konuşamıycak gibiysem bi süre yazmıyorum gruba.

buda bişey mi aynı yerde çalıştığım arkadaş sandığım kişi ile aynı zamanlarda karar verdik o 2 ay sonra hamile kaldı ve doğum iznine çıkana kadar bana nispet yaptı. şimdi doğum izninden döndü ve karı koca (ikiside aynı yerde çalışıyo) bana nispet yapmaya devam ediyolar. geçenlerde serviste çocuktan bahsediyo kocası ve diyo ki neyse daha fazla anlatmayayım kıskananlar kem gözler var Allah ta biliyo işte işini diyo şok oldum bu kadarını beklemiyodum açıkcası yani ne anlıyorsan o canım bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar ve biz fazla hassas olabiliyoruz bu konuda.

bazı insanlar düşüncesiz malesef
arkadaşlarınız da düşünememiştir biranda
işyerinde çocuğu olmayan bikaç arkadaşım var
ben bebek beklediğimi bile onlara söyleyemedim nispet gibi algılarlar diye
duyup tebrik ettiler kendileri sadece teşekkür ettim
diğer arkadaşlarımla uzun uzun konuşuyorum onlar varken dikkat kesiliyorum

sen de kafana takmamaya çalış canım benim
Allah hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah hayırlı sağlıklı evlat

amin canım benim çok teşekkür ederim.Benimde işyerimde yakın arkadaşım hamile kızcağız yanlış anlarım diye sızlanamıyor bile canı birşey çekse soylemıyor ben yanlış anlarım diye bu denli düşünceli insanlar varken gece yarısı eşimi çağırmaları zoruma gitti.Gitmesinden değilde sanki eşimde özeniyor diye onun için üzülüyorum hassasım elimde değil.Eşime karşı zaten kendimi mahcup hissdeiyorum

buda bişey mi aynı yerde çalıştığım arkadaş sandığım kişi ile aynı zamanlarda karar verdik o 2 ay sonra hamile kaldı ve doğum iznine çıkana kadar bana nispet yaptı. şimdi doğum izninden döndü ve karı koca (ikiside aynı yerde çalışıyo) bana nispet yapmaya devam ediyolar. geçenlerde serviste çocuktan bahsediyo kocası ve diyo ki neyse daha fazla anlatmayayım kıskananlar kem gözler var Allah ta biliyo işte işini diyo şok oldum bu kadarını beklemiyodum açıkcası yani ne anlıyorsan o canım bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar ve biz fazla hassas olabiliyoruz bu konuda.

Allah böyle insanları ıslah etsin ne diyelim.
beddua değil ama olmuşun da garantisi yok değil mi.
Allah korusun.

ne yazıkki insanlar bizim gibi düşünmüyor canım.
çok seviniyorlar haklılarda ve sürekli bebek hakkında konuşuluyor yapacak bişey yok.
bizim de bebek sorunumuz var 7 yıllık evliyiz, 5 tüp bebek denemesi sonuncusu dış gebelik oldu.
çok zor dönemler geçirdik yine de geçireceğiz mecbur.
bu arada geçen aylarda yeni evlenen kız kardeşim hamile kaldı ve whathsap'ta ortak grubumuz var sürekli konuşuruz.
bazen düşünüyorum sürekli bebeğinden bahsederken ablam üzülür diye hiç aklına gelmiyor mu diye.
ama ben hiçbişey diyemem konuşmak isteyen konuşuyor, konuşamıycak gibiysem bi süre yazmıyorum gruba.

tabiykide konuşacaklar bizlerle dertleşicekler benim konum bu değil benimde çevremde hamile insanlar dolu.Zoruma giden sadece eşimin özenmesi ona karşı mahcup oluyorum bu durumda kendımı sucluyorum buna engel olamıuyorum

evet canım malesef fazla hassasız ve insanlar çok duyarsız.Rabbim derdimize tez zamanda derman versin inşallah

Hassas oldugun bir konu zaten sinirlerinde bozuk ama kendi kendini uzuyorsun seninde olur bebegin boyle olumsuz dusunmemeye gayret et

Hassas oldugun bir konu zaten sinirlerinde bozuk ama kendi kendini uzuyorsun seninde olur bebegin boyle olumsuz dusunmemeye gayret et

düşünmemeye çalışıyorum canımda elde değil işte insanın aklından çıkmıyo ki

Bazen insanlar düşünemiyor ben aynı şeyi yaşasam arkadaşımın yanında çok dillendirmemeye çalışırım.. hatta bu tarz bir durum var benim çocuğum yok bir akrabamızın var yanımda hep düşünceli davranır verir çocuğunu bana ilgilendirir hiç kendimi kötü hissetmem.. Ama eşim onların bebeğinden bahsedim çok özledim diyince neblim şefkatle sevgiyle sevince kendimi kötü hissediyorum ama kıskandığımdan değil ben bu duyguyu yaşatamadığım için... sendekide böyle bir şeydir eminim kötü niyetin yok ama arkadaşında yaşadığı heycanı mutluluğu paylaşması normal senin yanında daha ince düşünebilirdi ama düşünememiş malesef .. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip eder umarım

Bazen insanlar düşünemiyor ben aynı şeyi yaşasam arkadaşımın yanında çok dillendirmemeye çalışırım.. hatta bu tarz bir durum var benim çocuğum yok bir akrabamızın var yanımda hep düşünceli davranır verir çocuğunu bana ilgilendirir hiç kendimi kötü hissetmem.. Ama eşim onların bebeğinden bahsedim çok özledim diyince neblim şefkatle sevgiyle sevince kendimi kötü hissediyorum ama kıskandığımdan değil ben bu duyguyu yaşatamadığım için... sendekide böyle bir şeydir eminim kötü niyetin yok ama arkadaşında yaşadığı heycanı mutluluğu paylaşması normal senin yanında daha ince düşünebilirdi ama düşünememiş malesef .. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip eder umarım

amin teşekkür ederim.İşte bende aynı senin gibi eşimi düşünüyorum ve inan sırf bu yuzden bu davranışlardan rahatsızlık duyuyorum.

Annelik kiskanilacak kadar guzel bir duygu oyuzden kendine kizma..

Ins. tez zamanda sizede nasip olur:D

Back
X