• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmıyor:(

busra06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
224
98
123
kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum:18::18: beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa :2::2:

Çok şaşırdım.. Normalde aman dikkat sadece ben göreyim kimse görmesin derler.. Çok çağdaşım ben diyenlerden mi sevgiliniz??

karnıda pek genişmiş gercekten sasırtıcı ben az bişey acılsa hemen homurdanmaya baslar cok kısa etek sevmez :44: uzaylımı ne bu :1:

biz türk kızları hep sahiplenme gördüğümüz için buna alışığınız ve kıskanç erkek severiz... babamız bizi kıskanır gözünden saknır abimiz kıskanır hatta kuzenimiz bile kendini abi yerine koyup kıskanır..ve böyle büyüdüğümüz içinde sevgilimizden aynısını bekleriz... seni çok iyi anlıyorum..çnkü psikopatça olmadığı takdirde kıskanılmak iok güzel bir şey... erkek arkadaşınıza çok şaşırdım...şahsen ben rahatsız olurdum yerinizde olsaydım

kıskanmıyor bende anlam veremıyorum bu konuyu gündeme getirincede napayım büşra huzurumuzu mu kacırayım diyor..yanı kapat diycegıne... cok zoruma gidiyo:((

kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum:18::18: beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa :2::2:

Frikik harika mı dedi???:53:
Ayol kıyafetten kıskanan adamdan hiç hoşlanmam ama seninki teşhir seviyor sanırım.
Biraz garip bir tip!:ssz:

yani ben ılk defa karşılastıgım ıcın belkıde tamam karısmasın kıyafetıme bende ısterım ama gogus olayına ohaa dedım ıcımden ...

hani benim eşimde rahattır ama seninkine şaşırdım..gidip kocamı öpeyim bare... bnde kıskanmadığını düşünüyordumda meğerse kıskanılıyormuşum şimdi anladım:)

Ayol kıyafetten kıskanan adamdan hiç hoşlanmam ama seninki teşhir seviyor sanırım.

teşhir sevviyo olabılır haklısın ama sahiplenilmiyorum hissi oluşuyo bende

tatlım kıskanılmak guzel bence abartı olmadıktan sonra ...

aman ne guzel işte yaaaa kısıtlasa inan bunalırdın!!
ama frikik falan deyıp göğsünü kapatmana gerek yok demesi de tuhaf yani
her şeyin ortası sanırım

bende ona takıldım. woww firikik harika ne demek anlayamadım açıkçası ?
anormal bir durum gerçekten

Ya da icten kiskanclikta oluyor ama belli etmek istemiyor kiskanc degilim ben havalarinda olabilir.erkekler evlendikten sonra gercek yuzlerini gosterirler.

aman ne guzel işte yaaaa kısıtlasa inan bunalırdın!!
ama frikik falan deyıp göğsünü kapatmana gerek yok demesi de tuhaf yani
her şeyin ortası sanırım

uffff çok garıp bişe yaa bakalım daha neler görücezz :5:

Back
X