Merhaba, Kısmetim kapalı olduğunu çok kez farklı insanlardan ( hoca, falcı vesaire) duydum. Takmadım çünkü inanmadım. Ama artık inanmaya başladım. Kısmeti açmak için hocaya gitmemi tavsiye ettiler. Yurt dışında bir arkadaşım 35 yaşında hocaya gidip 2 ay sonda evlenmişti. Yurt dışına gidemem şu an. İstanbulda iyi hocayı bilen var mı?
Merhaba, Kısmetim kapalı olduğunu çok kez farklı insanlardan ( hoca, falcı vesaire) duydum. Takmadım çünkü inanmadım. Ama artık inanmaya başladım. Kısmeti açmak için hocaya gitmemi tavsiye ettiler. Yurt dışında bir arkadaşım 35 yaşında hocaya gidip 2 ay sonda evlenmişti. Yurt dışına gidemem şu an. İstanbulda iyi hocayı bilen var mı?
Ben çok güzel kısmet açarım. Şimdiye kadar 726 kişiyi evlendirdim 3727 kişiyi bebe sahibi yaptım 26618 kişiye iş buldurttum. Özele gel çözelim senin bağını da
Bu konular yasak diye biliyorum muhtemelen banlanacaksınız ve konu kapanacak ama fikrimi de soylemek istiyorum.
1.si Evet her zaman ıcın büyüklerimizin dualarını almak cok guzeldir
Ama ticarete dökmüş olanlardan bahsetmiyorum.
Yapan zaten inançlı bir insansa evvela Allah rızasını gözetir ve bunu bu amaçla yapar.
2.si gercekten hiç bir insanın baska bırının kısmetini kapatmaya gücü yetmez.
Allahta yarattığı hıc bır kulunun kısmetini kapatmaz aksıne ona guzel yollar açmayı vaat eder.
Kimseden medet ummayın. Siz kendınız Allahtan ne istiyorsanız kendı dualarınızla ve kendi iradenızle talep edin.