Kışkış kilolar kışkış:)))

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
35
Slm kızçeler26 yaşında 2 çocuk annesiyim.1.55 boya 90 kilo şokşokşok Tabi bunda 6 ay önce doğum yapmamın etkiside var.bebişim 52 gün küvezde kaldı ve o süre zarfında ben tam 4 kilo aldım zira 86 la hamile kalmış 86 la doğum yapmıştım 6.5 aylık.Millet gider mersine ben gittim tersine anlıyacağınız üzüntüden millet zayıflar bnde kilo aldım Amma ve lakin gelin görün kiiii 2 gün evel zayıflamaya karar verdiim.Veeee bana eşlik edecek tombik ama zayıflamak isteyen arkadaşlar arıyorm gün gün aktivitelerimizi yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşıp gaza gelebiliriz diye düşündüm ne dersiniz?Bu arada uyguladığım herhangi bir diyet listem yok yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum akşam 6 dan snra ağzımada sudan başka bişeyi sürmüyorum,ekmek derseniz kahvaltıda dahi yemiyorum.2 çocukla spor zor olsada evde kendi çapımda leslie yapıyorm henüz 1 miles ile başladım ve ardından mezdeke oynuyoruuuum:)))Yokmu bana yoldaş olacak arkidişler bu arada yeni üyeyim ve ilk konum umarım doğru yere konu açmışımdır:))

ben bişey sormak istiyorum. 86 yla hamile kaldım demişsiniz, hamile kalmanız zor mu oldu, veya zaman aldı mı?

Yeni konun hayırlı olsun umarım burda motive olup hızlıca verirsin kilolarını. Kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah

Hayırlı olsun daha çok gençsin inşallah kısa sürede verirsin kilolarını gençliğinin tadını çıkarırsın başarılar diliyorum

tşkr ederim ewet daha çok gencim fakat kilolar oldukça büyük gösteriyor tahmin edersiniz ki d0n hesapladım ideal kilom 48 miş içimden tekrar bir insan çıkacak nuciize gibi geliyor ama mucizeleri severim

Ş
U

Sanırım sizinde var bir kilo verme gayretiniz ne kadar oldu başlayalı sonuç nedir neler yapıyorsunuz bnmle biraz paylaşabilirmisin belki banada yardımcı olursun:)
Şu an 57.6 kiloyum hedefim şimdilik 50 bebeğimi emzirdiğim için pek diyet yapamıyorum şekerli gıdalar tüketmiyorum yürüyüş ve bol su şimdilik bu kadar umarım başarılı oluruz

senin kilo dediğin rakama şuan ulaşabilmek için neler vermezdim ahh ahh İnşallah hedefine ulaşırsın cnm bnde bir hırsla başladım bakalım gayette motiveyim şuan inşallah hepimizin gönlüne göre olur:) bnmde bugün 3.günüm az evel tartıldım 88.3 dedi tartıcımm:) Bi yandan da hızlı verirsem geri alırım diye korkuyorm her sabah değişik spor yapıyorum hatta sabahta denmez vakit bulunca bebekden dolayı:) Bu gün de cardio egzersizi buldum netten ve onu yaptım inşallah emeklerimiz boşa gitmezzz:) Kış kış kilolar kış kııııııış

Yapabilirsin giyeceğin kıyafetleri pantolonları düşün çıtır bir anne olursun inşallah merak etme bebişin seninle gurur duyacak o Zaman

Şu an kilo verme mevsimindeyiz yaz gelmeden istediğimiz kiloya ulaşmalıyız ertelememek lazım yaza doğru keşke dememek için
Çünkü o Zaman etekler tutuşuyor ama elden bir şey gelmiyor yine kilolu ve şişko kalıyoruz dışarı çıkmak istemiyoruz

Ayyyy kıyafet dedin yarama bastın vallahi 2008 yılında aldığım bir kot pantolonum var bazanın altında 1 kere bile giymek nasip olmadı bide deneyerek almıştım düşün 1hafta sonra pantolon olmadı o gün bu gündür saklıyorum pantolonu zannedersem kot bedenine göre 32 beden(34 bedende olabilir :S ) wuhuuuuu Eweeeeeet eweeeeet giyebilirimmm BAŞARABİLİRİİİİİİİİİİM :)

İnşallh en kısa zamanda giymek nasip olur aklına getir hatta ve hatta al onu bazadan gözünün önünde olsun unutma zayıf olmak senin de hakkın

Ewet doğru diyosun ne işi var onun baza altında artık gün yüzüne çıkmasının bncede tam vaktii :)

Bebişim erken doğdu 6.5 aylık doğdu, normalde 6 ayı bitti fakat düzeltilmiş yaşı 4 aylık :'(
Allh bağışlasın benimki de 13 oldu bak ne güzel erkenden karar vermişsin kilo vermeye ben doğum sonrası 75 tim Bebişim oldu 8 aylık kafaya dank etti de öyle kilo verdim bir ara dinlendim şimdi yine başladım merak etme veririz inşallh kaçamak yapmış olsak bile pes etme kış mevsimi senin sonuçta artı ilkbahar da var yaza çok var yavaş yavaş veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…