Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bamya ve bezelye evet kalanlar hayır. Mısır da daha ucuzlar mı bilmiyorum uyguna yakalarsan koyulabilir… biber, patlıcan için salça zamanını kovala etrafından. İnsanlar salça yapmaya başladıysa ucuzlamıştır. O zaman kırmızı biber falan ucuz oluyor baya… dereotu falan aldıkça, lazım oldukça kullanacağımı kullanıyorum kalanı kesip buzluğa atıyorum yaz kış. Pratik oluyor
Ben bezelyeden başka bir şey atamadım şu anda ama Eylül ayı gibi şeker fasulye çıkıyor İspir fasulyesi de deniyor sanırım çok lezzetli oluyor onu tavsiye ederim difrize atmanızı
Hersey o kadar pahalı ki.... oyuzden hic birsey atmıyorum busene.
Kışın zaten üstüne 20 lira fazla koyup yine pahalı pahalı satıyorlar eskiden yazlık kışlık sebzelerin tadida başka olurdu. Ama smdi Kışın yazın bile tatları ayni geliyor bana
Bulursam kirmizi biber alacaktım sos yapacağım kahvaltıya oda 40 tl den aşağı dusmedi