Kıskanmaktan bıktım

anammm ben benimkini hiç kıskanmıyım o zaman gereksiz gereksiz :) geçen yıl bir kere benim yanımda tanımadığı bir kızla konuştu diye hayatını burnundan getirdim sonra bir kere de etekli bir kıza off dedi tabi bana söylüyor kıza değil kız da hak etmişti :) sokakta bağırıyorum ama neler ettim :D sen napıyon diye...ha bir kerede ben yokken komşu kızla interneti paylaşmışlar kız buna canım falan dedi o kız sana nasıl oluyor da canım diyebiliyor haddini bildiremiyor musun (zavallım kıza da tepki vermiyor aslında gayet seviyeli konuşuyor yazışmalarını hep okudum sonradan) diye yaygarayı koparttım ama nasıl her yeri dağıtarak :)) şimdi aynı evde kalıyoruz dışarı birlikte çıkarız alışverişe birlikte gideriz arkadaşlara birlikte gideriz ben bıktım az tek takılayım desem beraber gidelim aşkım der :) ama o beni ilk başlarda hiç kıskanmazdı kıskandırmak için neler yaptım ben onu kıskanıyorum o beni niye kıskanmıyor aldığı kıyafetleri görseniz bu ne dersiniz :) insan sevdiğini kıskanmaz mı der mini elbiseler etekler ... (tabi ilk başlarda bunlar) sonra tüm çabalarımdan sonra beni kıskanmaya başlamasını sağladım yine çok fazla değil en azından benim kadar paronayak değil :) aslında ona da biraz alıştım Rusyanın etkisinden dolayı rahat davrandığını düşünüyorum(azerbaycanlı) tanıdıkça içindeki gerçek insanı görüyor ve şükrediyorum :) istese beni çok rahat aldatır ama diyor ki ben bu dünyada kirlenmek istemiyorum bir tane olsun der. bizim için ev almak için gece gündüz çalışıyor. bazen burda aldatma muhabbetlerini okuyorum moralim bozuluyor insan tek kadınla neden yetinmez diye küfür eder adamlara :))) ve ailemde herkes onu benden daha çok seviyor şu arka sokaklarda pınar var ya onun gibiyim aynı herkes beni tripli çıtkırıldım bir kız olarak bildiği için ailem ben haklı olsam da kesin o haklıdır ben haksızımdır derler. işte ben böyle bir çocuğu kıskanıyorum kızlar allah ona yardımcı olsun (kardeşim hep böyle diyor)ama tanıdıkça valla pek kıskanmamaya başlıyorum yoksa ilk zamanlar burdaki herkesten beterdim :)))

anaaammmmm aynı bennn:52::52::52:

anammm ben benimkini hiç kıskanmıyım o zaman gereksiz gereksiz :) geçen yıl bir kere benim yanımda tanımadığı bir kızla konuştu diye hayatını burnundan getirdim sonra bir kere de etekli bir kıza off dedi tabi bana söylüyor kıza değil kız da hak etmişti :) sokakta bağırıyorum ama neler ettim :D sen napıyon diye...ha bir kerede ben yokken komşu kızla interneti paylaşmışlar kız buna canım falan dedi o kız sana nasıl oluyor da canım diyebiliyor haddini bildiremiyor musun (zavallım kıza da tepki vermiyor aslında gayet seviyeli konuşuyor yazışmalarını hep okudum sonradan) diye yaygarayı koparttım ama nasıl her yeri dağıtarak :)) şimdi aynı evde kalıyoruz dışarı birlikte çıkarız alışverişe birlikte gideriz arkadaşlara birlikte gideriz ben bıktım az tek takılayım desem beraber gidelim aşkım der :) ama o beni ilk başlarda hiç kıskanmazdı kıskandırmak için neler yaptım ben onu kıskanıyorum o beni niye kıskanmıyor aldığı kıyafetleri görseniz bu ne dersiniz :) insan sevdiğini kıskanmaz mı der mini elbiseler etekler ... (tabi ilk başlarda bunlar) sonra tüm çabalarımdan sonra beni kıskanmaya başlamasını sağladım yine çok fazla değil en azından benim kadar paronayak değil :) aslında ona da biraz alıştım Rusyanın etkisinden dolayı rahat davrandığını düşünüyorum(azerbaycanlı) tanıdıkça içindeki gerçek insanı görüyor ve şükrediyorum :) istese beni çok rahat aldatır ama diyor ki ben bu dünyada kirlenmek istemiyorum bir tane olsun der. bizim için ev almak için gece gündüz çalışıyor. bazen burda aldatma muhabbetlerini okuyorum moralim bozuluyor insan tek kadınla neden yetinmez diye küfür eder adamlara :))) ve ailemde herkes onu benden daha çok seviyor şu arka sokaklarda pınar var ya onun gibiyim aynı herkes beni tripli çıtkırıldım bir kız olarak bildiği için ailem ben haklı olsam da kesin o haklıdır ben haksızımdır derler. işte ben böyle bir çocuğu kıskanıyorum kızlar allah ona yardımcı olsun (kardeşim hep böyle diyor)ama tanıdıkça valla pek kıskanmamaya başlıyorum yoksa ilk zamanlar burdaki herkesten beterdim :)))

hahahaha canimmmm mesajini okurken güldüm vallahiiii , o yaygara meselesine inan aynisini yapardim :D
bi kiza offf dicek ha ?? allaaahim kalbime okurken sanci saplandi be :D ya lutfen soylermisin kiskanmasini nasil basardin ???????????? bende istiyorum yaaaa :/canim benim yakiiniyoruz ediyoruz ama hala elimizdeler be :)
benimkide çok pis aldatablirdi beni ama allah için gram hatasini yakalaamadim. full gurur bendeki :) hiç ödün vermez kendinden :D koçum bnim ya :) canim sende saol bak simdi ona olan sevgimi hatirlattn bana , açip askim seni co kseviyorummmmmmmm diye bagirasim geldi ama yapmiyicimmmmmmmmmmmmmm :))))))

söyledim gülüyor hatta bana bu siteyi o söyledi saç için sürekli başının etini yiyordum al buraya üye ol bana sorma diye şimdi de aldatılmalar bilmem ne için başının etini yiyorum kendi kendime bişiler türetiyorum ama o da üye etmeseydi demi yaaa allah sabır versin millete :D

üstüme iyilik saglik ... yok bu kiskançligi asmis artik. inan bilmiyorum ne diyim çünkü bu bi hastalik , bence bu kadar rahatsz ediyorsa seni oturup konusmalisn. konusmayi denedinmi hic , neden boyle boyle yapiyosun diye mesela?

denedim canim benim eşim oturp konusmaz heemn kaptir konuyu cvp vermez zaten sole bi huyu var suclu olsa kendini hakli cikarmayi cok iii bilir.mektup yazdim artik konusmayinca okumadim diyo biliyumorum okudugna eminim okumasa cebinde olmaz iş pantoluna koymustum montunun cebine koymus arkadsinada soylemiş okudum ama algoca okumadim dedim demiş benle hiç bişyini paylaşmaz ben evde o oldugu zamn bile tekim uyur uymasa bilgisayarda dir işe gider hiç aramaz öldunmu kaldinmi diye arkadaslri eşlrini gonde 3 kez arar o aramaz ariyorum biri ile konusuyo kimle konusyorsun diyorum cvp yok ama uzun uzun beni arar cabuk soyle işim var der kapatir hayatim zindan

denedim canim benim eşim oturp konusmaz heemn kaptir konuyu cvp vermez zaten sole bi huyu var suclu olsa kendini hakli cikarmayi cok iii bilir.mektup yazdim artik konusmayinca okumadim diyo biliyumorum okudugna eminim okumasa cebinde olmaz iş pantoluna koymustum montunun cebine koymus arkadsinada soylemiş okudum ama algoca okumadim dedim demiş benle hiç bişyini paylaşmaz ben evde o oldugu zamn bile tekim uyur uymasa bilgisayarda dir işe gider hiç aramaz öldunmu kaldinmi diye arkadaslri eşlrini gonde 3 kez arar o aramaz ariyorum biri ile konusuyo kimle konusyorsun diyorum cvp yok ama uzun uzun beni arar cabuk soyle işim var der kapatir hayatim zindan

ah be canim.ne olduki bu adam böyle oldu ? iliskinizin basindada böylemiydi ? acaba senmi verdin buna bu gücü..benimki hiç aramio. illaki çaldircam onkez de ariyim.
canim suphelerin var gibi senin belki yaniliyosundur , gonlunu ferah tut , baktin olmuo arastir bakalim ne yapiyor bilgisayarda, telefonunu kurcaladinmi hic

söyledim gülüyor hatta bana bu siteyi o söyledi saç için sürekli başının etini yiyordum al buraya üye ol bana sorma diye şimdi de aldatılmalar bilmem ne için başının etini yiyorum kendi kendime bişiler türetiyorum ama o da üye etmeseydi demi yaaa allah sabır versin millete :D

ay bız kızlar cok fenayız wesselam :8::8::8: oh olsun onlara :)):12::12:

cnm Allah yardımcın olsun ıstedıgın hayata kawusursun ınsallah :38:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) :D
aman allah beterinden korusun cok haklisin sukretmek lazim demi :)
seviyorum koçumu :)
bazen benden giderse ne yaparim acaba diye düsünuyorum..
birden içini mutluluk kaplarda boynuna sarlmak onu opmek istersin ya , aouf öyle bir andayim.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) :D
aman allah beterinden korusun cok haklisin sukretmek lazim demi :)
seviyorum koçumu :)
bazen benden giderse ne yaparim acaba diye düsünuyorum..
birden içini mutluluk kaplarda boynuna sarlmak onu opmek istersin ya , aouf öyle bir andayim.

kız biz bence bunu niye yapıyoz biliyon mu gitmiceklerini bildiğimiz için yoksa sabırsız biri olsa amannn senle mi uğraşacam der çeker gider :D

ah be canim.ne olduki bu adam böyle oldu ? iliskinizin basindada böylemiydi ? acaba senmi verdin buna bu gücü..benimki hiç aramio. illaki çaldircam onkez de ariyim.
canim suphelerin var gibi senin belki yaniliyosundur , gonlunu ferah tut , baktin olmuo arastir bakalim ne yapiyor bilgisayarda, telefonunu kurcaladinmi hic

kurcaliyorum hergun basta hiç bole değildi benigormek için deliolurdu eğer bole oldgnu bilseydim hiç evlenmzidm supherlirm var ama para konsunda son 2 aydir bana gostermiyo internttn yatiriyorz hersyi biz ben öğreniyim dedim 2 aydir elimden aliyo tlf para yok diyo sorunca ondan supheleniyorum ama yarin işten glince uyur alcam kartini bakcam ailesine anlattim sorunlrimizi beni sucladilar suclu ben oldum moralim cok bozk daha öncede konu acmiştim zaten annem bebgin olsun dei onlada ilgili konu actim hatta okumussundur belki evde bi nefese ihtiyacim var eşim evde ama ben tek yeemk yiyorum bebek olunca onla vakit gecirisin dedi istemiyo

ayrıl gıtsın yaaa ruh saglıgını bozmussun degermı ... her halukarda rahat ol aldatıcaksa da zaten yanında olmasın ne hali varsa gorsun kımınle fıngırderse fıngırdesın hayatından cıkar sende yoluna bakarsın... (diğer konularınada goz attıgım için ayrıl dıyorum)

kız biz bence bunu niye yapıyoz biliyon mu gitmiceklerini bildiğimiz için yoksa sabırsız biri olsa amannn senle mi uğraşacam der çeker gider :D

aynen :D sahiplenme duygusu dogamizda var , anne oluncada çocugumuza böyle cektircez gibime geliyo oraya gitme suraya gitme diye . ayyy vallahi billahi iyi geldi burda yazismak gülesim geldi kendime:)))

Kizlar hepimizin psikopat ir donemi oluyormus demekki kesinlikle konuyu acan arkadasla ayni seyleri yaptigimi itiraf ediyorum :) kuzenini kiskandim kuzeninin arkadslrini falan takmistim kizlara resmen ama benim savundugum birsey var bu tamamen karsindaki adamin davranislariyla ilgili cunku ilk ve son psikotligmdi o benim simdi nisanlima bole manyakca davranmiyorum ama otekinin ahini almisim nisanlim psikopat gibi kiskaniyo eve yemek soluoruz atiyorum kapiyi sen acma ustune dikkat et zart zurt onun yuzunden kariyermden oldum ulen bu ne ahmis :))))))

ayrıl gıtsın yaaa ruh saglıgını bozmussun degermı ... her halukarda rahat ol aldatıcaksa da zaten yanında olmasın ne hali varsa gorsun kımınle fıngırderse fıngırdesın hayatından cıkar sende yoluna bakarsın... (diğer konularınada goz attıgım için ayrıl dıyorum)

bilmiyorumm canim yapsin ne yaparsa yapsin ama bana desinki algoc ben bunu yaptim desin istemiyorsan sole dedim

hahaha valla bana da iyi geldi. bu arada arkadaş tüm neşemi aldı eşim yazmış canım benim ya ben böyle anlatıyorum ama sevgilim eğer değişmeye başlamasaydı ben de sen gibiydim tüm neşemi almıştı benden görsen ben sürekli güleryüzlü konuşkan sosyal biriydim sonra bu beni kıskanmayınca sanki beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyordum sürekli ağlıyordum adet günlerimde hala duygusala bağlar burnundan getiririm hayatı da o dönem dışında zararsız oluyorum. sonra baktım bu böyle olmuyor değişti baya ama bana yetmiyor hala biraz da romantik olmasını istiyorum bak bana yüzük almış Türkiyede o yüzük tektir tuttu onu bana yatakta uyanır uyanmaz verdi insan biraz romantik verir demi allahın kalası işte. neyse baktım olmuyor kendimi başka alanlara tekrar yöneltmeye başladım şimdi o kendi hayatında ben kendi hayatımda fazla içli dışlı olmak da sıkıyor bir yerde kendine farklı uğraşlar bul bak ben onun sayesinde photoshopu öğrendim netten onunla uğraşıyorum ya da arada resim yapıyorum en güzeli de burada takılıyorum yalnız olmadığımı görüyorum ne bilim böyle saçma ama uğraşı olan şeylerle uğraşınca kafam dağılıyor işte

Back
X