Kışlık hazirlıklar yaptınız mı?Kıtlık çıkarsa bize gelebilirsiniz?

ben buzluktakini pek sevmiyorum ama iki tane atıyorum gene dolaba sıvı yağı ben salça için duydum sadece eğer kovanozun içine soğuk doldurcaksan kavanozo suda kaynatmalk lazım
Kavanoza sicak sicak koyuyorum.kaynar halde.bu nedenle birr dahasise kaynatmiyorum.

bende derin dondurucu yok sadece kavanozlara domates rendesi yapabiliyorum

derin dondurucu olmadan stoklayabileceğim yiyecek tavsiyelerinize açığım :KK17:
Barbunya,bamya,taze fasulye bunları kavanozlara yapabilirsin,yine börülce yapıp kavanozlara koyabilirsin,Patlıcanları domatesle kavurup kavozlara koyabilirsin,Dolmalık biber ve patlıcan kurutup kışın dolma yapabilirsin,kavozlara konserve yaparsanız sıcak sıcak doldurmanız gerek ve kapakların yeni olması lazım.

Barbunya,bamya,taze fasulye bunları kavanozlara yapabilirsin,yine börülce yapıp kavanozlara koyabilirsin,Patlıcanları domatesle kavurup kavozlara koyabilirsin,Dolmalık biber ve patlıcan kurutup kışın dolma yapabilirsin,kavozlara konserve yaparsanız sıcak sıcak doldurmanız gerek ve kapakların yeni olması lazım.

çok teşekkür ederim

fasülyeyi domatesle kavurmamız şart mı suda haşlasak suyuyla birlikte kavanoza koyup ters çevirsek olur mu domates rendelerine yaptığımız gibi

çok teşekkür ederim

fasülyeyi domatesle kavurmamız şart mı suda haşlasak suyuyla birlikte kavanoza koyup ters çevirsek olur mu domates rendelerine yaptığımız gibi
Haşlama yöntemini bilmiyorum,ama annem 20 küsür senedir domatesle kavurup koyar.

Fasülye yaptım yemeklik, patlıcan koydum dondurucuya kızartıp, bir de barbunya yaptım. Bir de menemenlik domates.

bamya, bezelye, barbunya attım buzluğa bir kaç kavanoz menemen yaptım, 5 klo kadar da domates doğrayıp buzluğa attım

Back
X