- 11 Mayıs 2022
- 2.918
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.443
- 83
- Konu Sahibi dahabellidegil
-
Özgü güzel ona lafım yok :) Nüzhet aslında yakışıklı ama öyle bir karakterki Behlül ü geçti itici olacak gibi rolü gereğiözgü gibi bi kadına çirkin demek nüzheti dunya yakısıklısı gıbı gostermek :))
Bence güzellik değil asıl istenmemesi başka bir şey var ama ne bilemedim ya başka adamdan ya da taciz sonucu falan mı doğdu bilemiyorum ki. Ama anne gerçekten hatalı yani üzücü. O mükerrem de kuzenini kıskandı gitti adamı ayarttı çok iğrençÖzgü Namal a bence bu sac rengi gitmemiş.Rolunu gercekten iyi canlandırıyor sadece Seniha değil halitte kıskanç oda hep Senihayı kıskanmış babasını kızını sevmiş anası oğlunu.
Yalnız bazı yerler cok saçma Seniha güzel bir kadın cocukluğuda öyle ama kızı hep dışlamışlar Nalan gecenlerde nüzhete Seniha çok kötü biri diyordu ne yapmış olabilir bu kadın. Ha şu konuda haklı Nalan haliti aklıma sen soktun vs derken.
Ay evet ya bıktık klişe dizilerden bence şu an için güzel gidiyor umarım hep böyle devam ederbence rolü gereği yakışmış çünkü sonrasında belki gerçek güzelliğini ortaya çıkaracaklardır diye düşünüyorum
müthiş bir rol yeteneği var kadının maşaallah
ben bu kadar yakından hiç bir dizide Özgü Namal ı izlememiştim
çok başka şeylere gidiyor dizi
tam aradığım temizlik vallla
içime sine sine izliyorum
diğer diziler gibi fakir kız zengin oğlan
bir de fakir kızın aşılmaz gururu
erkek de kossskoca memlekette hiç yok gibi deli gibi fakir ve gururlu kızın peşinden koşması aşık olması
ayy ne iğreti diziler yaa
bana kıskanmak la gelsinler
Kitabını okumadım ama kitaba göre kardeşler aynı anne ve babadan tabi bizde dizileri uzatmak için kitabın dışına cıkarlar kesin.Bence güzellik değil asıl istenmemesi başka bir şey var ama ne bilemedim ya başka adamdan ya da taciz sonucu falan mı doğdu bilemiyorum ki. Ama anne gerçekten hatalı yani üzücü. O mükerrem de kuzenini kıskandı gitti adamı ayarttı çok iğrenç
Himm olabilir. Her şey beklenir senaristlerdenKitabını okumadım ama kitaba göre kardeşler aynı anne ve babadan tabi bizde dizileri uzatmak için kitabın dışına cıkarlar kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?