- 25 Aralık 2018
- 11
- 4
- 1
- 31
Nişanlımı çalıştığı yerde ki kadınlardan kıskanıyorum. Yedek parça, gıda vs birçok üretim imalat yapan bir iş yeri. Toplasanız 10-12 tane kadın çalışıyor. Bunlardan 5 tanesi zaten evli çocuklu. Diğerleri de hemen hemen bizim yaşlarımızda. Ve Allah var güzeller. Molalarda veya iş esnasında elbette muhabbet oluyor. Ya da serviste,yemekhanede daha çok. Normal bir şekilde konuşması veya gülmeleri bile beni içten içe üzüyor, çünkü doğal olarak benden çok daha fazla onları görüyor, konuşuyor.. yanlış düşünüyorum biliyorum ama.
Kıskançlık nişanlımla aramda bir problem yaratmıyor. Çünkü ikimizde birbirimize asla belli etmeyiz. (Tabi arada şakayla karışık bir iki dakika takılırız birbirimize) Fakat içime atmakta bana zarar veriyor. Bu durumu nasıl kafamda halledebilirim? Sizlerden bir zamanlar kıskanç olup bu durumu atlatan var mı? Ya da nasıl düşünmeli?
Kıskançlık nişanlımla aramda bir problem yaratmıyor. Çünkü ikimizde birbirimize asla belli etmeyiz. (Tabi arada şakayla karışık bir iki dakika takılırız birbirimize) Fakat içime atmakta bana zarar veriyor. Bu durumu nasıl kafamda halledebilirim? Sizlerden bir zamanlar kıskanç olup bu durumu atlatan var mı? Ya da nasıl düşünmeli?