kiskaniyorum:((

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
Mrb kizlar...Hepiizin yeni yili kutlu olsun..Nice senelere!
ben uzun suredir girmiyorum siteye...bugun cnm ck skildi ve paylasmak istedim bunu...ben askimin annesine olan sevgisini ck kiskaniyorum...bugun cok kiskandimm onu...aslindaa hic iyi bisey degil farkindayim ama baska turlu yapamiyorum...benide en az onun kdr sevmesini istedim hatta ondan ck ama benimkisi bencillik...neden bole yapiyorum bilmiyorum...icimde yasiyorum bunu kimseye solemedim...utaniyorum bunu solemeye...ama birden bire oldu bu...annesini lisedeyken kaybetmis ve cok ozluyor annesini...bugun aklina yine annesi geldi slow parcalar dinliyordu ve kotu oldu...icim o kdr ciz ettiki...ilk onceleri onun uzulmesi annesini o kdr seviyor ozluyor olmasi ve benim elim kolum bagli hic bisey yapamiyor olmam cnmi skiyordu uzulmesine dayanamiyorum...ama buugun nedense ilk defa annesine duydugu sevigyi kiskandim...Acaba beni de o kdr sever mi diye dusundum:((ck bencilce ck yalns bi duygu ama engel olamiyorum buna...biliyorum anne karsiliksz sever cocugunu anne-cocuk bagi baskadr offf ole iste bilmiyorum tam iafade edemiyorum kendimi ck karisik duygular iciresindeeymm...

ölmüş birisini neden kıskanıyorsun ki toprağı bol olsun senide sevmese yanında olmazdı ya da sen onun sevgisini hissetmesen yanında olmazdın anne başka sevgili eş başka ölmüş birini kıskanmanın başındayken bir an önce vazgeç yoksa onuda kendinide üzersin

Herkesin yeri aYridir.. Ve annesini sevmesi ona deger vermesi cok guzel bisey bence:)

ölmüş birisini neden kıskanıyorsun ki toprağı bol olsun senide sevmese yanında olmazdı ya da sen onun sevgisini hissetmesen yanında olmazdın anne başka sevgili eş başka ölmüş birini kıskanmanın başındayken bir an önce vazgeç yoksa onuda kendinide üzersin

ona bisey solemedim bu konu hakkinda solememde...dogru olmadigin farkindayim oldu bikere ins buyutmem...ne bileyim bazi seyler insanin elinde degil istemesede oluyor iste...tsk ederim cevaplarinz icin

rica ederim canım ama dediğim gibi yol yakınken kıskanma huyunu çöpe at :) belki anlık bişeydir devamı gelmeyecek ve gelmez de umarım :)

rica ederim canım ama dediğim gibi yol yakınken kıskanma huyunu çöpe at :) belki anlık bişeydir devamı gelmeyecek ve gelmez de umarım :)

tmm cnm :)...ins anliktir gelip gecici biseydir...kendime cok kziiyorum annesine olan sevgiisni kiskandim diye...yapmicam ama bidaha belkide benimde moralim bozuk oldugu icin yanimda olmasini istedigimden oldum bole...o kendini kotu hissedince konusmayi biraktik cunku...bilmiyorum her neyse yalns bisey yaptigimn farkindaym ve umarim bidaha hic tekrarlanmaz

sen kendini kötü hissettin ve yanında olmasını istedin onun senin yanında olmayıp kendini yine ön plana çıkarması ne kadar üzücü bişey paylaşmak istersen bizler yardımzı olabiliriz belki sen kendini neden kötü hissettin

Canım benim kıskanma.

Anneciğini çok erken kaybetmiş.

Onla her anı paylaşamamış bir insandan bahsediyorsun.

İçinden kimbilir neler geçiriyor.

İçinde bir tarafları buruk.

Ona sakın bunu yansıtma.

Gelinini göremicek, torununu göremicek düşünceleri onun içini yiyordur.

Anneyi kaybetmek çok zordur.

O anne sevgisinide sende bulsun.

Onu kırma.Üzüntüsüne ortak ol.

Konuş teselli ver.

Gerekirse gözyaşlarına arkadaşlık et.

Kıskanma duygun bir anlık gibi geldi.

Derdine derman ol.

Annesi ile sen ayrısın hem.Seni eşi sevgilisi olarak sever.Annesi de annedir

Canım benim kıskanma.

Anneciğini çok erken kaybetmiş.

Onla her anı paylaşamamış bir insandan bahsediyorsun.

İçinden kimbilir neler geçiriyor.

İçinde bir tarafları buruk.

Ona sakın bunu yansıtma.

Gelinini göremicek, torununu göremicek düşünceleri onun içini yiyordur.

Anneyi kaybetmek çok zordur.

O anne sevgisinide sende bulsun.

Onu kırma.Üzüntüsüne ortak ol.

Konuş teselli ver.

Gerekirse gözyaşlarına arkadaşlık et.

Kıskanma duygun bir anlık gibi geldi.

Derdine derman ol.

cnm ck guzel yazmissin...sanirim sen annesin bilmiyorum profiline bakmadim ama ole geldi okurken sanki kulagima geliyordu sesin sevkatli sevecen bi anne sesiyle:)
cok tsk ederimm

bende sen gibiyimm yaa :/ cok bencilce davranıyorumm
ailesini kıskanmam sacmaa ama benimde elimde değil hiçç püff :/

cnm ck guzel yazmissin...sanirim sen annesin bilmiyorum profiline bakmadim ama ole geldi okurken sanki kulagima geliyordu sesin sevkatli sevecen bi anne sesiyle:)
cok tsk ederimm

Rica ederim canım.

Daha anne değilim çocugum yok ama fikirlerimle sana yardımcı olmak istedim.

Alalh korusun ben annemii kaybetsem neler düşünürdüm diye empati kurdum.

Seninki geçici zaten.

ölüyü kıskanman yersiz....
başka birileri varsa ailesinde çok yakın olduğu onları kıskanman normal...

canım bende anne adayıyım hamileyim şuan ve çok duygusalım okurken kendimi ağlamamak için zor tuttum benim eşimde babasını lisedeyken kaybetmiş ve dediğin gibi ne zaman bi slow parça dinlese ağlar onunla yaşayamadıkları doyamadığı boynuna sıkı sıkı sarılıp baba diyememenin vermiş olduğu acıyı tarif edemiyor şimdi kendi Allah izin verirse baba olacak ve çocuğu ona her baba deyişinde sıkı sıkı sarılacağını söylüyo. sende eşine anlayış göster onların özlemleri çok farklı anne baba insanın hayattaki en büyük güvenlerinden biridir ve ikisinden birini kaybettiğinde hayata daha farklı bakar insan, eşin yeri her zaman ayrıdır can yoldaşısın onun hayat arkadaşısın eşine kıskandığını yansıtma ve unut derim bu duyguyu.

ona bisey solemedim bu konu hakkinda solememde...dogru olmadigin farkindayim oldu bikere ins buyutmem...ne bileyim bazi seyler insanin elinde degil istemesede oluyor iste...tsk ederim cevaplarinz icin

büyütüp ne diceksin, annenin mezarına gitme mi?
bazen eş ve anne ayrımını yapamıyo diye erkeklere kızıyoruzya demekki bazen dönüp kendimizede bakmamız gerekiyo

adı kaynana olunca ölüsü bile kıskanılıyor:50:

bende sen gibiyimm yaa :/ cok bencilce davranıyorumm
ailesini kıskanmam sacmaa ama benimde elimde değil hiçç püff :/
cnm benim bazi duygularimiza engel olamiyoruz iste ama farkindayz en azindan yalns yaptigmizn engel olamasakta:)

Rica ederim canım.

Daha anne değilim çocugum yok ama fikirlerimle sana yardımcı olmak istedim.

Alalh korusun ben annemii kaybetsem neler düşünürdüm diye empati kurdum.

Seninki geçici zaten.
sagol cnmm benimm ne kdrda empati kursam onun tam ne hissettigini vs vs asla anlayamicam...ama bugun dun sizin yorumlarinizdan snraa iyi oldum kendime geldim...ve onun askimin sesini duydum konustuk o kdr mutlu oluyorumki onu gulerken gorunce...canimm boncugum o benim:)

ölüyü kıskanman yersiz....
başka birileri varsa ailesinde çok yakın olduğu onları kıskanman normal...
haklisin cnm oldu iste anlikta olsa kiskandim...
canım bende anne adayıyım hamileyim şuan ve çok duygusalım okurken kendimi ağlamamak için zor tuttum benim eşimde babasını lisedeyken kaybetmiş ve dediğin gibi ne zaman bi slow parça dinlese ağlar onunla yaşayamadıkları doyamadığı boynuna sıkı sıkı sarılıp baba diyememenin vermiş olduğu acıyı tarif edemiyor şimdi kendi Allah izin verirse baba olacak ve çocuğu ona her baba deyişinde sıkı sıkı sarılacağını söylüyo. sende eşine anlayış göster onların özlemleri çok farklı anne baba insanın hayattaki en büyük güvenlerinden biridir ve ikisinden birini kaybettiğinde hayata daha farklı bakar insan, eşin yeri her zaman ayrıdır can yoldaşısın onun hayat arkadaşısın eşine kıskandığını yansıtma ve unut derim bu duyguyu.
cnm benim tsk ederim cavabin icin :((cok sukur benim anne babam yanimdalar nasl bisey oldugnu bilmiyorum Allah gecinden versin...cnm benim cok iyi bi anne esinde ck iyi bi baba olur eminim...cok sansli bebeniz Allah anali babali buyutsun...daha evlenmedik cnm esim degil ama Allah kismet ederse onunla bi yastikta kocamak isterim
büyütüp ne diceksin, annenin mezarına gitme mi?
bazen eş ve anne ayrımını yapamıyo diye erkeklere kızıyoruzya demekki bazen dönüp kendimizede bakmamız gerekiyo
ole bisey asla demem...kendime bakiyorum cnm bakmasam skandal cikariridim...ama goruyorum yalns ylda odlugmu ondan durabiliyorum...bi an ole oldum iste

adı kaynana olunca ölüsü bile kıskanılıyor:50:

kaynana degil bikere Annem o benim hic tanimasamda...belki ck sacma gelcek ama gormesem bile onu varligini hissediyorum...iki uc defadr bazi yorumlarda "olu" diye bi kelime geciyor...o kelimeyi okurken icim ciz ediyor...eger biri yorum yazarsa rica edicem o kelimeyi kullanmayin...

hepinize tsk ederim yorumlarinz icin...

ona annesi gibi davran sende
hayatını düzenle ara ara müdahale et
yemek yap
vsssss

vazgeçilmesi olursun canım

ona annesi gibi davran sende
hayatını düzenle ara ara müdahale et
yemek yap
vsssss

vazgeçilmesi olursun canım

hihi ole yapiyorum cnm:)bilmiyorum sizlerde ole oluyormusnz ama...ben ilk baslarda ona karsi ask duuyyordum asiktim yani cok yakisikli vs gelirdi gozume...sonra zmnla cocugummus gibi bakmaya basladim ona...sanirim cok sevince o gozlerle bakmaya basliyorum sevdiklerime:)anneme babamada kardesimede benim bebelerimmis gibi bakiyorum:)hep bole korumak isteyi var ne bileyim ya:))ole iste...bi cocuklara karsi boleyim bide canimdan ck sevdiklerime:)
cnm mudahale etmeden duramiyorum zaten..ozellikle sigarasina ve hizli araba kullanmasina ck karisiyorum ama beni duyan yokki:D oda mahsus mu yapiyor bilmiyorum inatlasiyor benle hosuna mi gidiyor yoksa karisiyorum diye mi yapiyor anlamiyorum:D
sagol cnmm benimm yorumun guzel:)
onun vazgecilmeziyim bilmm ama o benim vazgecilmezim...

kıskanma... mutlu ol... sevmeyi bilen bi adama aşıksın.. annesini bu kadar seven ve değer veren bi adam sana da aynı sevgiyi zamanla besleyecek hep saygılı ve bağlı olacaktır :) umarım çok çok mutlu olursunuz :)))

Back
X