• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Kışkırtıcı gecelikler

9a44ae27-aebd-4fbe-95d0-8b810ac2a2c7.jpg

bu qecelikten benim varrr delikafadulden
evlenirken qelinliğimin içinde qiymek için aldırmıştım kaynanamlara kaydirigubbakcemile3
şimdi hamileyim ama çok fazla qöbüşüm olmadığı için hala qiyiyorumm
çok qüzel duruo kaydirigubbakcemile3

valla bende en cok bu beyazı begenmiştim ama sen gelinligin içine demişsin gelinligin içine gecelik giyildigini ilk kez duydum hani sonra giyersinde rahat ettinmi peki
ayrıca göbiş olsada tatlı durur ya

valla bende en cok bu beyazı begenmiştim ama sen gelinligin içine demişsin gelinligin içine gecelik giyildigini ilk kez duydum hani sonra giyersinde rahat ettinmi peki
ayrıca göbiş olsada tatlı durur ya

evet rahat ettim canım zaten çok hafif bi qecelik üstünde olduğunu anlamıosun bile :emir_bebek:
şimdi qöğüs kısmından birazcık dar oluyo ama yinede rahatım qöbüşümüde kamufle edio zaten kaydirigubbakcemile3

nasılda tanıyosun beni. bu aralar kabak çkirdeğini bıraktım eski formumda değilim. sebebi sensin ne vardı kilo yapıyo demeseydinmafoldumben

yooo hastalık deil şahsen ihtiyaç duymuorum kaydirigubbakcemile3 masallah sende ilk mesajın buraya damlamıssın hemen

You_know acaba diyorum yine erkek mi avladın pek bi şüpheli CADIARZU

bebeem koku geldi burnuma ama araştırmalara gecmedim daaa bakalım bilmiyorumkismile kııız sende bana benzedin körle yatan şaşı kalkarkaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

valla eger öyleyse hemen beni buluolar ya cekiorum :kedi:
nisancım valla cok hos öyle olanlardanda ekleyecektimde garip insan cok burada biri cıkar laf söyler die eklemedim hayırlı olsun şimddien

:kedi:
iş yerinde az daha yakalanıyordum akannehir

bende morluyu beğendim :utangac:

valla eger öyleyse hemen beni buluolar ya cekiorum :kedi:
nisancım valla cok hos öyle olanlardanda ekleyecektimde garip insan cok burada biri cıkar laf söyler die eklemedim hayırlı olsun şimddien

aman bosversene dilekcim garip insan her yerde var kaydirigubbakcemile2

aa sende dilek dedin ya herkes biliii adımı ya :kedi:eyvahedigeldismile
evet valla şeker bana evliyken eski sevgilini anıosun dedi biri ogunden beri korkar oldum su hediye topiğine yazmıstım eski sevgilim sunu aldı fln die öle dediler ayy bende bakimde güzel bişiler ekliyim bugunde

Back
X