• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANMAK❤️‍🔥

dahabellidegil

💜♍️❤️ 💙♒️ 💗♈️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
2.887
En iyi cevaplar
1
3.421
83
IMG_9355.webp

Seniha Paşazade(Özgü Namal)
IMG_9357.webp

Nüzhet Erden(Selahattin Paşalı)
IMG_9358.webp

Halit Paşazade(Mehmet Günsür)
IMG_9356.webp

Mükerrem Şen(Hasfanur Sancaktutan)
IMG_9359.webp

Nalan Şevket(Beril Pozam)

HİKAYE

Paşazade ailesinin görkemine tezat bir şekilde, sevgisizliğin gölgesiyle büyümüş Seniha’nın (Özgü Namal) hem geçmişiyle yüzleşmesini hem de hayatını geri alma çabasını merkeze alıyor.

İzleyenler varsa haydi bölümler ve karakterler hakkında konuşmaya 🌸💕

nüzhet tek geçerim :) ömeri ttek geçerim :) anam selahattin paşalı seni tek geçerim :)))

özgü namala da laf ettirmem ama :)

Özgü Namal a bence bu sac rengi gitmemiş.Rolunu gercekten iyi canlandırıyor sadece Seniha değil halitte kıskanç oda hep Senihayı kıskanmış babasını kızını sevmiş anası oğlunu.

Yalnız bazı yerler cok saçma Seniha güzel bir kadın cocukluğuda öyle ama kızı hep dışlamışlar Nalan gecenlerde nüzhete Seniha çok kötü biri diyordu ne yapmış olabilir bu kadın. Ha şu konuda haklı Nalan haliti aklıma sen soktun vs derken.

Özgü Namal a bence bu sac rengi gitmemiş.Rolunu gercekten iyi canlandırıyor sadece Seniha değil halitte kıskanç oda hep Senihayı kıskanmış babasını kızını sevmiş anası oğlunu.

Yalnız bazı yerler cok saçma Seniha güzel bir kadın cocukluğuda öyle ama kızı hep dışlamışlar Nalan gecenlerde nüzhete Seniha çok kötü biri diyordu ne yapmış olabilir bu kadın. Ha şu konuda haklı Nalan haliti aklıma sen soktun vs derken.
Bence güzellik değil asıl istenmemesi başka bir şey var ama ne bilemedim ya başka adamdan ya da taciz sonucu falan mı doğdu bilemiyorum ki. Ama anne gerçekten hatalı yani üzücü. O mükerrem de kuzenini kıskandı gitti adamı ayarttı çok iğrenç 🤣

bence rolü gereği yakışmış çünkü sonrasında belki gerçek güzelliğini ortaya çıkaracaklardır diye düşünüyorum
müthiş bir rol yeteneği var kadının maşaallah
ben bu kadar yakından hiç bir dizide Özgü Namal ı izlememiştim

çok başka şeylere gidiyor dizi
tam aradığım temizlik vallla
içime sine sine izliyorum

diğer diziler gibi fakir kız zengin oğlan
bir de fakir kızın aşılmaz gururu
erkek de kossskoca memlekette hiç yok gibi deli gibi fakir ve gururlu kızın peşinden koşması aşık olması :olamaz:

ayy ne iğreti diziler yaa:ukala:

bana kıskanmak la gelsinler :KK68:

bence rolü gereği yakışmış çünkü sonrasında belki gerçek güzelliğini ortaya çıkaracaklardır diye düşünüyorum
müthiş bir rol yeteneği var kadının maşaallah
ben bu kadar yakından hiç bir dizide Özgü Namal ı izlememiştim

çok başka şeylere gidiyor dizi
tam aradığım temizlik vallla
içime sine sine izliyorum

diğer diziler gibi fakir kız zengin oğlan
bir de fakir kızın aşılmaz gururu
erkek de kossskoca memlekette hiç yok gibi deli gibi fakir ve gururlu kızın peşinden koşması aşık olması :olamaz:

ayy ne iğreti diziler yaa:ukala:

bana kıskanmak la gelsinler :KK68:
Ay evet ya bıktık klişe dizilerden bence şu an için güzel gidiyor umarım hep böyle devam eder

Bence güzellik değil asıl istenmemesi başka bir şey var ama ne bilemedim ya başka adamdan ya da taciz sonucu falan mı doğdu bilemiyorum ki. Ama anne gerçekten hatalı yani üzücü. O mükerrem de kuzenini kıskandı gitti adamı ayarttı çok iğrenç 🤣
Kitabını okumadım ama kitaba göre kardeşler aynı anne ve babadan tabi bizde dizileri uzatmak için kitabın dışına cıkarlar kesin.

Back
X