• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık botlarımızı paylaşalım

cucuummu arkadaşım evet çok güzeller benim olduğum ilçede bulamadım bunlardan bulasammmm kaçırmıycam

pic0002m.jpg

sampuan ılk ekledıgıne bayıldım
ne kadar ve nerden aldın acaba sormamda sakıncvar mı

cnm ben bursada oturuyom burda zafer plaza daki, dıvarese mağzasından geçen kış sonu aldım indirimdeyken. hala giymedim iki çocukla evden çıkamadığım için :) 449 tl asıl fiyatı, 115 tl civarı almıştım küsüratı tam hatırlamıyorum

sampuan senin tarzın uzun ve topuklu anladığım kadarıyla gülegüle giy canım fiyatıda güzelmiş bu arada(449):bbo:

cnm ben bursada oturuyom burda zafer plaza daki, dıvarese mağzasından geçen kış sonu aldım indirimdeyken. hala giymedim iki çocukla evden çıkamadığım için :) 449 tl asıl fiyatı, 115 tl civarı almıştım küsüratı tam hatırlamıyorum

güle güle giy sampuan çizmelerinin ikiside güzel

sampuan senin tarzın uzun ve topuklu anladığım kadarıyla gülegüle giy canım fiyatıda güzelmiş bu arada(449):bbo:

evet fiyatı çok uçuk ben indirimde aldım tek kalmış ve kış ssonuydu aldığımda
yoksa 449 tl veremem haytta kaydirigubbakcemile4

kız sende az degilsin..ha.............:jeyyar:

Back
X