Kıskanmak mı yoksa çaresizlik mi ?

Allaha sığın ve dua et.. ama asla kendini kapama. İnsanlardan uzaklaşma üstüne gitmen gerek bu duygularının ancak o zaman yenebilirsin. Yoksa her duyumda bu duygular yakanı bırakmaz. Üstüne git için kan ağlasada belli etme gül.. kendini alıştır dilerim allah sana hayırlısıyla bir evlat nasip etsinn

O kadar iyi anladım ki sizi..ben çözümü bazı insanlar dan uzaklaşmakta buldum çünkü insanlar düşüncesiz yaklaşıyorlar..düşüncesizce cümleler kurmasalar bu duyguların üstüne giderim ama iyi dilekler de bulunma kisvesi altında üzebiliyorlar insanı..siz hangisini tercih edersiniz bilemiyorum uzaklaşırsınız veya üstüne gidersiniz bu duyguların, hangisini yaparsanız yapın unutmayın hissettiğiniz şeyler bir insanı kıskanç ya da kötü kalpli yapmaz çok insanı duygular bunlar..

Ah canım allah razı olsun içime işledi yazdıkların

amin inşallah ama insanlar öyle anlamıyo işte hasetlik kıskançlık olarak anlıyo en yakınlarm bile

abileamin inşallah bende öyle yapmayı düşünüyorum allah sabır kolaylık versin inşallah

İlk çocukda uzaklaşmıştm görümcemi hamileykn görmemiştim hiç şimdi çocuk benim peşimden ayrılmaz çok seviyo beni bende onu ama busefer üstüne gitmek istyorum kaçarak çözüm olmuyo kendi içimde

Bizde 4 yıldır istiyoruz başlarda sakin kalıyodum hamilelik haberleri alınca ama sonra işler çok değişti biri hamileyim diyince hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok zoruma gidiyo ama bi o kadarda mutluda oluyorum onlar için hatta bi keresinde kuzenim sen hamile kalırsan haber verde bende ikinciye hamile kalayım birlikte hamilelik geçiririz diyince aylarca kendime gelemedim üst üste herkes hamile kalıyo buda daha çok yıpratıyo galiba bunu hiç bi zaman aşamıycam inşallah siz aşarsınız ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur

Size şuan tek tavsiyem Allah'a sığının.. Bolca dua edin..Rabbim herşeyi gören işitendir.. Namaz kılın içinizi ona dökün.. Sohbet eder gibi konuşun ağlayın, hissettiklerinizi söyleyin.. Bu bir insana bence en güzel terapidir..

Rabbim inşallah size de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…