Kısmet kapalılığı diye birşey var mı?

Düzgün insanın nerede karşınıza çıkacağını bilemezsiniz.Algılarınızı açık tutun ve pozitif enerjiyle doğru kişinin size geleceğine emin olun.
Bana bunu hep söylüyorlar. Algılarını açık tut diyorlar. Ama ben algılarım nasıl kapalı bilmiyorum. Yani onu nasıl açacağımı da bilmiyorum.

Bana bunu hep söylüyorlar. Algılarını açık tut diyorlar. Ama ben algılarım nasıl kapalı bilmiyorum. Yani onu nasıl açacağımı da bilmiyorum.
Sevilmeye değer olduğunuzu hep söyleyin kendinize.Güzel bir kadınım diyin.Size aşık olanları,iltifat eden erkekleri kendinize hatırlatın.Olumlu özelliklerinizi hep dile getirin.

internetteki erkekler takılmalık arıyor ya nasıl düzgün insan buluyorlar internetten
Ben de ona çok şaşırıyorum valla
Eskiden insanlar internet dedin mi tepki çekerdi, şimdi de tam tersi.arkadaşlık uygulaması diyen bile var.benim de aklım almıyor.oralardan evlenilecek biri nasıl çıkar?. Bir de ilk buluşmada yatıp, evlenenler var.hava ata ata anlatıyorlar.gerçekten bu işler çok garip bir hâl aldı.akıl sır ermiyor.eskiden olsa en azından bir genelleme yapabiliyorduk.

Eskiden insanlar internet dedin mi tepki çekerdi, şimdi de tam tersi.arkadaşlık uygulaması diyen bile var.benim de aklım almıyor.oralardan evlenilecek biri nasıl çıkar?. Bir de ilk buluşmada yatıp, evlenenler var.hava ata ata anlatıyorlar.gerçekten bu işler çok garip bir hâl aldı.akıl sır ermiyor.
bu düşünce ile bir yere varman zor ama. körüden örnek olmaz. insan tanımak iyidir. artık çağ buna evrildi benim çevremde böyle tanışıp ilişkileri ilerleyen kişiler var

bu düşünce ile bir yere varman zor ama. körüden örnek olmaz. insan tanımak iyidir. artık çağ buna evrildi benim çevremde böyle tanışıp ilişkileri ilerleyen kişiler var
Garipleşti dedim zaten.önyargılardan kurtulmak gerek.bireyselleşme bunu getirdi.yıllarca kimse kimseye karışmasın, herkes istediğiyle birlikte olsun, herkes istediğini giysin, hiç bir manevi değer, yargılama kalmasın diye diye uğraşa uğraşa, şimdi de aşırı bireysellikten doğan sorunlar yaşanmaya başlandı.eskiden eş, dost, akraba bir şekilde ne yapıp edip en alt seviyedeki insana bile birini buluyordu.şimdi insanlar korkudan onu da yapamıyor.hemen cırlayoruz çünkü sen bana öyle diyemezsin, böyle yapamazsın diye.

Son düzenleme:
Eskiden insanlar internet dedin mi tepki çekerdi, şimdi de tam tersi.arkadaşlık uygulaması diyen bile var.benim de aklım almıyor.oralardan evlenilecek biri nasıl çıkar?. Bir de ilk buluşmada yatıp, evlenenler var.hava ata ata anlatıyorlar.gerçekten bu işler çok garip bir hâl aldı.akıl sır ermiyor.eskiden olsa en azından bir genelleme yapabiliyorduk.
Arkadaşlık uygulamasından evlendim Ferhan ve çok var evlenen neden bu kadar şaşırıyorsun ki

Var bence. Geçmişte kalp kırmışlığınız, karşı cins tarafından ah almış olma olasılığınız var mı? Varsa o tarz bir kötü enerji alanı yaratılmış olabilir.

Ayy neyse.gayet de şaşırılacak bir olay bence.
Neden ki iki insan tanisiyor iliksi ilerliyor ve evleniyorsun. Sen günde 2-3 sevgili değiştirdiğin için gariptir belki ama 2 yıldır hayatımdaki adamla evlenmem cok normal

Neden ki iki insan tanisiyor iliksi ilerliyor ve evleniyorsun. Sen günde 2-3 sevgili değiştirdiğin için gariptir belki ama 2 yıldır hayatımdaki adamla evlenmem cok normal
Yeter canim yeter.ne kindarsınız.bir kendimden bağımsız konuşamayacak miyiz ? Her yaptığımız yorum hayatımızla bağdaşmak zorunda mi ? Gözlem, genel toplum algışı gibi şeyler var.ona bakarsan herkes ne adamakıllı yorunlar yapıyor ama uygulayabikiyor mu ? Öyle olsa kimse kimseye tavsiye veremez burada

Yeter canim yeter.ne kindarsınız.bir kendimden bağımsız konuşamayacak miyiz ? Her yaptığımız yorum hayatımızla bağdaşmak zorunda mi ? Gözlem, genel toplum algışı gibi şeyler var.ona bakarsan herkes ne adamakıllı yorunlar yapıyor ama uygulayabikiyor mu ? Öyle olsa kimse kimseye tavsiye veremez burada
Sakin lütfen, sadece yorumuna cevap verdim . Hergun başka biri ile birlikte olabilecek kadar çok erkek hayatına girmesini normal karşılayıp evlenmeyi bu kadar garipsemen ilginç geliyor sadece .

Kendinize bir iyilik yapın. Dillendirirken bile evlenmek istiyorum diye değil sevmek sevilmek istiyorum diye yola çıkın bunu tekrarlayın cümlenizi böyle dillendirin. Sevip sevildiğiniz bir ilişki evliliğe gider zaten büyük ihtimal ve karşınızda merhaba dediğiniz adamlara ben evlilik istiyorum enerjisini ilk anda vermemiş olursunuz. Çünkü kim olsa amacı iyisiyle kötüsüyle yeter ki koca bulayım olan bir insandan kaçar ona kendini değersiz hissettirir aynı zamanda kendi değerinizi de gözünde düşürür. Herkes özel olmak ister. Evlilik istediğiniz için değil onunla evlenmek istediğiniz için onunla evlendiğinizi bilmek ister.

Yani ingilizce de a/an ve the farkı var ya işte insanlar o ‘the’ yı ister. Evlilik isteyen değil de ‘onunla’ evlilik isteyeni..

Back
X