- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Gönül işleri işte derdim . Yaş ilerliyor . Sosyal ortamlara girdim çıktım. Biri olmuyor. Karşıma kimse çıkmıyor. 28 yaşımı geçtim. İş güç sahibiyim. Ama olmuyor işte gelip konuşan senden hoşlandım diyen yok. Kimle görüştürseler elektrikler kesik oluyor. Özgüvenim çok azaldı. Elim yüzüm düzgün bakımlı bir bayanım. Hani bakıyorum da kimler kimler etrafında erkekler pervane oluyor. Hani bu olay neye bakıyor. Erkekler güzellik güzellik diye ölüyorlar sözde ama baktığımda ilgisi yok. Karakterlere bakıyorum kaprisli, huysuz kızların yine aynı şekilde erkekler pervane . Bakıyorum erkek gibi kızların bile ilgilenen var.
İnanın etliye sütlüye karışmam, her ortama uyum sağlarım. Kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ederim.Etrafıma neşe de saçarım . Ama kendimi sorgulamaktan yoruldum .Kalbim acıyor artık. Hani gerçek sosyal hayatın içindeyim . Kendimi sorguluyorum nerede hatam var acaba ???
İnanın etliye sütlüye karışmam, her ortama uyum sağlarım. Kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ederim.Etrafıma neşe de saçarım . Ama kendimi sorgulamaktan yoruldum .Kalbim acıyor artık. Hani gerçek sosyal hayatın içindeyim . Kendimi sorguluyorum nerede hatam var acaba ???