Kıskanıyorum...

minhosi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
44
3
28
İstanbul
Nedir bu duygu...
Ayy Bu Çocukmu Benim Sevgilim Ne kadar da Çirkin.. Ama Canım Olsun Huyu Güzel diyen bana neler oluyor...

Zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor yüzü gözlerimde... Kıskanıyorum.. Üzülüyorum... Sanırsam ben bu adama AŞIK oluyorum...

Belkide benim abarttığım bir sorun bu...

Bizimle aynı yaşlarda olan bir yengesi var... Ne zaman dışarı çıksak arıyor. günde 3 4 defa.. ne zaman geleceksin... akşam yemeğe gelecekmisin...vb. şeylerden... (Yengesiyle aynı evde kalmıyorlar Annesi çocuga bakmak için gidiyor evde yemek olmadığı için orda yemek yiyip eve gidiyor)

Pazar günü buluştuğumuzdada aynı şey oldu... Ben ondan siyah giymesini istemiştim... İkimizin üzerindekiler aynı olsun diye... Yengesi görmüş, ne bu çocuk gibi demiş begenmemiş beyaz giy demiş. Neden beyaz giydin dediğimdede fatma abla istedi çocuk gibi giyiniyormusum dedi.. diye söyledi bana. (Sinir olduğum nokta şu ki birilerine bağlı kalmadan yaşamasını istiyorum ne ben ne o.. Sürekli fatma abla böyle istedi yok fatma abla böyle yap dedi demesini istemediğimden)

Sorun yapmadı.. Kötü düşünmedim... Ama Sinir oldum, paylaşamadım...

Bir de sürekli Benim Oğlan(Sevgilim) Alışverişe gittiğimiz de Ya bu çok kötü seni fatma ablayla getirmek gerekir sana bir çeki düzen verir diyip duruyor.. Bunu Ona söylediğim de de yanlış anlama seni kötülemek için değil.. Sadece Biraz kendine bakmanı istediğimden, kendini çok boşladığından söylemek istedim dedi... (bu lafına da çok sinirlendim ne yani ben giyinmesini bilmiyormuyum tarzım farklı... Cici kızlar gibi giyinememki)

Onu üzmek hiç istemem çünkü çok iyi niyetli kimseye kötülük gelmesin diye kendinden ödün veren birisi... Daha tanımadığım bir kadın için kötü konuşmak düşünmekte istemiyorum.. Ama polyanacılık yapmak da istemiyorum...

Kıskanıyorum sanırsamm.. paylaşmak istemiyorum....

Haa sen bu yengeyi henüz tanimiyorsun?
Hmm
Kirici tabi seni kiyaslamasi,ne demek kendini saldin fatma abla seni düzeltsin?
Sen begendigini giyersin,o begendigini giysin.
Kac yasinda sevgilin?

Nedir bu duygu...
Ayy Bu Çocukmu Benim Sevgilim Ne kadar da Çirkin.. Ama Canım Olsun Huyu Güzel diyen bana neler oluyor...

Zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor yüzü gözlerimde... Kıskanıyorum.. Üzülüyorum... Sanırsam ben bu adama AŞIK oluyorum...

Bizimle aynı yaşlarda olan bir yengesi var... Ne zaman dışarı çıksak arıyor. günde 3 4 defa.. ne zaman geleceksin... akşam yemeğe gelecekmisin...vb. şeylerden... (Yengesiyle aynı evde kalmıyorlar Annesi çocuga bakmak için gidiyor evde yemek olmadığı için orda yemek yiyip eve gidiyor)

Pazar günü buluştuğumuzdada aynı şey oldu... Ben ondan siyah giymesini istemiştim... İkimizin üzerindekiler aynı olsun diye... Yengesi görmüş, ne bu çocuk gibi demiş begenmemiş beyaz giy demiş. Neden beyaz giydin dediğimdede fatma abla istedi çocuk gibi giyiniyormusum dedi.. diye söyledi bana. (Sinir olduğum nokta şu ki birilerine bağlı kalmadan yaşamasını istiyorum ne ben ne o.. Sürekli fatma abla böyle istedi yok fatma abla böyle yap dedi demesini istemediğimden)

Bir de sürekli Benim Oğlan(Sevgilim) Alışverişe gittiğimiz de Ya bu çok kötü seni fatma ablayla getirmek gerekir sana bir çeki düzen verir diyip duruyor.. Bunu Ona söylediğim de de yanlış anlama seni kötülemek için değil.. Sadece Biraz kendine bakmanı istediğimden, kendini çok boşladığından söylemek istedim dedi... (bu lafına da çok sinirlendim ne yani ben giyinmesini bilmiyormuyum tarzım farklı... Cici kızlar gibi giyinememki)

Onu üzmek hiç istemem çünkü çok iyi niyetli kimseye kötülük gelmesin diye kendinden ödün veren birisi... Daha tanımadığım bir kadın için kötü konuşmak düşünmekte istemiyorum.. Ama polyanacılık yapmak da istemiyorum...

Fatma ablaylan oglana dikkat et, fazla seviyolar birbirlerini

Erkek milletinin hayatında idolü olan bir kadın mutlaka vardır. Bu kiminde anne olur, kiminde abla, seninkinde de fatma abla olmuş. Kıskanılacak bir durum yok bence. Benim eşim de büyük ablasına karşı böyledir. Ben kızmak yerine kullanıyorum bu ilgiyi. Beni dinlemediği bişey olunca hoop ablaya postala o halleder. Sen de öyle yap, fatmayla arayı iyi tut. Kıskanmak bi işine yaramaz bu durumda.

bu sozlere gore cok haklisin kiskanmakta.kim olsa kiskanir.yengeye karsi art niyetli bi yaklasimi oldugunu dusunmuyprum ama sanirim hayranlik begeni var ona karsi.sizide onun gibi daha kadinsi disli gormek istiyo.guclu bi bagda olusmamis aranizda sanki.sizin degil yengesini dinledigine gore.ona karsi biraz daha guclu olun.alttan almayin tepkinizi verin.zaten yengede oyle oldugundan begeniliyo sanirim.bu sozleri sarfedicek cesareti vermeyin ona bundan sonra.ne demek yani sizin degil ayni yaslardaki yenesini dinlemek size ceki duzen vermesini istemek falan.kislancligi bi kenara birakin ve once grurunuzu daha fazla kirmasina izin vermeyin.

Haa sen bu yengeyi henüz tanimiyorsun?
Hmm
Kirici tabi seni kiyaslamasi,ne demek kendini saldin fatma abla seni düzeltsin?
Sen begendigini giyersin,o begendigini giysin.
Kac yasinda sevgilin?

26 yaşındayız... Ben biraz erkeksi giyiniyorum gömlek palt konvers misali.. çünkü rahat... Bu konu hakkında bugun konuştum özür diledi...

Birde biz dışardayken sürekli arıyor... ona bozuluyorum... Aradığı zaman aha annen de aradı diyorum artık...

Nedir bu duygu...

Fatma ablasina ne acaba. Sevgili olan sizsiniz onlar degil, herseye karismasin bukadar. Bende acaip kiskancimdir. Birde sevgilim olsa aboow iki günde kesin kaciririm adami :D Ben sana hak verdim kardes...

valla ben olsam o Fatma ablayla senin kafanı alır tokuştururum derdim çok haklısın kıskanmakda artı çok polyanna olmuşsun bile kıyas yapılmasından hiç hoşlanmam bu tür hele ben siyah giy diyecem deil yengesi anası beyaz giy diyecek oda giyecek beyaz rengini hafızasından silerim tanımaz akı karayı valla ne diyim arkadaşım kadınlarda bu durumlar oluyo yani daha tanı8masakda hissedebiliyoruz ısınmıyoruz ön yargı deilbu tanıyıncada aaa yanlış anlamışım ben çok iyi biriymiş demeyeceğinden eminim bu yengeyi şimdi biri çıkıpda saçmala yengesi yani diyebilir ama ben katılmıyorum

Back
X