Kışlık menemen

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Kızlar kışlık menemen yaptım lakin zehir gibi acı olmuş hani yenmeyecek gibi değil ben severim acıyı ama hamileyim Bebek pişik olur diyorlar acı yersen haftaya pazartesiden önce de tekrar şişe domates bulamam hani alsam biraz daha domates eklemek en kolayı ama başka bir yol bile var mı ne yapsam bilemedim acısını alacak pratik bir yol bilen var mı ?

Kızlar kışlık menemen yaptım lakin zehir gibi acı olmuş hani yenmeyecek gibi değil ben severim acıyı ama hamileyim Bebek pişik olur diyorlar acı yersen haftaya pazartesiden önce de tekrar şişe domates bulamam hani alsam biraz daha domates eklemek en kolayı ama başka bir yol bile var mı ne yapsam bilemedim acısını alacak pratik bir yol bilen var mı ?
Şöyle yapın
Bizim de mesela tuzlu olmuştu ayrı kavanoza acısız domates konserveleri yapın
Menemen yaptığınız da hem acı konserveden hem normal konserveden atın içine dengeler

Şöyle yapın
Bizim de mesela tuzlu olmuştu ayrı kavanoza acısız domates konserveleri yapın
Menemen yaptığınız da hem acı konserveden hem normal konserveden atın içine dengeler
En mantıklısi bu sanırım biraz da tatlı sini yapmak bu pazarcılarla sövmek lazım tatlı biber diye aldım zehir çıktı ben akıllı da hiç tadına bakmadım azıcık acı olsun diye de evdeki acı biber den de koydum birde

Sadece domates yap kavanozlara,yaparken hem acı olanı hemde sadece domates olanı karıştırıp acıyı seyreltirsin:) afiyet olsun.

Riske atma canım, mutlaka karıştırarak yap menemeni.

Pişik olayı ne kadar doğru bilmiyorum ama acının kanı sulandırdığını vs biliyorum, dikkat et doğuma 5 kala sorun yaşama.

Back
X