Kislandirma

Senin kendine ozguvenin yok. Sana bagiramaz. Buna musade etme. Calismak istiyorsan engelleyemez. Bu bosanmada kusur sayiliyor. Otur cocuklara bak diyecegine o cocuklar da onun. Ise gidiyorum diye aldatmayi biliyor ama. Sen cok sessiz kalmissin. O da tepene cikmis. Cocuklar kucuk mu bilmiyorum ama biraz buyuyunce krese verip ona bile sormadan ise gir. Sana bu pisligi yapani adam yerine koyup izin isteme bile. Bu senin hayatin. Cok tepene cikarmissin.
Rahatlik batiyormusmus. Evde cocuk bakmak rahatlikmiymis. Az yesin kendine bir hizmetci tutsun beyefendi.
Şuan ki düşüncem o şekilde Eylül ayında okul başlayınca çocukları krese verip çalışmak ama tek tepki veren o değil benim ailemde benim yanımda olmaz diyecekleri ilk ve tek şey acmisin aciktamisn

Açıkçası ben beni aldatan birini asla kıskandırmaya çalışmakla uğraşmazdım. İnsanın buna mecali bile olmaz, özellikle değmeyeceğini bildiği için. Ben kendi başıma güzel şeyler başarmaya çalışırdım, aklımı ve ilgimi daha yararlı ve güzel şeyler için kullanırdım. ve ne kadar pişman olursa olsun affedemezdim. Affetsem bile zaten bir ömür o his içimi kemirirdi. Öyle de yaşayamazdım. İnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olur..

Açıkçası ben beni aldatan birini asla kıskandırmaya çalışmakla uğraşmazdım. İnsanın buna mecali bile olmaz, özellikle değmeyeceğini bildiği için. Ben kendi başıma güzel şeyler başarmaya çalışırdım, aklımı ve ilgimi daha yararlı ve güzel şeyler için kullanırdım. ve ne kadar pişman olursa olsun affedemezdim. Affetsem bile zaten bir ömür o his içimi kemirirdi. Öyle de yaşayamazdım. İnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olur..
Teşekürler ben şuan o durumdayım affettim için kendimi yiyip duruyorum

Sen cok ezilmissin. Seni ezik goruyor. Bana muhtac nasilsa diye dusunuyor. Bu adam adam olmaz.
evet farkindayim ama şuan çaresizim oda affettim için bana dedi söz bosanirmisda ben rezil olurmusum bosanirsak çok düşünceli sağolsun dedi lafa bkarmisiniz

evet farkindayim ama şuan çaresizim oda affettim için bana dedi söz bosanirmisda ben rezil olurmusum bosanirsak çok düşünceli sağolsun dedi lafa bkarmisiniz
Sen neden rezil olurmussun. O rezil olur aksine. Senin alnin ak. Ben de bosandim. Oglumu alip kendime ayri bir duzen kurdum. Pasa pasa yasiyoruz mis gibi oglumla. Cok da mutluyum sukur. Hic de rezil olmadim.

Sen neden rezil olurmussun. O rezil olur aksine. Senin alnin ak. Ben de bosandim. Oglumu alip kendime ayri bir duzen kurdum. Pasa pasa yasiyoruz mis gibi oglumla. Cok da mutluyum sukur. Hic de rezil olmadim.
sizin ayrılma sebebi biz neydi birde aileniz nasıl tepki verdi

Ben de aldatildim ve terk edildim. Bosanma davadina da sevgilisiyle geldi. Ailem hep arkamda durdu, destek oldu. Baska bir sehirde is buldum oglumu alip kendime yeni duzen kurdum. O da sap gibi yasiyor iste. Ne hsli varsa gorsun.

Ben de aldatildim ve terk edildim. Bosanma davadina da sevgilisiyle geldi. Ailem hep arkamda durdu, destek oldu. Baska bir sehirde is buldum oglumu alip kendime yeni duzen kurdum. O da sap gibi yasiyor iste. Ne hsli varsa gorsun.
Benim ailemi arayıp eşim yalvardı nolun davadan vazgeçtim diye onlarda pisman diyip beni ikna ettiler ama kimse benim ruh halimi düşünmesi tabi sürekli kendimle celisiyorim piskolojik destek almam gerekli galiba 😶

Benim ailemi arayıp eşim yalvardı nolun davadan vazgeçtim diye onlarda pisman diyip beni ikna ettiler ama kimse benim ruh halimi düşünmesi tabi sürekli kendimle celisiyorim piskolojik destek almam gerekli galiba 😶
Hayatin boyunca hep baskalarinin kararina razi olmusdun farkinda misin? O evde yasayan sensin. Yasadiklarini en iyi sen bilirsin
Ailene hayir donmek istemiuorum deseydin ne yapacaklardi? Kapi disari ddecek degillerdi ya... ille dovulmen mi gerekiyor bosanman icin. Tobe ya...

Hayatin boyunca hep baskalarinin kararina razi olmusdun farkinda misin? O evde yasayan sensin. Yasadiklarini en iyi sen bilirsin
Ailene hayir donmek istemiuorum deseydin ne yapacaklardi? Kapi disari ddecek degillerdi ya... ille dovulmen mi gerekiyor bosanman icin. Tobe ya...
Garip ama galiba evet

Daha önceki konularına baktınizmi bilmiyorum eşimle sorunlarım vardı aldattı mahkemeden döndük kendimi mutsuz hissediuorim

Aldatılma çok ciddi bir durum, devam etme kararı aldıysanız kendinizce sebepleriniz vardır. Konunuza dönersek benim anladığım siz kıskanılmak değil de değer versin istiyorsunuz. Bunun icin de önce siz kendinize hakettiğiniz değeri verin. Herşey gönlünüzce olsun.

Aldatılma çok ciddi bir durum, devam etme kararı aldıysanız kendinizce sebepleriniz vardır. Konunuza dönersek benim anladığım siz kıskanılmak değil de değer versin istiyorsunuz. Bunun icin de önce siz kendinize hakettiğiniz değeri verin. Herşey gönlünüzce olsun.
Teşekürler aslinda sizi kaybetmek istemiyorum.diye yalvardindaki sözleri uygulaması istiyorum ama oda olacak gibi durmuyor

Garip ama galiba evet
Deger gormek istiyorsan once kendine deger vereceksin. Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Ezdirme kendini. Bu senin hayatin. Kendi hayatinin ipleri hep senin elinde olsun. Kalemi baskadina verirsen kim ne yazarsa onun yazdigini oynarsin hep. Kendi hayatinla ilgili kararlari kendin al.
Youtube da videolar var izle. Ozguvenini yeniden kazan.

Su linki izlemeni tavsiye ederim.

Sahte bir hesap instegramdan acin yakisikli taninmamis bir manken resmi bulun kafasini kesin koyun profile zaten profil resmine tiklayip bakamayacagi icin anlayamaz.O hesapdan msj atin kendinize siz msj a cevap vermeyin.Eşinize gosterin tanimiyorum beni rahatsiz ediyor diye.Aklima bu geldi 😁

Back
X