• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyormuyum bilmiyorum

mavimira

olur olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
227
155
63
merhaba
aynı iş yerinde çalıştığım bayanla ilk zamanlar pek sorun yaşamamıştık. onun sürekli benden bişeyler istemesi dışında. aramız gayet iyiydi samimiydik çünkü başka bayan yoktu ve bütün gün beraber çalışıyorduk.
aynı zamanlarda ikimizde korunmayı bırakmıştık bebeğimiz olsun istiyorduk. o 3. ayında hamile kaldı ben gerçekten çok sevindim nasıl olsa benimde olur diyordum ama olmadı bende ve eşimde sorun çıktı eşim ameliyat oldu falan. ama onu kıskandığımı hiç düşünmedim hamileliği süresince her konuyu beraber takip ediyorduk. bu arada eşiyle aynı yerde çalışıyoruz. bi gün aramızda bi sorun çıktı ve eşi gelip bana hesap sordu milletin içinde üzerime yürüdü o günden sonra eskisi gibi olmadık haliyle ben konuşmuyordum kendisi gelip ağlayıp özür diledi ondan sonra konuşmaya başladım. bebek hareketlendiğinde gelip sevsene diye tutturuyordu seviyordumda. neyse doğum yapmış aradım ama açmadı.gerçekten içime oturdu bütün gün aklımdan çıkmadı. müdürüme bile kıskandığımı söylemiş onlarda bu konuda tuhaf davranıyorlar. kıskanıyomuyum diye kendi kendime soruyorum.

size göre öyle bişey varmı?
ne kadar cocukca bi davranış yapmış ya. koskoca kadın.
kocasıda ayrı bi terbiyesiz:KK67:
sende kocana söyleseydin. oda gidip kafa atıp dövseydi kocasını :confused:

boşver cnm. bu kadar ince düşündüğüne göre kıskanmıyorsundur. en fazla özenebilirsin ki bu da çok normal. her kadın elbet birgün anne olmak ister etraftaki anne çocuğa imrenir.
yorma kafanı sen tedavine odaklan. Allah herkesin evladına uzun ömür versin. sana da hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin inş.

açık söyleyeyim, birinin kıskandığını düşünsem gidip de bir şirkete bunu yaymam.. arkadaşınız kıskandırmaya çalışıyor belli.. ama sizin de kıskanıyor muyum diye sormanız garibime gitti.. muhtemelen kıskanma değil, benim de olur inşallah düşüncesidir sizde ki.. hangimizde yok ki öyle hisler, rahat olun ve lütfen tekrar tekrar aramayın, özel hiçbirşeyiyle ilgilenmeyin..

açık söyleyeyim, birinin kıskandığını düşünsem gidip de bir şirkete bunu yaymam.. arkadaşınız kıskandırmaya çalışıyor belli.. ama sizin de kıskanıyor muyum diye sormanız garibime gitti.. muhtemelen kıskanma değil, benim de olur inşallah düşüncesidir sizde ki.. hangimizde yok ki öyle hisler, rahat olun ve lütfen tekrar tekrar aramayın, özel hiçbirşeyiyle ilgilenmeyin..

kıskanabilir ofişim bu çok normal.bende çocuğu olan insanlara imrenerek hatta birazda kıskanarak bakardım.bu insanın elinde olan bi şey değil ki.ama öbür kişininin kıskançlık dedikodusunu yayması çok pislikçe bi hareket.arkadaşının zayıf noktasını bulmuş Allah'tan korkar insan.

Böyle biriyle arkadaşlığa devam etmek çok yanlış olsa da aradığınız iyi olmuş.
Aramasaydınız beni kıskanıyor diyecekti..
Eşi de kendi de çiğ insanlar..
İnşallah siz de en kısa zamanda anne olursunuz..

kıskanmıyorsunuzdur.. ama imrenme her insanda olur..

ama kadının tüm şirkete "kıskanıyor" diye yayması...
kocasının üzerinize yürümesi..
affedilecek şeyler değil..
bence arkadaşlığınızı kesin..

bebeği hasta olsa maazallah "nazarın değdi" der ilerde.. :KK12:

Onun kocasının üzerine yürüdüğünü senin kocan biliyormu

herkes hamile olcak herkesin hayatı olması gerektiğimi kurulu saat gibi olcak anlamına gelmez ki kiminin 4 çocuğu olur kiminin olmaz kime ister olmaz kimi istemez olur kimi çocuğu çöpe atar kimi yokluk içinde mutlu büyütür.arkadaşınız hamile oldu siz olmadınız diye bunu kullanıp herkese kıskanma lafını dediyse gerçekten cahilce ve bunu yapan arkadaşın çok daha kötü şeylerde yapar o yüzden uzak dur bence...

Böyle biriyle arkadaşlığa devam etmek çok yanlış olsa da aradığınız iyi olmuş.
Aramasaydınız beni kıskanıyor diyecekti..
Eşi de kendi de çiğ insanlar..
İnşallah siz de en kısa zamanda anne olursunuz..

teşekkür ederim inşallah banada nasip olur. sonuçta bunun için benim yapabileceğim birşey yok herşey Allah'tan.

Onun kocasının üzerine yürüdüğünü senin kocan biliyormu

evet biliyor. aramızda geçen küçük bir sorunu biz konuşup çözebilecekken kocasına anlatmış. kocasıda böyle davrandı. ben eşimi onun eşiyle karşı karşıya getirmek istemedim ama böyle çözülmesi gerekiyor demekki deyip numarasını vermiştim eşime o da ağzına geleni saydı küfür değil tabiki

merhaba
aynı iş yerinde çalıştığım bayanla ilk zamanlar pek sorun yaşamamıştık. onun sürekli benden bişeyler istemesi dışında. aramız gayet iyiydi samimiydik çünkü başka bayan yoktu ve bütün gün beraber çalışıyorduk.
aynı zamanlarda ikimizde korunmayı bırakmıştık bebeğimiz olsun istiyorduk. o 3. ayında hamile kaldı ben gerçekten çok sevindim nasıl olsa benimde olur diyordum ama olmadı bende ve eşimde sorun çıktı eşim ameliyat oldu falan. ama onu kıskandığımı hiç düşünmedim hamileliği süresince her konuyu beraber takip ediyorduk. bu arada eşiyle aynı yerde çalışıyoruz. bi gün aramızda bi sorun çıktı ve eşi gelip bana hesap sordu milletin içinde üzerime yürüdü o günden sonra eskisi gibi olmadık haliyle ben konuşmuyordum kendisi gelip ağlayıp özür diledi ondan sonra konuşmaya başladım. bebek hareketlendiğinde gelip sevsene diye tutturuyordu seviyordumda. neyse doğum yapmış aradım ama açmadı.gerçekten içime oturdu bütün gün aklımdan çıkmadı. müdürüme bile kıskandığımı söylemiş onlarda bu konuda tuhaf davranıyorlar. kıskanıyomuyum diye kendi kendime soruyorum.

kıskanıp kıskanmadığını anlar bi insan kendini yoklayınca..

teşekkür ederim cevabın için. bilmiyorum kötü hissettim belkide davranışlarım kıskandığımı düşündürüyordur.
ama şöyle bir gerçek var onun kıskanılacak hiç bir şeyi yok sadece benden artı olarak göreceği şey bebeğinin olması onun dışında bütün hayatı berbattı her gün gelip bana ağlardı.

Cocugum var diye hava atan bir suru kadin var. Denecek cok sey var da susayim.

ben anlamıyorum işte mutsuz sürekli ezilen, dövülen bir insanın kocası belki değişir diye çocuk yapması, bunu kaçış olarak görmesi tuhaf değil mi. evliliğinde herşey yolundadır birde çocuğumuz olsun dersin yaparsın. ama mutluluğu çocuğa nasıl bağlarsın.

Back
X