• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmıyorum imreniyorum:(

Bu hayatta neyi çok istiyorsan o senin "imtihanındır" imtihan dünyası sabret be canım...Belki de öyle insanlar vardır ki,senin hayatına imreniyorlardır he??

Bana kim nazar değdirdiyse bir adım öne çıksan!!! :KK62:
Güzellerin kaderi olmaz o yüzdendir bacım. :KK43:
Ayy yazdığım bu cümle şakaydı bacılar. Kimse ciddiye almasın lütfen. Oturur ağlarım. Ben ''Allah çirkin şansı versin şekerim''ci kızlardan değiliiiiim!!!

Hayatta hicbir sey bana gökten direk inmedi arkadasim,öyleki sofradaki tuzu istesem kimse duymuyor beni bir kac kez tekrarlamam gerekiyor silik ve sesiz oldugumdan degil her soyledigimi duyan insanlar talepleri mi duymazlar önceleri takilirdim ama şimdi ne diyorum biliyormusun elinde sonunda sofradaki tuz dahil hersey istedigim gibi oluyor demek ki benim imtihanimda bu tirnaklarimla kaziya kaziya ulasmaliyim bir seylere..sanada tavsiyem sabirli ol mutlaka bir gun olacak dilediklerin..

Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan be:KK43: vallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül :KK43:
Belki o kici kirik adami yola getirmekle ugrastigin zamanda sevecegin adami sana deger verecek adami tanima sansini da kaybediyorsundur. Yani kadere sormadan önce kendine sor. Ben bu kadar mutsuzsam bu adamla isim ne diye.

Burada evlendigine bin pisman olan, hamileyken siddet goren, aldatildigini ogrenen onlarca konu okuyoruz. O yuzden kimsenin hayatini imrenmeye gerek yok. Her sey fotolarda bir gulucuge bakar.

Bazı mutsuzluk lar insanın elinde değildir ama bazıları kendi elindedir..

Konu aşk ve evlilik ise biraz evlilik öncesiiyi ggözlem biraz da sansdir. Aşk ve mantik (tabiri caizse ruh ikizi) ikisini bir arada yakalayan insanlar cook nadirdir.

Ben evliliği den memnun olmama rağmen savaş vermek zorunda kaldığım o kadar çok dış etken var ki..Hemde hiçbiri elimde değil sadece elimden geldiği ile yetinmek zorundayım. .

Ben dertsizim diyen bir kul bana samimiyet ten uzak geliyor çünkü hayatı boyunca herkes mutlaka birseyler yaşıyor. Derdim yok diyenlerin içine girince aslında içinde neler barindirdiklarina bizzat çok kez şahit oldum..

Madem konu aşk ondan örnek vereyim..40 yaşlarında bir çift var.Ve ben kucuklugun den beri hep imrenirdim hele ki erkek olan kadına başka fedakârdduygulu bir dediğini ikiletmeyrn biri idi.Ancak şu son yıllarda aslında daha önce de iç iceydik ama daha da içlerine girince nasılda yanilmisim kendi gözlerime görmesrm kendi kulaklarımda duymasan kimse inan dir amazdi beni onların ilişkilerinin altında hiç tahmin bile edemeyeceğim şeyler oldugunu(aldatma yok arkadaslar)öğün bana ders oldu ve sonrasında başka insanlarda gorduklerim sahte mutluluklar o kadar çok ki maalesef günümüzde. .

Mahjo sen şu anda mutlu değilsen sakin evlenince acaba diye düşünme!

Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan be:KK43: vallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül :KK43:

Bni anlatmissin cnm sen.ama eski bni.sabirli ol allahtan hayirlisini iste.hersey nasip gec olunca daha guzel oluyo.hemen isyana baglama.bnmde hic biseyi elde etmem olay omadi hatalar yalanlar neler neler.simdide cocuk istiyoruz oda kolay olmuyo.sinav dunyasi.sabir ve dua ile....

Disaridan her sey gorundugu gibi olmayabilir.
Herkesin hayati da sizin tahmin ettiginiz gibi olmayabilir.
Umarim dilediklerinize sizde kavusursunuz.

ah yavrum... herkesin bir derdi var inan... sen dısardan öyle sorunsuz görüyorsun.. belki onlar da senin için bu kız ne kadar sanslı derdi yok diyordur sana imreniyordur.

Herkesin bir hayat mücalesi var.Kimsenin çok mutlu olduguna inanmıyorum.Günümüzde çok mutluluk diye bir kavramında olduguna inanmıyorum.Herşey o kadar çok tüketiliyor ki hiç bir şeyin önemi kalmamakta.

Evet birlikte alışverîşe gidiyoruz, yemek yîyoruz. Tv seyrediyoruz , hatta çatır çatır kavga ediyoruz, ay sonu geliyor kira, su aidat, taksitler ohhh bir sürü ne yapsak borç mu bulsak, kredi mi çeksek yok borca girmeyelim idare edelim, bekarken bunların hiçbirini dert etmedim, bilmem bile ne kadar geliyordu, bekarlığın tadını çıkar herşey bir süreç ama evlilik amaç olmasın hayatınızda, sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarın yoksa bir ömür mutsuz olursunuz.

Şu anda çocuğun yok ama evliyim, sevdiğime kavuştum. Bu kız da mutlu hemen sevdiğine kavuşmuş diye düşünenlere sesleniyorum:
Kavuşayım diye 5 sene bekledim, kavuşabilmek için kayınvalide ile oturmayı kabul ettim, askerliğini yapmamış,birikimi yok diye tereddüt etmedim. Hiç tanımadığım, kimsemin olmadığı bir şehre geldim. Ailem eşimin işi ve şehrin uzaklığından dolayı istemedi ve çok tartıştık.
Yaşım 29. Eşim hala askere gidecek, kayınvalidemlerin evi bitip gidince evimizi ancak döşeyeceğiz. Şimdi birileri bizim tatildeki fotoğraflarımıza bakıp "vay be ne mutlular" diyorsa bu anlık mutluklara ulaşmak için çoğu insanın göze almayacağı şeyleri göze aldığımı bilsinler istedim.
edit= bu ilişkimden önce nişanlı olduğumu, dengesiz bir adamın tartaklamalarına rağmen sırf doktor olacak diye ailemin ayrılmama müsade etmediğini ve ayrılmak için 1 sene kıvrandığımı söylememişim.

Ben de bazen imreniyorum ama öyle olmak için daha zaman var demekki diyorum :)

Huuu komsuu emek olmadan ekmek olmuyor

Back
X