Kıskanıyorum

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
732
498
34
Öncelikle merhaba arkadaslar benim derdim malesef kendi annemle insanları kullanmayı okadar seviyoki buna çok üzülüyorum çünkü kendi evlatlarınıda kullanıyo daha dün ağladım onun yüzünden parası oldugu halde hemde öyle böyle deil bize hiç harcamaz üstünede yok der ve bizden alır üstelik mayıs ayı için çok büyük ödemem var bilio bunu ama gene umursamamış.ben ondan bişi istedimde inanırmısınız 2lira olsun istiyo bide kendi ailem.kıskanıyorum ama arkadaslarımı anneleri öyle iyiki onlara karsı evlatlarına öyle güzel sevip destk oluyalar ki evlatları için ağlayan anneler var beddua eden tersleyen yada şaka yaptında surat yapan sinirlenen anneleri yok.

Öncelikle merhaba arkadaslar benim derdim malesef kendi annemle insanları kullanmayı okadar seviyoki buna çok üzülüyorum çünkü kendi evlatlarınıda kullanıyo daha dün ağladım onun yüzünden parası oldugu halde hemde öyle böyle deil bize hiç harcamaz üstünede yok der ve bizden alır üstelik mayıs ayı için çok büyük ödemem var bilio bunu ama gene umursamamış.ben ondan bişi istedimde inanırmısınız 2lira olsun istiyo bide kendi ailem.kıskanıyorum ama arkadaslarımı anneleri öyle iyiki onlara karsı evlatlarına öyle güzel sevip destk oluyalar ki evlatları için ağlayan anneler var beddua eden tersleyen yada şaka yaptında surat yapan sinirlenen anneleri yok.

ilk olarak evlimisiniz? evliyseniz ve annenizin durumu iyiyse vermeyebilirsiniz.(ödemelerim var diyebilirsiniz) benim eşimin aileside sürekli para ister. kendileri 1 tlnin hesabını yapar

ilk olarak evlimisiniz? evliyseniz ve annenizin durumu iyiyse vermeyebilirsiniz.(ödemelerim var diyebilirsiniz) benim eşimin aileside sürekli para ister. kendileri 1 tlnin hesabını yapar
Evet evliyim ben suan baska yerdeyim esim evde kredi kartı istemiş eşimden biliyoki borcum olduğunu hatta yakında işsiz olucagınıda bitek bunlar değil herkesi kullanır annem ama kendi evlatları olmamıza ragmen 2tl bile veriyosa istiyo.millet kayın validesinde şikayetci işte ne yapalım.annem o parayı öder ama az az aklına geldikce ama bilio bizim sıkıntımızı niye bunları yapıyo anlamıyorum herseydeböyle arabalarının tamirini eşim yaptırır yada mazot attırırlar bizde kullanıoz ama biz kullanıyoruz diye bu kadar yüklenilmez insana

Evet evliyim ben suan baska yerdeyim esim evde kredi kartı istemiş eşimden biliyoki borcum olduğunu hatta yakında işsiz olucagınıda bitek bunlar değil herkesi kullanır annem ama kendi evlatları olmamıza ragmen 2tl bile veriyosa istiyo.millet kayın validesinde şikayetci işte ne yapalım.annem o parayı öder ama az az aklına geldikce ama bilio bizim sıkıntımızı niye bunları yapıyo anlamıyorum herseydeböyle arabalarının tamirini eşim yaptırır yada mazot attırırlar bizde kullanıoz ama biz kullanıyoruz diye bu kadar yüklenilmez insana

cnm arabayı kullanıyorsanız mazotunu atmalısınız zaten
ama para vermeyin zira mecbur değilsiniz

cnm arabayı kullanıyorsanız mazotunu atmalısınız zaten
ama para vermeyin zira mecbur değilsiniz
Şöyle söyleyim onlarda biyere gitse biz atıyoz mazotu ve babam oyuncak aldımda oğluma annem kızıyo.parayı kendi için kullanıyo mesela doğum günlerimizde hediye almaz almakta zorunda değil ama kendi söyler bize annwler gununde ne alıcaksınız bana diye.eşim hayır demeyi bilmiyo ki ben kendi ailem bile olsun eşime niye yapıyosun böyle bişey dedim karısma sen dedi ver onlar yüzünden konuşmuyoruz şimdi eşimle.

2 lira icin mi kalp kiriyosunuz?
Anlamadım 2lira için derken ben asla gidip onlara yok demem istememde zaten bişey lazm oldunda gelirken alın vericem gelince diyorum hemende cıkarıp veriyorum zaten 2lira bile olsa annemde zaten sacmala 2lira nolcak kalsın demez çok sıkıstık yok almam biliyosun der ama her zaman alır bende zaten hemen veririm ayrıca benim verdim para 2lira değil parada varken verdi parAyı olmasa sesimi etmem zaten

Yani ne diyeceğimi bilemedim. Bir iyilikte yapıyorsanız önce allah için yapıyorsunuz ve akrşılığını beklemeyin
Çünkü bekleyince böyle durumalr ortaya çıkıyor. Yıllardır aynı karakterde olan annenizi değiştirmenize imkan yok
O yüzden boşa düşünüp üzülmeyin. Ayrıca anneniz verseniz yada verdiniz almasanız nolur
Kızabilirsiniz ama bunalrı okuyunca ben bildiğin soyulan yumurta oluyorum. Helal olsun ya nolacak san ki

Esinizle bu yuzdenmi kustunuz?
Anneme yardim etme dediginz icin, oda illa edicem dedigi icin?
Ilk kez boyle bi durumla karsi karsiyayim.

çok ilginç benim annem babam kendi ağzındaki lokmayı bile verir..üzgünüm ama bu konuda yapçak birşey yok..birşey isteme ve birşey verme..

Esinizle bu yuzdenmi kustunuz?
Anneme yardim etme dediginz icin, oda illa edicem dedigi icin?
Ilk kez boyle bi durumla karsi karsiyayim.
Evet ama eşime surat yapmadım oda surat yaptımı ima ediyor bunun için birsürü laf söledi bıkmıs falan aramayı düşünmüyomus beni ne oldunu anlamadım zaten ben niye taksit yapmadın tek cekim gelecek ay nasıl yaparız dedim sustum misafirler olduğu için telde oldu bunlar o surat yapıyo yalncıymısım surat yapmısım oysa bugun biley olmamıs gibi konustum o surat yaptı bilmiyorum anlamıyorum ben

Anne babalarımızı seçemiyoruz. Belki arkadaşlarınız da sizin başka akrabalarınızla ilişkilerinize imreniyordur. Babadan kardeşten, teyzeden, kuzenden yana şanslısınızdır belki. Annedir, idare etmek lazım.

X