- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
-
ben bişey sormak istiyorum. 86 yla hamile kaldım demişsiniz, hamile kalmanız zor mu oldu, veya zaman aldı mı?Slm kızçeler26 yaşında 2 çocuk annesiyim.1.55 boya 90 kilo şokşokşok Tabi bunda 6 ay önce doğum yapmamın etkiside var.bebişim 52 gün küvezde kaldı ve o süre zarfında ben tam 4 kilo aldım zira 86 la hamile kalmış 86 la doğum yapmıştım 6.5 aylık.Millet gider mersine ben gittim tersine anlıyacağınız üzüntüden millet zayıflar bnde kilo aldım Amma ve lakin gelin görün kiiii 2 gün evel zayıflamaya karar verdiim.Veeee bana eşlik edecek tombik ama zayıflamak isteyen arkadaşlar arıyorm gün gün aktivitelerimizi yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşıp gaza gelebiliriz diye düşündüm ne dersiniz?Bu arada uyguladığım herhangi bir diyet listem yok yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum akşam 6 dan snra ağzımada sudan başka bişeyi sürmüyorum,ekmek derseniz kahvaltıda dahi yemiyorum.2 çocukla spor zor olsada evde kendi çapımda leslie yapıyorm henüz 1 miles ile başladım ve ardından mezdeke oynuyoruuuum:)))Yokmu bana yoldaş olacak arkidişler bu arada yeni üyeyim ve ilk konum umarım doğru yere konu açmışımdır:))
Hayırlı olsun daha çok gençsin inşallah kısa sürede verirsin kilolarını gençliğinin tadını çıkarırsın başarılar diliyorumSlm kızçeler26 yaşında 2 çocuk annesiyim.1.55 boya 90 kilo şokşokşok Tabi bunda 6 ay önce doğum yapmamın etkiside var.bebişim 52 gün küvezde kaldı ve o süre zarfında ben tam 4 kilo aldım zira 86 la hamile kalmış 86 la doğum yapmıştım 6.5 aylık.Millet gider mersine ben gittim tersine anlıyacağınız üzüntüden millet zayıflar bnde kilo aldım Amma ve lakin gelin görün kiiii 2 gün evel zayıflamaya karar verdiim.Veeee bana eşlik edecek tombik ama zayıflamak isteyen arkadaşlar arıyorm gün gün aktivitelerimizi yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşıp gaza gelebiliriz diye düşündüm ne dersiniz?Bu arada uyguladığım herhangi bir diyet listem yok yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum akşam 6 dan snra ağzımada sudan başka bişeyi sürmüyorum,ekmek derseniz kahvaltıda dahi yemiyorum.2 çocukla spor zor olsada evde kendi çapımda leslie yapıyorm henüz 1 miles ile başladım ve ardından mezdeke oynuyoruuuum:)))Yokmu bana yoldaş olacak arkidişler bu arada yeni üyeyim ve ilk konum umarım doğru yere konu açmışımdır:))
Neden olmasın istesen yapabilirsintşkr ederim ewet daha çok gencim fakat kilolar oldukça büyük gösteriyor tahmin edersiniz ki d0n hesapladım ideal kilom 48 miş içimden tekrar bir insan çıkacak nuciize gibi geliyor ama mucizeleri severim
Sanırım sizinde var bir kilo verme gayretiniz ne kadar oldu başlayalı sonuç nedir neler yapıyorsunuz bnmle biraz paylaşabilirmisin belki banada yardımcı olursun:)Neden olmasın istesen yapabilirsin
Şu an 57.6 kiloyum hedefim şimdilik 50 bebeğimi emzirdiğim için pek diyet yapamıyorum şekerli gıdalar tüketmiyorum yürüyüş ve bol su şimdilik bu kadar umarım başarılı oluruzU
Sanırım sizinde var bir kilo verme gayretiniz ne kadar oldu başlayalı sonuç nedir neler yapıyorsunuz bnmle biraz paylaşabilirmisin belki banada yardımcı olursun:)
Yapabilirsin giyeceğin kıyafetleri pantolonları düşün çıtır bir anne olursun inşallah merak etme bebişin seninle gurur duyacak o Zamansenin kilo dediğin rakama şuan ulaşabilmek için neler vermezdim ahh ahhİnşallah hedefine ulaşırsın cnm bnde bir hırsla başladım bakalım gayette motiveyim şuan inşallah hepimizin gönlüne göre olur:) bnmde bugün 3.günüm az evel tartıldım 88.3 dedi tartıcımm:) Bi yandan da hızlı verirsem geri alırım diye korkuyorm her sabah değişik spor yapıyorum hatta sabahta denmez vakit bulunca bebekden dolayı:) Bu gün de cardio egzersizi buldum netten ve onu yaptım inşallah emeklerimiz boşa gitmezzz:) Kış kış kilolar kış kııııııış
İnşallh en kısa zamanda giymek nasip olur aklına getir hatta ve hatta al onu bazadan gözünün önünde olsun unutma zayıf olmak senin de hakkınAyyyy kıyafet dedin yarama bastın vallahi2008 yılında aldığım bir kot pantolonum var bazanın altında 1 kere bile giymek nasip olmadı bide deneyerek almıştım düşün 1hafta sonra pantolon olmadı o gün bu gündür saklıyorum pantolonu zannedersem kot bedenine göre 32 beden(34 bedende olabilir :S ) wuhuuuuu Eweeeeeet eweeeeet giyebilirimmm BAŞARABİLİRİİİİİİİİİİM :)
Bebiş kaç aylıkEwet doğru diyosun ne işi var onun baza altında artık gün yüzüne çıkmasının bncede tam vaktii :)
Allh bağışlasın benimki de 13 oldu bak ne güzel erkenden karar vermişsin kilo vermeye ben doğum sonrası 75 tim Bebişim oldu 8 aylık kafaya dank etti de öyle kilo verdim bir ara dinlendim şimdi yine başladım merak etme veririz inşallh kaçamak yapmış olsak bile pes etme kış mevsimi senin sonuçta artı ilkbahar da var yaza çok var yavaş yavaş veririz inşallahBebişim erken doğdu6.5 aylık doğdu, normalde 6 ayı bitti fakat düzeltilmiş yaşı 4 aylık :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?