• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

Aynı lafı ikinci defa söylemiş, diğer kadın evli barkli bir kadınmış üstelik. Eşiniz bence bu lafın nereye gittiğini anlamıyor. Sizi rahatlaticam diye saçmalıyor.

Ayrıca sürekli işyerinde ki kadınlardan mi kıskanıyorsunuz adamı?

olayın özü sizin gereksiz kıskanç olmanız. bence buraya odaklanın.
peki şuan hiçbişey olmamış gibi mi devam edeyim
İlkini evliyken mi söyledi?
hayır nişanlı idik
Aynı lafı ikinci defa söylemiş, diğer kadın evli barkli bir kadınmış üstelik. Eşiniz bence bu lafın nereye gittiğini anlamıyor. Sizi rahatlaticam diye saçmalıyor.

Ayrıca sürekli işyerinde ki kadınlardan mi kıskanıyorsunuz adamı?

Ya anlatınca bu kadar kakara kikiriye gerek varmıydı dedim. genelde kadın ortamı olmuyo iş gereği. kadın oluncada soruyorum

Ben bakıyorum ama o bakmaz demiş :D ha senin yorumun da doğru sana hakaret resmen o bakmaz bana ne ya? E sen bakmışsın

Selamlar.. Dün eşimle otururken iş yerinde ki birisiyle ilgili bir şey anlattı. Benimde pek hoşuma gitmedi. Napıyım işim bu kimseyle iletişim kurmadan yapamam ki dedi hem o bana bakmaz merak etme sen dedi.. Ya çıldırıcam bu laf ne şimdi altında milyon tane şey barındırıyor. Resmen hem kendisini hem beni aşağılamış oldu. Gece geç oldugu için tartışmadım ama ne demek şimdi bu dedim. sonrada uyuduk ama aklımdan çıkmıyor.
Bize göre kavgada söylenmez bi söz ama eşinin bu sözü anlamını idrak ederek söylediğini düşünmüyorum. Aklınca seni rahatlatıyor, lafın nereye gittiğini düşünememiş. Sen davranışlarını kontrol et, yanlış bi davranışı yoksa çok kafaya takma

sadece bu lafın üzerine açıklama yapın. bu cümlenin hem sizin için hem de onun için aşağılayıcı olduğunu belirtin. sakince konuşup derdinizi anlatın.

Ben olsam boyle sinir olacagima dogru soyluyorsun napsin senin gibi hodugu ben bile niye baktim anlamiyorum der gecerim. Sonra o dusunsun.

C captain price
@nemesis-
acaba nemesis gibi iğneleyici mi konuşsam yoksa captain gibi yapıcı mı olsam. şimdi dün olan bi olay yeniden nasıl açıyım acaba. tekrar tekrar bişeyleri söyleyince kızıyo bende heyecanlanıyorum ya. mesaj atsam ne atsam üff

Bize göre kavgada söylenmez bi söz ama eşinin bu sözü anlamını idrak ederek söylediğini düşünmüyorum. Aklınca seni rahatlatıyor, lafın nereye gittiğini düşünememiş. Sen davranışlarını kontrol et, yanlış bi davranışı yoksa çok kafaya takma
hay ben onun aklına aptal değil aslında çok çakal birisidir ama bazen ben bişeyleri bişeylere bağlıyorum. şok oluyo ya sen onu nerden bağladında bana söyledin şimdi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi falan filan amaaaan ya.

Selamlar.. Dün eşimle otururken iş yerinde ki birisiyle ilgili bir şey anlattı. Benimde pek hoşuma gitmedi. Napıyım işim bu kimseyle iletişim kurmadan yapamam ki dedi hem o bana bakmaz merak etme sen dedi.. Ya çıldırıcam bu laf ne şimdi altında milyon tane şey barındırıyor. Resmen hem kendisini hem beni aşağılamış oldu. Gece geç oldugu için tartışmadım ama ne demek şimdi bu dedim. sonrada uyuduk ama aklımdan çıkmıyor.
Demek ki baksa olacak.

Eski sevgilim geldi aklıma. Ben biraz kıskanç biriyim biraz sorgulardm bende iş yeri konusu açılırsa birgün bana niye bu kadar takılıyorsun yapacak olsam yaptım diye söylerim dedi son cümlesi oldu tabi. Ne demek yaparsam söylerim? Yapmam etmem bana güven demiyorda o bana bakmaz diyor İkiside aynı kapıya çıkan cümle. Güvenmedim siz bilirsiniz ama masum değil böylesi şeyler

Kova burcumu eşiniz? Çok akıllıca değil ama benim de kurabileceğim tarz bir cümle. Olaylara fazla realist yaklaşmaktan.

Erkekler bizler gibi değil dümdüz varlık dümdüz ağızlarından cıkan bir seyin bile anlamını bilmezler o derece dümdüz.

Fakat eşinizin kurduğu bu cümle çok rencide edici bariz. “Bu bana bakmaz” yani biraz da ucu size dokunuyor. “Bu bana bakmaz hatuna bak heeeyt güzel ne yapsın” çirkini der gibi.
Siz nasıl baktınız mesela? nasıl bir görünüşünüz var mesela? dokunuyor. Çok aşağılayıcı geldi.
Hiç karşınıza alıp güzelce konuşmayın anlamazlar. Bence bir güzel laf sokun “harbi bende nasıl baktıysam kadın niye baksın sana” diyin.

Demek ki baksa olacak.
:sinirli:

😡 çok sinirlendim. Ben olsam “Bakmaz tabii kız enayi mi senin gibi göbekli kepçe kulaklı ayda 3 bin -ne kazanıyorsa artık- kazanan herife baksın. Benim gibi saf bakar sadece sana kafama s.çayım” derdim.

Bana dert olacağına ona olsun
işte aynen aslında çirkinde değil. niye bakmasınki o kız diye de sinir oldum hahah.
Eski sevgilim geldi aklıma. Ben biraz kıskanç biriyim biraz sorgulardm bende iş yeri konusu açılırsa birgün bana niye bu kadar takılıyorsun yapacak olsam yaptım diye söylerim dedi son cümlesi oldu tabi. Ne demek yaparsam söylerim? Yapmam etmem bana güven demiyorda o bana bakmaz diyor İkiside aynı kapıya çıkan cümle. Güvenmedim siz bilirsiniz ama masum değil böylesi şeyler
Bence de çok kaba bir cümle. bende güvenmiyorum ama eğer bu işlere girişirsem kendimden ödün vericem enerjimi alıcak yani.. saçma sapan şeyler ya. çok sinirliyim gerçekten.

Kova burcumu eşiniz? Çok akıllıca değil ama benim de kurabileceğim tarz bir cümle. Olaylara fazla realist yaklaşmaktan.
hayır koç :)

Erkekler bizler gibi değil dümdüz varlık dümdüz ağızlarından cıkan bir seyin bile anlamını bilmezler o derece dümdüz.

Fakat eşinizin kurduğu bu cümle çok rencide edici bariz. “Bu bana bakmaz” yani biraz da ucu size dokunuyor. “Bu bana bakmaz hatuna bak heeeyt güzel ne yapsın” çirkini der gibi.
Siz nasıl baktınız mesela? nasıl bir görünüşünüz var mesela? dokunuyor. Çok aşağılayıcı geldi.
Hiç karşınıza alıp güzelce konuşmayın anlamazlar. Bence bir güzel laf sokun “harbi bende nasıl baktıysam kadın niye baksın sana” diyin.
kesinlikle bu seferde gaza gelip kadını ayarlamaya çalışırsa . hani bakmazdı der gibi.. bilmiyorum hassas bir konu.
Seninle olmaktan utanmalı mıyım diye sorayım.

Düz mantık bir adam.Bazen erkekler derdini anlatmaya çalışırken iyice ellerine yüzlerine bulastiriyorlar.Kendini kaf dağında görmemesi de güzel bence 😃bazı erkekler gibi bütün kadınları kendilerine aşık edecek kapasitede görmüyor en azından 🤭

kesinlikle bu seferde gaza gelip kadını ayarlamaya çalışırsa . hani bakmazdı der gibi.. bilmiyorum hassas bir konu.
Seninle olmaktan utanmalı mıyım diye sorayım.
Sormalısınız yoksa anlamaz. Sorun ki gömün ki aklı başına gelsin eşinizin.

Back
X