• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmaktan bıktım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.539
248
kızlar kıskançlığım beni ve sevgilimi yoruyor. kendisi de bu konuda bana hiç yardımcı olmuyor. üstelik sınavlarım var ona odaklanmam lazım, ufak şeylere sinirlenip kavga çıktıkça ben zarar görüyorum, sevgilim de bu konuda haksız olduğu halde söylenmeye başladı.

sevgilimi hiç ama hiç takmamak istiyorum kıskanmamak istiyorum, ne yaptığı hiç umrum olmasın istiyorum ciddi anlamda bunu nasıl sağlarım? hem o da üstüne çok düştüğüm için totişi kalktı azıcık bu arada azıcık burnu da sürter.

ne yapacağım bilmiyorum yardım edin :( artık kendine güvenli kıskanılan merak edilen taraf ben olmak istiyorum :(

Yapman gereken biraz dişini sıkıp aramalarını ve msjlarını azaltman.
Merak etsin seni.
Totişini fazla kaldırmamak gerek:34:

Yapman gereken biraz dişini sıkıp aramalarını ve msjlarını azaltman.
Merak etsin seni.
Totişini fazla kaldırmamak gerek:34:

evet ama hep evdeyim zaten, kıskanacağı bir ortamım yok :(

aramasam da ne yaptığımı tahmin edebilir. hoş arayıp durmuyorum zaten. benim derdim gerçekten takmamayı başarmak.

evet ama hep evdeyim zaten, kıskanacağı bir ortamım yok :(

aramasam da ne yaptığımı tahmin edebilir. hoş arayıp durmuyorum zaten. benim derdim gerçekten takmamayı başarmak.

Takmamak için oyalanacak bişeyler bulmalısın.
Dünya sevgilinin etrafında dönmüyor unutma.
Derslerinle ilgilen,kurslara git,arkadaşlarınla buluş çık gez vs.
Bişeylerle uğraşarak kafanın tamamını değil bir kısmısını meşgul eder sevgilin.

True arkadaşımız çok güzel cevap vermiş.
Madem takmamak istiyorsun, uğraşma çocukla, az rahat bırak sen de rahat et. Kendine meşgale bul.
Erkeği sürekli kontrol altında tutacaksın ama kafese kapayıp veya kendin kafese kapanıp değil.
Kıskançlığının dozunu da ayarlamalısın, ortada çok önemli bişey yoksa :34:

Son düzenleme:
Valla ne desek boş her şey kendinde bitiyor sende biliyorsun mesaj atamamak ve aramamakla burnunun sürtceğini ama yapabilirsen ne ala :51:

ben de çok kıskançtım.atama beklerken evde çatacak kimse yoktu durmadan kıskançlık çıkartıp duruyordum :)eskiden o daha çok kıskanırdı ben böyle olunca artık o kıskanmayı bıraktı.benim kıskançlıklarımdan fırsat kalmıyordu :D
şimdi işleri tersine döndürdüm.baktım bazen saçmaladım geri çektim kendimi bu kez o şaşırdı bana noldu bı kıza diye:)
çalışıyorum kafama takacgım şeyler değişti öyle her şeyi takmamaya başladım.bazen kıskandğım halde belli etmedim hala etmedğim anlar olmuştur.:)şunu anladım bacım geri çek kendini az az gör bak neler oluyor.:) tabi dozunda ama :)

Arama,mesaj yazma,mesaj atarsa anında cevap verme,onu hayatının merkezi yapma.. Seni çantada keklik gordugunde erkek sogur kacar tatlım bilgine.. hele mesajina cevap vermezse asla ikinciyi yazma.. İş arkadaşlarımdan görüyorum arayan mesajlar yazan sevgileri olanlar aman ugrasamam şimdi nasılsa yirmi mesaj yazar o diye tinlamiyorlar bile:-)

Eminim sevgilinden daha çekici bir insansın..
Ama yine de en çok kıskanan, peşinde meraklı şüpheci bir çift göz sensin..
Kendine güvenebilmek, sevdiğine güvenebilmek... Bunlar laftaki gibi kolay şeyler değiller..
Ve şuanda buradaki tavsiyelere de bir süre sonra uyamayacaksın..
Çünkü herkes doğasının gereğini yapar..
Sen böylesin..

haklısınız kızlar dediğinizi yapmaya çalışacağım... geç cevap verdim kusura bakmayın.

aramıcam, ilgisiz olmaya çalışıcam üstüne düşmicem...

kendime odaklanıcam..

kızlar kıskançlığım beni ve sevgilimi yoruyor. kendisi de bu konuda bana hiç yardımcı olmuyor. üstelik sınavlarım var ona odaklanmam lazım, ufak şeylere sinirlenip kavga çıktıkça ben zarar görüyorum, sevgilim de bu konuda haksız olduğu halde söylenmeye başladı.

sevgilimi hiç ama hiç takmamak istiyorum kıskanmamak istiyorum, ne yaptığı hiç umrum olmasın istiyorum ciddi anlamda bunu nasıl sağlarım? hem o da üstüne çok düştüğüm için totişi kalktı azıcık bu arada azıcık burnu da sürter.

ne yapacağım bilmiyorum yardım edin :( artık kendine güvenli kıskanılan merak edilen taraf ben olmak istiyorum :(

canım kaçan kovalanır diyorum arama sormayı azalt bak neler oluyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X