Kısmet kapalılığı diye birşey var mı?

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
110
8
40
Merhabalar. Ben artık evleneyim, yuva kurayım diyorum ama yıllardır hiç kimse ile tanışamadım. Yani bazen acaba kısmetim mi kapalı diye düşünüyorum ama sonra da böyle birşey var mı diye de düşünüyorum. Yani belki 6-7 yıldır ne benimle tanışmak isteyen oldu, ne de ben birini beğendim. Değişik ortamlara da giriyorum halbuki ama olmuyor.

Eğer küçük bir yerlerde yaşamıyorsanız bu olaylar ya arkadaş ortamında gerçekleşir ya da internet ortamında. Artık kimsenin kimseye pek ihtiyacı kalmadı. Gerçekten ilgi duyuluyorsa adım atılıyor. Kısmet kapalılığı diye bir şey yok ama doğru insanın çıkma olayı var. Aktif olun daha çok insanla konuşun. Birini ha deyince beğenme olayına zaten girilmiyor ki. Zamanla ilgilenerek hoslanilmaya baslaniyor. Ben de erkek arkadasima ilgi duymamistim basta hic aklimda da yoktu sevgilim olsun derdi. Konusurken bulusalim dedik. Gorustuk ettik ama hoslanmadik birbirimizden basta sonra tekrar arkadas gibi konusmaua devam ederken aklimiza dusmeye basladi uzun zamandir birlikteyiz simdi.

Merhabalar. Ben artık evleneyim, yuva kurayım diyorum ama yıllardır hiç kimse ile tanışamadım. Yani bazen acaba kısmetim mi kapalı diye düşünüyorum ama sonra da böyle birşey var mı diye de düşünüyorum. Yani belki 6-7 yıldır ne benimle tanışmak isteyen oldu, ne de ben birini beğendim. Değişik ortamlara da giriyorum halbuki ama olmuyor.
Kısmet kapanması diye bir şeye inanmıyorum...
Ama etrafa mesela yaydığınız enerji özgüvensiz veya içe dönükse; insan kendi kendini bloke ediyor.

Yani herkes evlenecek diye bir olay yok .
Neden bu yorumu beğenmediniz ki doğru demiş arkadaş herkes evlenecek diye bir şey yok

Belki hakkinizda hayırlısı bu belki zamanı gelmedi
Hayırlısını dileyim evliliğiniz imtihanınız olmasin en kötüsü bu

Inşallah iyi insan çıksın karşınıza

Girdiğiniz farklı ortamlar nasıl ortamlar bilemiyorum ama artık öyle ortamlarda biri ile tanışayım da sevgili olup evleneyim diye düşünen insan pek yok. Daha çok takılmalık insan arıyorlar ortamlarda.
Arkadaş aracılığıyla tanışma, internette tanışma daha yaygın.

Ya tamam da yok insanlar çift yaratılmış kısmet gelir seni bulur gibi güzellemelere de gerek yok .bir şeyleri kabullenmek gerek .
Dediginiz guzellemeleri yapan kimse olmamis ki? Herkes sosyal ortamlara gir, birileriyle tanisirsin seklinde yorum yapmis gordugum kadariyla, ozellikle insanlar cift yaratilmis yorumunu hic gormedim.

Size tamamen katiliyorum, herkes evlenmek zorunda degil; evlilik bir meziyet de degil ama burda konu sahibi evlenmek istiyor, kararini vermis yani

Neden bu yorumu beğenmediniz ki doğru demiş arkadaş herkes evlenecek diye bir şey yok

Belki hakkinizda hayırlısı bu belki zamanı gelmedi
Hayırlısını dileyim evliliğiniz imtihanınız olmasin en kötüsü bu

Inşallah iyi insan çıksın karşınıza
Evlenmek isteyen birine bunu söylemek mantıklı mı Allah aşkına?
Kadın baya evlenmek istiyor ve bu olmadığı için üzülüyor.
"Herkes evlenecek diye bir şey yok" Demek hepten umutsuzluğa götürür.

Yaa nasip kısmet diye bir şey var.Daha vakti saati gelmemiştir.ölümünde vakti olduğu gibi nikahında bir vakti var.Allahtan hayırlısını dileyin.Zira erken olmuş ama hayırlı biri değil ,ama geç olmuş belki çok daha hayırlı ve mutlu olacaksınız.
Böyle konuşuyorum bende evli değilim☺️Aynıyız 40 a yakın yaşımda..Ben bu şekilde düşünüyorum artık.Olursa olur…Olmazsa olmaz.

Olay bence bizde bitiyor. Belli bir yaşa kadar ya her şeyde bir kusur buluyoruz ya da evlenmek istemiyoruz. Yaş ilerledikçe de yaşımıza göre talipler baya azalıyor. Mesela benimde çevremde bekar yaşıtım neredeyse kalmadı hatta benden küçükler bile kalmadı. Çok zor oluyor yaşıtın bekar birini bulmak. Sonrada kısmetim kapalı mı diye düşünüyoruz. Biz elimizin tersiyle zamanında itiyoruz aslında 🥲
Internetten tanışılan insanlara pek güven olmuyor malesef. Belki çevrenizde annenize, teyzenize söylerseniz onlar birilerini bulabilirler.

Evlenmek isteyen birine bunu söylemek mantıklı mı Allah aşkına?
Kadın baya evlenmek istiyor ve bu olmadığı için üzülüyor.
"Herkes evlenecek diye bir şey yok" Demek hepten umutsuzluğa götürür.
Herkes evlenmek mutlu olmak anne olmak evi yuvası olsun ister inşallah arkadaşa iyi biri denk gelsin

Ama bazen olmaz bu durumda kabullenmek ve kadere razı olmak lazım

Arkadaş ortamı erkeklerin olduğu arkadaş gruplarına katılmalı tanışmalı

Biriyle tanışırken bile evlilik amaçlı değil zaten ilişki duygular o yöne götürür her tanıştığı ile evlenecek şeklinde tanışırsa hayal kirikligi yaşar

Mesela rainyy mesela vanessa mesela umutsuz gibi

Varsa zaten bunu yaşar er yada geç karşısına çıkar
inancı varmı bilmem ama dua etmeli tevekkül etmeli elden bir şey gelmez

Hani çocuğum olsun diye mücadele eden anne adayları gibi ne yaparsanız yapın bazen olmaz

Tabiki en iyisi karşısına çıksın mutlu olsun ama bide gerçekler var evlenirsin demekte bir umut vermek ya olmazsa

Evlenince bekar hayatını özleyecek belki pişman olucak Bdv neler yazılıyor hayırlısı çıksın en kısa zamanda karşısına

Herkes evlenmek mutlu olmak anne olmak evi yuvası olsun ister inşallah arkadaşa iyi biri denk gelsin

Ama bazen olmaz bu durumda kabullenmek ve kadere razı olmak lazım

Arkadaş ortamı erkeklerin olduğu arkadaş gruplarına katılmalı tanışmalı

Biriyle tanışırken bile evlilik amaçlı değil zaten ilişki duygular o yöne götürür her tanıştığı ile evlenecek şeklinde tanışırsa hayal kirikligi yaşar

Mesela rainyy mesela vanessa mesela umutsuz gibi

Varsa zaten bunu yaşar er yada geç karşısına çıkar
inancı varmı bilmem ama dua etmeli tevekkül etmeli elden bir şey gelmez

Hani çocuğum olsun diye mücadele eden anne adayları gibi ne yaparsanız yapın bazen olmaz

Tabiki en iyisi karşısına çıksın mutlu olsun ama bide gerçekler var evlenirsin demekte bir umut vermek ya olmazsa

Evlenince bekar hayatını özleyecek belki pişman olucak Bdv neler yazılıyor hayırlısı çıksın en kısa zamanda karşısına
Ya evet söylediklerin çok güzel ama işte isteyen birine o cümle çok olumsuz gelir.
Kabullenmek çok zor. Açıkçası bende evlenmek istiyorum fakat hala kafama göre birisi çıkmadı karşıma. Bana da "herkes evlenecek diye bir şey yok" Dedikleri zaman asabım bozuluyor.
Evlilikle kafayı bozmuş değilim tabii ama hiç olmayacağı gerçeğini kabul etmek o kadar kolay değil ki 🤷🏻‍♀️

Allah isteyen herkese, gönüllerine göre evlilik nasip etsin🤲🏻

Girdiğiniz farklı ortamlar nasıl ortamlar bilemiyorum ama artık öyle ortamlarda biri ile tanışayım da sevgili olup evleneyim diye düşünen insan pek yok. Daha çok takılmalık insan arıyorlar ortamlarda.
Arkadaş aracılığıyla tanışma, internette tanışma daha yaygın.
internetteki erkekler takılmalık arıyor ya nasıl düzgün insan buluyorlar internetten

Öyle birşey var maalesef ben inanıyorum. Ama kısmetim kapalı diye de yanlış tercih yaparsan bu sefer de kaderim kötü dersin. Dikkatli olmalısın herkes evlenmek zorunda da değil kendini üzme lütfen mutsuz evlilik yanlış tercihtense bekar kalmak daha mantıklı

Back
X