- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
O kadar çevre oldu ki .. Kadın sayısı fazla .. Kitle belli ..Benim şansım az.. Küçük yer zaten belli kitleye daha çok talep oluyor. Ben buraya çok yabancıyım onlara göre aslında öyle değil ya ... Onlar öyle .. Neyse ... Görücü işlerine karşıyım. Yani biri beni beğenmeden tanışmaya gitmem.
Bak canım ben de bekarım ve yaşım 1 ay sonra 30 olacak. Belki senin gibi bekar birinin bu konuda sana teselli sunması, fikir vermesi amacına ulaşmış evlenmiş bir insanın fikrinden, tavsiyesinden daha etkileyici, baskın olmayabilir. Sonuçta o da benim gibi bekar, evlenmek istiyor, aşık olmak istiyor, yuvası çocukları olsun istiyor ama hala benim gibi bekar diye düşünebilirsin. Fikrimi yeterince önemsemeyebilirsin..
Böyle düşünsen de hak veririm çünkü 3 aşağı 5 yukarı aynı hisleri, duyguları yaşıyoruz senle... ama şunu aklından hiç çıkarma dünyanın bir ucunda da yalnız başına da olsan eğer nasibin varsa o amacına ulaşacağın isteğinin saati şaşmaz ve gelip seni bir vesileyle bulur. Bunu kendimden örnekleyemesem de çevremdeki olaylardan çok analiz etmişliğim var. Yani demek istediğim çevrem yok falan diye sakın ümidi yitirme. Sen sadece pes etmeden, ümidini yitimeden Rabb'imizden iste, Hayırlısıyla olsun diyerek iste. Yüce Allah hiçbir eli boşa çevirmez.
Ben hala sanki her an olacakmış gibi umut ederek dua ediyorum Allah'ıma.. O da hiçbir belirti bile yokken. Yani bir eş adayı bile şuan çevremde yokken.