• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

Aklınca sizi rahatlatmaya calısmıs. Yani endişelencek kıskancak bişi yok demek istemiş. Üstünde durmayın böyle şeyler için huzurunuzu bozmayın
Böyle şeylere çok takılıp canınızı sıkmayın bence. Erkekler çok düşünerek konuşmuyor. Galiba biz fazla dallandırıp budaklandiriyoruz. Üzmeyin kendinizi.
Olumlu yorumlar fakat burada ki konuları da biliyoruz neler neler var..böyle şüphe ile açılan bazı konuların devamı hoş olmuyor

Esiniz patavatsizlik etmis sizede ayip etmis tabiki. ne demek o kiz bana bakmaz merak etme! keske hic yorum yapmasaymis ilginc .:işsiz:

Olumlu yorumlar fakat burada ki konuları da biliyoruz neler neler var..böyle şüphe ile açılan bazı konuların devamı hoş olmuyor
Tamam haklisiniz ama burada gördüğünüz olumsuzlukların yanında dışarıda buraya hiç yansımayan olaylar var olumsuz olmayan. Iyi düşünün iyi olsun. Bence olumsuzu cekmeyin kendinize

Selamlar.. Dün eşimle otururken iş yerinde ki birisiyle ilgili bir şey anlattı. Benimde pek hoşuma gitmedi. Napıyım işim bu kimseyle iletişim kurmadan yapamam ki dedi hem o bana bakmaz merak etme sen dedi.. Ya çıldırıcam bu laf ne şimdi altında milyon tane şey barındırıyor. Resmen hem kendisini hem beni aşağılamış oldu. Gece geç oldugu için tartışmadım ama ne demek şimdi bu dedim. sonrada uyuduk ama aklımdan çıkmıyor.
Ay en azondan ne oldugunu biliyo bosver 😂😂

Kendimi beğenmemekle değil evliliğin kendisiyle ilgili düşüncelerimdi. Tutsak olduk yani. Çok heyecanlı birisi keşke biraz daha rahat yaşayabilseydi. diye düşündüm ve bunların farkında olmayışı yüzünden acıdım. 28 yaşında çok dolu serseri bi hayatı vardı. hala istiyorum ki eğlensin çünkü ben onun enerjisine yetişemiyorum. bunlar başka konular tabi. Psikolojiden girince durduramadım kendimi :)
Sizde bir tuhafsınız, adama acımak, tutsak oldu diye düşünmek. Salın madem adamı, işyerindeki kadınlarla diyaloğunu falan sorgulayıp durmayın.

Esiniz patavatsizlik etmis sizede ayip etmis tabiki. ne demek o kiz bana bakmaz merak etme! keske hic yorum yapmasaymis ilginc .:işsiz:
öyle
Tamam haklisiniz ama burada gördüğünüz olumsuzlukların yanında dışarıda buraya hiç yansımayan olaylar var olumsuz olmayan. Iyi düşünün iyi olsun. Bence olumsuzu cekmeyin kendinize
evet irdeleyipte aklına iyice sokmak istemiyorum
Ay en azondan ne oldugunu biliyo bosver 😂😂
peki ya ben :(
Sizde bir tuhafsınız, adama acımak, tutsak oldu diye düşünmek. Salın madem adamı, işyerindeki kadınlarla diyaloğunu falan sorgulayıp durmayın.
bende öyle hissediyorum evlilik çok başka bi dünyaymış. hiç doğal gelmedi bana nedense.

öyle

evet irdeleyipte aklına iyice sokmak istemiyorum

peki ya ben :KK43:

bende öyle hissediyorum evlilik çok başka bi dünyaymış. hiç doğal gelmedi bana nedense.
Evlilik mi doğal gelmedi size? Ya aslında her evliliğin kendi içerisinde bir dinamiği var. Oyle bir kalıbı yok. Özgürlüğünü kısıtlandığınızi düşünüyorsanız biraz daha ozgur birakin.

O kız bana bakmaz işte çünkü çok güzel veya çok seksi veya çok parası olana bakar gibi anlamları var, e peki bir gün çıtayı düşürüp bakarsa ne olacak, seninkinin salyaları akacak gibi duruyor

Deseydin ya aynen hayatım kendini birşey sanma sana benden başkası bakmazdı baksana saçların ağardı gözaltların çöktü artık kendine macera arama benden de olursun sonra:KK69:

şuanki işyerindeki kadın evli değil genç. evet dürüsttür zaten ama ne olabilir ki bende olmayan! :)
Ben ona bakmam dememis valla ben pek iyi dusunemedim.. kadini iyi taniyor kadinin nasil birini aradigini biliyor demek ki diyecegim ama beynine kurt dusurmus olurum bosver konusu acilinca sorarsin :)

belki de hiç farkında değil söylediği şeyin nerelere gidebileceğinin, seni rahatlatmak için söylemiş ama çok saçma ve sinir bozucu.

Ortada bişey yok boşuna kızma. Erkekler bizim gibi düşünemez ki,, bu lafı dedim karım yanlış anlar demez. Ben onun içini rahatlattım diye düşünür hatta.

Çok sinir bozucu bir cümle ben direk acaba aklından ne geçtide bu kız için sonuçta bu kanaate vardı derim

E vli oldugunu bildiginden bakmıyor olmasin.Siz niye asagılaniyosunuz ki bu lafla.

Back
X