• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmıyor:(

ileride beter olmasın bu genişlik olayı. dunyanın çivisi cıkmıs; neler neler okudum bu tarz seyler hakkında.

Frikik harika??:53:
Tahrik mi oluyor acaba anlayamadım. Çok tuhafmış erkek arkadaşınız.:44:

Her erkek kıskanır diye bir şey yoktur belki ama verdiği tepki çok orjinal frikik harika falan hadi diyelim dekolteni beğendi ama toplum içinde bu tepki çok yanlış...

Şu an erkek arkadaşımı düşündüm de azcık eğildiğinde yakam açılsa bu ne biçim bişi bi daha giyme falan direkt tepki verir seninki değişik olmuş..

Kıskançlığın çoğuda kötü ama bu da kötü ya ,,ne bilim tuhaf geldi bana

Elbette seven her erkek kıskanç olmak zorunda diye bir kanun yok. Ama sizin durumunuz gerçekten oldukça ilginç olmuş bence. En azından frikik verdiğinizde diğer erkeklerin görmesinden rahatsız olması gerekir bence. Bunun cahillikle okumuşlukla alakası yok. Ben ve sevgilim de çok iyi bir üniversitede öğrenciyiz mezun olacağız seneye ama yani böyle bir durum olsa o da kıskanır beni. Bence iyi düşünün. Veya konuşun sevgilinizle en doğrusu bu.

kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum:18::18: beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa :2::2:

Benim eşimde tam tersi çok kıskanç geçen sene perdenin güneşliğini bile açmama kızardı. Birde baktım kendisi kızlarla şakalaşıyor üstüne gittim, üzüldüm, karalar bağladım resmen. sonra "sallama" dediler bende öyle yaptım umursamadım onu, hep güldüm bir keyif bir keyif bu sefer gıcık oldu o meraktan peşimde dolandı durdu :42:

Ay kızlar kusura bakmayın da ne teşhirciliği ya.Allahım aklınız fikriniz nerelerde sizin? Gençsiniz bide çağdaş düşünceli olursunuz diye bekliyorum saçma saçma yorumlar yapılmış kriz geçircem ya!!

Arkadaşım sen niye memnun değilsin bundan? Benimkiyle değiştirelim istiyosan kıskanılmaktan intiharın eşiğine gelirsin.Ayrıca seni beğendiği için oo güzel frikik diye takılıyodur.Ne var bunda? Cinsel bişeyleri konuşurken aranızda espriye vurmaz mısınız? Seni isticeklermiş aranız ciddiymiş o yüzden soruyorum bunu:26:

Allahım bir gün bende der miyim acaba sevgilim beni kıskanmıyo diye.Valla bulunmaz hint kumaşı.Bundan yakıncağına öp de başının üstüne koy.Ne kıskançlar var zindan ediyo insana hayatı.Benim erkek arkadaşım bana oje bile sürdürtmez,tırnak uzattırmaz,makyajıma karışır.Kıyafet olayına girmiyorum bile yani öyle diyim:25:

Ay kızlar kusura bakmayın da ne teşhirciliği ya.Allahım aklınız fikriniz nerelerde sizin? Gençsiniz bide çağdaş düşünceli olursunuz diye bekliyorum saçma saçma yorumlar yapılmış kriz geçircem ya!!

Arkadaşım sen niye memnun değilsin bundan? Benimkiyle değiştirelim istiyosan kıskanılmaktan intiharın eşiğine gelirsin.Ayrıca seni beğendiği için oo güzel frikik diye takılıyodur.Ne var bunda? Cinsel bişeyleri konuşurken aranızda espriye vurmaz mısınız? Seni isticeklermiş aranız ciddiymiş o yüzden soruyorum bunu:26:

Allahım bir gün bende der miyim acaba sevgilim beni kıskanmıyo diye.Valla bulunmaz hint kumaşı.Bundan yakıncağına öp de başının üstüne koy.Ne kıskançlar var zindan ediyo insana hayatı.Benim erkek arkadaşım bana oje bile sürdürtmez,tırnak uzattırmaz,makyajıma karışır.Kıyafet olayına girmiyorum bile yani öyle diyim:25:

Çağdaş düşünceyle bu olayın alakasını kuramadım tam olarak? Etrafta başka insanlar varken bir yerleriniz açıldığında sevgilinizin oo ne güzel falan demesi sizin hoşunuza mı gider? Yani elbette kişiden kişiye göre düşünce tarzı değişebilir ama olayı çağdaş düşünceyle bağdaştırmışsınız cevap vermeden duramadım. Gencim, üniversite öğrencisiyim ve çağdaş görüşlüyüm. Fikrim de budur. Çoğu insana göre de değişmez bu fikir. Nitekim konuyu açan arkadaş da durumdan ciddi rahatsızlık duyduğunu belirtmiş.

Çağdaş düşünceyle bu olayın alakasını kuramadım tam olarak? Etrafta başka insanlar varken bir yerleriniz açıldığında sevgilinizin oo ne güzel falan demesi sizin hoşunuza mı gider? Yani elbette kişiden kişiye göre düşünce tarzı değişebilir ama olayı çağdaş düşünceyle bağdaştırmışsınız cevap vermeden duramadım. Gencim, üniversite öğrencisiyim ve çağdaş görüşlüyüm. Fikrim de budur. Çoğu insana göre de değişmez bu fikir. Nitekim konuyu açan arkadaş da durumdan ciddi rahatsızlık duyduğunu belirtmiş.

Ben bu konuya çağdaşlık olarak bakın demedim.Görüşler çok kapalı.Bu ne böyle teşhircilik bilmem ne diyenlerin görüşü bana çok saçma geldi.Ki ne üniversite öğrencileri var aramızda hala bağnaz.Bende üniversite öğrencisiyim.Ama bu olayda etraftan biri görmicek şekilde bunu söylediyse daha tatlı bile olur benim düşüncem.Kendi aralarındaki çekimden kaynaklıdır bu.Ben kendi ilişkimde bişeyden şikayetçi değilim bu konuda.Olsaydım evet hoşuma gitmiyo derdim.Ama şimdi sakıncağım bi durum yok.Ben sadece durumdan şikayetçi olan insana naçizane bi yorumda bulundum.

bence modern bır ınsan.. kıyafetı her erkek kıskanmaz zaten.. ama baska erkeklerın sana bakmasınıda kıskanmıyorsa bır garıplık var gercekten :)

Ben bu konuya çağdaşlık olarak bakın demedim.Görüşler çok kapalı.Bu ne böyle teşhircilik bilmem ne diyenlerin görüşü bana çok saçma geldi.Ki ne üniversite öğrencileri var aramızda hala bağnaz.Bende üniversite öğrencisiyim.Ama bu olayda etraftan biri görmicek şekilde bunu söylediyse daha tatlı bile olur benim düşüncem.Kendi aralarındaki çekimden kaynaklıdır bu.Ben kendi ilişkimde bişeyden şikayetçi değilim bu konuda.Olsaydım evet hoşuma gitmiyo derdim.Ama şimdi sakıncağım bi durum yok.Ben sadece durumdan şikayetçi olan insana naçizane bi yorumda bulundum.

Hah tamam şimdi anlaştık benim dediğimde başkasının görmeyeceği şekildeyse bu şekilde şakalaşmakta sıkıntı yok. Hele uzun süreli ilişkilerde. Size katılıyorum bu konuda:) Ama arkadaş etrafta başkaları da varken ben rahatsız oldum düzeltmeye çalıştım o da "yoo düzeltme gayet güzel" dedi şeklinde bi şey yazmış o yüzden bu şekilde yorum yaptım. Yoksa haklısınız başkası görmüyorsa bu şekilde şakalardan rahatsız olmaya gerek yok bence de

Canım kıskanmayan erkekten hayır gelmez dinimiz de de bu böyledir..:20: Bu relax haller pek sağlıklı değil sizi rahatsız edecek şekilde kıskansın demiyoruz ama sahiplenmeli kendini belli etmeli yahu ..
Bazı adam tipi duymuştum hatununu giydirip kuşandırıp başkasına böyle hava atıp bakın ben buna sahibim deyip tatmin şekli böyle bişey değildir umarım..:26:

Son düzenleme:
Canım kıskanmayan erkekten hayır gelmez dinimiz de de bu böyledir..:20: Bu relax haller pek sağlıklı değil sizi rahatsız edecek şekilde kıskansın demiyoruz ama sahiplenmeli kendini belli etmeli yahu ..
Bazı adam tipi duymuştum hatununu giydirip kuşandırıp başkasına böyle hava atıp bakın ben buna sahibim deyip tatmin şekli böyle bişey değildir umarım..:26:

yapmayın arkadaşlar Allah aşkına ya..dinimizdeki herşeye sonsuz saygılıyım ama sizde çok iyi biliyorsunuz çevrenizden muhakkak görmüş duymuş ya da şahit olmuşsunuzdur zira ben ve çevremdekiler çokca şahit olduk.adam nasıl kıskanıyor eşini deli gibi onu giyme bunu yapma bensiz oraya gidemezsin şunu yapamazsın yahu bu kadın senden önce ne yapıyordu ?? sonra bir bakıyorsun hooop adam saman altından neler neler..bi bakıyosun dini nikah kıymış çağlar öncesinin poligamisine geri dönülmüş.ee dinimizde kıskanmayan erkekten hayır gelmiyordu hani ? şimdi diyeceksinizki her kıskanan böyle mi yapıyor tabiki hayır, e o zaman her kıskanmayanda hayırsız diyerek teziniz çürütülür.

bence kıskanması gereken pek durum olmadığı için bu kadar rahattır.yani mesela mini şort görüyo sana alalım bunu diyo ama zaten sen ben bu kadar giyemem diye almıyosun.sevgilin de seni tanıdığı için bu kadar rahat davranıyodur yani zaten onu alıp giyinmeyeceğini biliyodur.frikik konusu da çok abes gelmedi bana yani o olay olduğunda yanınızda başkaları yoksa sadece 2niz yemek yiyosanız öyle espri gibi bişey yapmıştır.yani yanınızda kimse olmadığı için kıskanacağı da kimse yoktur diye bişey dememiştir frikiğe diye düşündüm ben :26:

nası yaaaa enteresan vala sasırdımmm......hıc kıskanmamak da normal degıldır bence

o ne yaa o kdr da deıl azda olsa kıskanmalı benım sevgılım ben kapalı olmama ragmenn şık bıse gıymemı hıcccc ıstemezz bole dıkkat cekıcı dar ve rengarenkk hayatta ızn vermıo ya... sade gosterıssızz ve rengı bole goze batmıcak seyler ıstıo ama kendısıyle bırlıkteyken ızn verıo her turlu bu soledıklerı kendısı yanımda yokken gıymemı ıstedıgı seyler ama sorun etmıorm ben alısıgm yanıı bende kıskanıorm onu sonucta anlasıoruz bu konuda :D:D cnm bence senınkı sana cok guvenıo gerckten bıde guvenen ınsan kıskanmaz o bılıokı bı erkek sana baksa sen yuz vermıceksın o yuzden rahat olbılır ben mesela sevgılıme baska kızlar baksn sorun etmıyorum yakısıklı kendısı Allah var :D benm ıcn onemlı olan onun hıcbı kıza bakmaması.. senınkı baska erkeklern sana bkmasını kıskanmıo cnku nasıl olsa sen bakmıcaksın bunu cok ıı bılıo ama senın bakacaggını dusunse o zaman gor bak nasl kıskanıo :D:D

yapmayın arkadaşlar Allah aşkına ya..dinimizdeki herşeye sonsuz saygılıyım ama sizde çok iyi biliyorsunuz çevrenizden muhakkak görmüş duymuş ya da şahit olmuşsunuzdur zira ben ve çevremdekiler çokca şahit olduk.adam nasıl kıskanıyor eşini deli gibi onu giyme bunu yapma bensiz oraya gidemezsin şunu yapamazsın yahu bu kadın senden önce ne yapıyordu ?? sonra bir bakıyorsun hooop adam saman altından neler neler..bi bakıyosun dini nikah kıymış çağlar öncesinin poligamisine geri dönülmüş.ee dinimizde kıskanmayan erkekten hayır gelmiyordu hani ? şimdi diyeceksinizki her kıskanan böyle mi yapıyor tabiki hayır, e o zaman her kıskanmayanda hayırsız diyerek teziniz çürütülür.

sevgili ruzzgar ben sizi rahatsız edecek şekilde kıskanması da doğru değil diye belirttim yazımda ,öyle ortayada bırakmasın yani kadınlar sahiplenilmek azcıkta olsa kıskanılmak isterler bu gururunu okşar kadının bundan zarar gelmez çokta tatlıdır..:6:

karnıda pek genişmiş gercekten sasırtıcı ben az bişey acılsa hemen homurdanmaya baslar cok kısa etek sevmez :44: uzaylımı ne bu :1:

Gece gece beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) kıskanmayan erkek arkadaş mı olur yaa benim sözlüm kız arkadaslarımdan bıle kıskanır.eskıden cok beterdı bakkala gıtsem olay olurdu sımdı baya yol kat ettı gene. Dısarı cıkarım kız arkadaslarımle gezerım nereye gıdıyosun kımler var erken don falan. normal erkek arkadasım bıle yok olsa demekkı nolacak krıze gırer.

Son düzenleme:
bidaha konusmayı denıycem ..zaten aklımdan garıp garıp kıskandırmak ıcın planlar gecıyo:5:

aynen bende bunu diyecektım ama yanlış algılarısn dıye söylemedım sohbetı okumaya devm eddıkce fikrini gördüm birini ayarla arkdslarından onun tanımadıgı birini onun yanında sana ıltıfat edmesıını sağla senın ne kadar gzl bi fiziğe sahip oldugundan felan konustur
yha bikini ile gezsen de garip karsılaamz heralde bu :S

sevgili ruzzgar ben sizi rahatsız edecek şekilde kıskanması da doğru değil diye belirttim yazımda ,öyle ortayada bırakmasın yani kadınlar sahiplenilmek azcıkta olsa kıskanılmak isterler bu gururunu okşar kadının bundan zarar gelmez çokta tatlıdır..:6:

tabiki tabiki o taraftan hemfikiriz, ben hayır gelmez boyutu için konuştum

Back
X